Şimdi Ara

Kali Linux - dmitry port tarama, netdiscover network üzerinde ip bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Network üzerinde ki bir bilgisayarın açık portlarını tespit etme ve güvenlik açıklarını bulmak için buyrun izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetak07

Merhaba Arkadaşlar.

Network üzerinde ki bir bilgisayarın açık portlarını tespit etme ve güvenlik açıklarını bulmak için buyrun izleyin

Hocam şahsen kali linuxun bir olta olduğunu düşünüyorum güvenlik açıklarını buluyor olabilir fakat bunu yazan adam saf değildir heralde hadi herkese havadan güvenlik açığı tespit etmesi için açık kaynak kodlu işletim sistemi tasarlayacağım diyen birinin saf olduğu beklenemez bence.

(Bazen açık kaynak kod olan işletim sisteminin bile kapalı kısımı bile olabiliyor)

Ben TOR browser ve servisine bile güvenmiyorum. Bu bence olta sazan avı. Gerçek bir hacker bana göre milletin yazmış olduğu hack-tool gibi araçları kullanmaz gider kendisi tasarlar yapar ve çalıştırır ki durum zaten böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberMachine

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetak07

Merhaba Arkadaşlar.

Hocam şahsen kali linuxun bir olta olduğunu düşünüyorum güvenlik açıklarını buluyor olabilir fakat bunu yazan adam saf değildir heralde hadi herkese havadan güvenlik açığı tespit etmesi için açık kaynak kodlu işletim sistemi tasarlayacağım diyen birinin saf olduğu beklenemez bence.

(Bazen açık kaynak kod olan işletim sisteminin bile kapalı kısımı bile olabiliyor)

Ben TOR browser ve servisine bile güvenmiyorum. Bu bence olta sazan avı. Gerçek bir hacker bana göre milletin yazmış olduğu hack-tool gibi araçları kullanmaz gider kendisi tasarlar yapar ve çalıştırır ki durum zaten böyle.

tamamı açık kaynaklı değilse hiçbir şeye tam güvenme zaten.

• Kali'nin çok bir olayı yok zaten, sadece bu tür işlere uygun araç gereçleri kendi kurulumunda hazır halde sunuyor. Yoksa aynısı için ilgili araç gereci diğer dağıtımların depolarından çekerek de aynı işi görecek sisteme ulaşabilirsin.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hackerların bazıları bu işletim sistemini kullanıyor.
    İçinde baya bi hacktool var kod yazabilmeknicinde baya bir paket var gomulu.

Aslında olayı var ama bence tamamen olta bu olay :)
  • Her şeyi kurulumda hazır sunuyor, onun dışında aman aman bir özelliği yok işte. Ancak özelliğini duyanlar bununla hek yapılıyormuş, WiFi şifresi kırıyormuş vs. diye yaya yaya garipleşti. :)
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Lamer ordusu yapılmaya çalışılıyor orası kesin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.