Şimdi Ara

Kali Linux siyah ekran lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal şekilde kullanıyodum bi ayarı değiştireyim dedim siyah ekran yukarda beyaz çizgide kalıyor nasıl düzeltebilrim giremiyorum

• Sistem gitmiş. Veya Grub gitmiş. Sistem kurtarmayı dene, yada yeniden kurulum yap.
  • Linux kullanıyorsan veya kullanmaya çalışıyorsan bunlara her an hazır olmalısın. Çoğu durumda bu gibi gereksiz şeyler yüzünden gerçek işinle ilgilenemezsin bile. Biz de çok zaman kaybettik açıkçası.

Yüzlerce Linux dağıtımı olmasına rağmen yazılım geliştirme vs. gibi spesifik işlemler için adam gibi kullanabileceğin masaüstü bir Linux dağıtımı henüz yok. Mutlaka bir yerlerinden bi bok çıkar karşına. Yılladır bu durum böyle ve değişmedi. Bu yüzden de toplam Linux kullanıcısı sayısı %3 ü bulmuyor. Mac kullanabilirsin daha stabildir.
  • 8 sene Linux kullandım. Hiç bir sorun olmadı. Kullanmasını bilmeyince her şeyi bozabilirsin.
  • K110 kullanıcısına yanıt
    Ağzımı bozmayayım dedim ama duramadım. Ulan sen ne kullandın Linux ile? Etin ne budun ne seviyesiz. Torvalds ile Kernel yazmışsın gibi konuşuyorsun.
    Tanıdığım birçok Linux kullanıcısı var ve ben de eğitimini verdiğim için mecburen kullanıyorum. Senin yellendiğin kadar benim Distro denemişliğim vardır.

Linux ile anca Server işleri yapar durursun. O da bedava olduğu için çokça tercih edilir. Yani öyle aman aman sağlam ve güvenli olduğu için değil! Ya da sıradan yazılım işleri falan. Gerisi işler için boş. Kullanıcı dostu değildir ve yıllardır Windows gibi olamadı onca Distroya rağmen. Bana sadece zaman kaybettirdi o kadar. Sana ne kattığını merak etmiyorum zaten Ne adam gibi yazılım yelpazesi var ne de güncel donanım desteği. Kuru bir fanatiklik o kadar. Bunları zaten tecrübe edenler bilir.

Bundan dolayı anca yüzde 2 buçuk insan kullanıyor. Buçuk olan kısmı da sen olabilirsin mesela

• ctrl + alt f1 f2 f3 f4 dene bakalım konsol geliyormu.

26 senedir linux kullanıyorum bir sorun yaşama muhauhahahaha....

Yani ciddi sorun yaşamadım. Driver harici.

Xconfig e s.... o ayrı. Sırf o yüzden 10 sene kadar önce linux desktop tan soğudum. Windows kullanıyorum evde.

Kahır olarak söylüyorum ki. Linux desktop yaramaz. Inadın önde gideni GTK tayfası ile artisin önde gideni QT (KDE) tayfası yüzünden, daha doğrusu, Linus Torvalds gibi benovent dikatör olmadığı için windows manager tarafında, böyle, mitoz bölünmeli solcu sendromu yaşıyor Linux desktop.

Uzun lafın kısası. Web den çalışan basit işiniz ve veya önceden tanımlı işiniz falan varsa. Windows a lisans ödemek istemiyorsanız. Olabilir onun dışında, her dağıtımda tekrar config isteyen, ayarı ızdırap kendi ayrı ızdırap, gereksiz.

Cool takılıyoruz biz abi diyorsanız. Enlightenment tan daha cool bir desktop gelmedi. 2000 lerde onu kullanırdım laptopta, cok coool bir görünümü vardı, konsolda sistem yönetmek içinde gayet güzeldir, kısa yolları virtual desktopları falan filan.

Neyse, yıpratmayın kendinizi linux sunucuda, sunucu yoksa virtual box içindeki sunucuda güzeldir.

• Stack S kullanıcısına yanıt
    5-6 sene Ubuntu 8.04 kullandım. 3 sene Mint 17. Bilgisayarımın ekranı bozulduğu için Windows kurulu yeni bir tane aldım. Windows'ta yaşadığımdan fazla sorun yaşamadım.

Bu arada seviyesiz olan kendinsin. Sana sataşan mı var da, ağzını bozuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K110 -- 4 Mayıs 2020; 19:25:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.