Şimdi Ara

Kali 2.0 Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yapmak istediğim bi proje var sözlerden destek istiyorum.
    USB belleğe linux kali kuracagim ve gittiğim her yerde bu sistemi çalıştırıp orda taktigim PC den islemlerimi yapmak istiyorum. İkici yapmak istediğim ise 256 GB USB ye iki tane farklı sistem kurup onları PC den aktif olarak çalıştırmak istiyorum . ornegin misafirliğe gittim arkadaşın PC sine takip USB yı ust kattaki Wi-Fi nin sisfrsini kırmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Andorid linux kali veya ubuntu kurup çalıştırabilir miyim. YouTube den izledim bi kaç video da kurdular ama benim tlf de hata verdi. Samsung not 3 neo sm-n7500q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB den verim alabilmen için baya iyi bir USB olmalı. Ben kurmuştum bi kere, baya yavaştı. Ve wifi hacklemek için herhangi bir Linux kullanabilirsin, Kali zorunlu değil. Ama yasadışı olduğu için yapmadan önce iki kere düşün derim.
  • Wi-Fi şifresi kırınca eline ne geçecek?
  • Wi-Fi hack ornek olarak dedim. Başka ornek su arkadaşıma gittim onun PC si güvenli değil banka islemim var. Arkadaşın PC sinden girmek istemedim ben flash ima yukledigim linux tan yapmak istiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlcatrazZ46

Wi-Fi hack ornek olarak dedim. Başka ornek su arkadaşıma gittim onun PC si güvenli değil banka islemim var. Arkadaşın PC sinden girmek istemedim ben flash ima yukledigim linux tan yapmak istiyorum...

http://www.slax.org/tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.