Şimdi Ara

Galaxy Y Android 2.3.6 dan 4.1.1 yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
27.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Y Android 2.3.6 dan 4.1.1 yapma HERŞEY VİDEODA ANLATILMISITIR

http://www.youtube.com/watch?v=EcA2GURnLVw

Yapmadan önce yazının tamaını Oku!!!!

Telefon Rootlu olması gerekiyo.

Root yapma ;
    Bu linkten http://www.mediafire.com/download/vsfv8435mb5sjmt/update.zip.zip indirin ve SD Kart ana dizine atın.
    Telefonu kapatın ve recovery modda (Ses açma + Güç + Home) açın.
    Recovery modda 'update.zip from sd card'ı seçin .
    *Recovery modda dokunmatik çalışmaz bu yüzden ses kısma ve açma tuşları ile yukarı aşağı gidin ve orta tuş ile seçim yapın.
    İşlem bittikten sonra 'reboot system now' deyin ve telefonu yeniden başlatın.

Root Yaptıktan sonra video daki islemleri yapın dosyalar aşşagıda

1.dosya [CWM] http://www.mediafire.com/download/zz7wkwaao4bcswx/CWM.zip
    2.dosya [ROM] http://www.mediafire.com/download/bcfk8nrmv84rc6m/JELLYBLASTV3.signed2.zip

Sıralamayı Doğru yapın aksi takdirde telefonunuz birdaha açılmaz.
    Videodaki gibi herşeyi aynı yaparsanız hiç bir sorun cıkmadan rom unuzu sorunsuz bir şekilde kullana bilirsiniz.

Link kırılsa yenilicem.

Sorularınız olursa.

www.facebook.com/ycromie
    www.twitter.com/ymogulkoc5

wtlamadevil@gmail.com

• Eline sağlık da hocam galaxy y kullanan kaldığını sanmıyorum
    Ben dahil ace, gio vb. samsungun ittirdiği telefonları kullananlar 600 tlye bi discovery aldı kurtuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Eline sağlık da hocam galaxy y kullanan kaldığını sanmıyorum
    Ben dahil ace, gio vb. samsungun ittirdiği telefonları kullananlar 600 tlye bi discovery aldı kurtuldu.

bende dahil :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala 5830i

• galaxy yaung basit bir telefon zorlamayın boşuna.

• Beyler, video yalan. Ordaki sürüm hala 2.3.6, sadece stock bazlı ve farklı launcher lı bir rom kullanıyor
    Ve kasar diyenler yanılıyorlar, benim eski telefon galaxy y di, cyanogenmod9.1 (4.0.4 ics) kullanıyordum ve yağ gibi akıyordu

• Telefon yavaşlar bence denemeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu yapmıştım çok önceleri. Sonra memnun kalmayıp stock rom kurmuştum. Telefon zaten basit bir telefon. Bu tip işler gereksiz bence de. Yine de kurcalamayı seven varsa denesin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Android Operating System

Beyler, video yalan. Ordaki sürüm hala 2.3.6, sadece stock bazlı ve farklı launcher lı bir rom kullanıyor
    Ve kasar diyenler yanılıyorlar, benim eski telefon galaxy y di, cyanogenmod9.1 (4.0.4 ics) kullanıyordum ve yağ gibi akıyordu

ama tabi biri arayınca konuşamıyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Beyler, video yalan. Ordaki sürüm hala 2.3.6, sadece stock bazlı ve farklı launcher lı bir rom kullanıyor

Lan ben onu buraya paylaşsam saatlerce küfür edersiniz, ics haliyle binlerce bug ı vardı... Ama yakın zamandan broadcomCM, AndroidArmv6 ve Bieltv.3 en yakın zamanda stabile yakın bir kitkat deneyimi yaşicamızı söyledi galaxy y için

Tabii artık ben takmıyorum Z1 olunca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Lan ben onu buraya paylaşsam saatlerce küfür edersiniz, ics haliyle binlerce bug ı vardı... Ama yakın zamandan broadcomCM, AndroidArmv6 ve Bieltv.3 en yakın zamanda stabile yakın bir kitkat deneyimi yaşicamızı söyledi galaxy y için

Tabii artık ben takmıyorum Z1 olunca

bak bak havalara bak z1 i varmış Bi zamanlar sende galaxy y kullanıyodun hatırlatmıyım

şu cm9.1 de arama yaparken ne karşıdaki beni nede ben karşıdakini duyabiliyorum . fix len medimi hayla bu özellik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 17 Haziran 2014; 16:16:59 >

• peki bunu yükleyince 4.1 uyumlu programları oyunları yükleyebiliyor muyuz?
  • 1. dosya (cwm) linki kırık yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.