Şimdi Ara

Kalıcı Dövme Yaptıracam Yardım Edebilirmisin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım death,kingdom of salvation olacak
  • Live Together , Die Alone
  • yaptırma, bi kere cünüb olunca bütün hayat boyu cenabet kalırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalniz34

quote:

Orjinalden alıntı: chawush

quote:

Orjinalden alıntı: Ahir Zaman

Arkadaşlar konuyu hortlattım kusura bakmayın ama ingilizce "Ölüm,kurtuluşun krallığıdır" nasıl yazılır??

''Death, king of salvation''

adam ölüm kurtulusun krallıgıdır dio
    sen ölüm , kurtulusun kralı diyon.

Şimdi tam olarak ne demek oluyo bu cümle.Ona göre yazdıracağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

façabuktan bı kız arkadas yaptırdı gecen hafta , soyle bısı yazdırmıs
     Kalıcı Dövme Yaptıracam Yardım Edebilirmisin.

kendısı zaten gevurama ılla da ıngılızce ıstıyosan bunun gıbı bısıler yazdır oyle kro kro seyler dusunme

o dövme geçen hafta yapılmıs olması imkansız yarası ne çabuk iyileşti 1 ay sonra o kıvama anca gelir dövme

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yalniz34

quote:

Orjinalden alıntı: chawush

quote:

Arkadaşlar konuyu hortlattım kusura bakmayın ama ingilizce "Ölüm,kurtuluşun krallığıdır" nasıl yazılır??

''Death, king of salvation''

adam ölüm kurtulusun krallıgıdır dio
    sen ölüm , kurtulusun kralı diyon.

Şimdi tam olarak ne demek oluyo bu cümle.Ona göre yazdıracağım.

Death, is the kingdom of survival diye yazılır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

HARDWARE NEWS

Türkçe mealide olursa sevinirim.

Donanımhaber yazıp buraya koyarsan acayip havan olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

kalıcı yaptırma dinimizcede sakıncası var..

Adam dinimizce sakıncası varmıdır diye sormuşmu?
    Peki bu arkadaşın dini nedir, avatarındamı yazıyor?
    Hadi onuda geçtik, milletin dini senimi gerdi?..

Hepsinden öteye; dinimizce sakıncası falan yoktur bildiğin gibi!

Dövme deri altına yapılır. Oraya normal şartlarda da su deymez zaten.

Tek sakıncası ISLAM'da bile bile vucuda acı çektirmek mekruhtur. Ama bu mantıkla sigara içmekte, vucudunu fazla yorucu işlerde çalışmakta mekruhtur!
    Kaldıki kişinin kendisini daha iyi hissedeceği aksesuarlar vs'ler yapılabilir denir islamiyette.

• Şimdi arkadaşlar yazı

Death, is the kingdom of survival mı yoksa Death,kingdom of salvation mı?
  • Neden yazı yazdırmak istediğini merak ettim, tribal falan yaptırmayı düşündün mü?....

Bir de ne manada bir yazı istiyorsun, sert, duygusal, mizahi, vs.

Bir arkadaşım "SOUL ASYLUM" yazdırmıştı ön kola... "RUH TIMARHANESİ" demek...

Sen tam olarak nereye düşünüyorsun kolun... Omuz kol , pazu, ön kol?

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 20 Temmuz 2008; 16:58:50 >
  • arkadaşım 3 günlük dünyada niye kendine işkence ediyorsun dikkat çekmenin daha güzel yolları var sağlam bir meslek edin para kazan al bir bmw altına uzun ama garantiili bir yöntem (;

dövme yaptıran çok kişi biliyorum ama pişman olmayan tek kişi tanımıyorum yaa yazdırdığından yada tamamen dövmeden sıkılıyorsun 3 vakte kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 20 Temmuz 2008; 17:00:21 >
  • kalıcı dövmenin çaresi yok. Çıkmaz bi daha. Bence hata yapıyosun. Geçici yaptırsan ne kaybedersin. Sonra pişman olursun benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

Neden yazı yazdırmak istediğini merak ettim, tribal falan yaptırmayı düşündün mü?....

Bir de ne manada bir yazı istiyorsun, sert, duygusal, mizahi, vs.

Bir arkadaşım "SOUL ASYLUM" yazdırmıştı ön kola... "RUH TIMARHANESİ" demek...

Sen tam olarak nereye düşünüyorsun kolun... Omuz kol , pazu, ön kol?

Edit : imla

Tribal aslan kaplan akrep yani resimsel şeyler düşünmüyorum.Yazı daha hoşuma gidiyo.

Ölüm kurtuluşun krallığıdır sözü hoşuma gitti tam olarak bunu yazdıracağım fakat ingilizce olarak tam anlamını arıyorum.yazdıracağım bölge iç kol bölgesi.Dirsekten bileğe kadar arka kısımda bi yazı zaten var.

Trdr_22 fikirlerin için teşekkür ederim.

• Anladım... Yanlış bilmiyorsam "Death is the Kingdom of Salvation" bu "ölüm kurtuluşun kırallığıdır" ın tam çevirisi.

"death, kingdom of salvation" "Ölüm, Kurtuluşun kırallığı" olur

la iki defa kindom yazmışım.... bir olsa neyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 20 Temmuz 2008; 17:36:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

Anladım... Yanlış bilmiyorsam "Death is the Kindom of Salvation" bu "ölüm kurtuluşun kırallığıdır" ın tam çevirisi.

"death, kindom of salvation" "Ölüm, Kurtuluşun kırallığı" olur

Teşekkür ederim.
  • Dövme bence artistlik olsun diye yapılan birşey değil.Hayatınızın bi parçası olmalı.O yüzden kendini ifade eden bir cümle bul ya da kendin birşeyler çiz öyle yaptır
  • kingdom
  • quote:

quote:

Tek sakıncası ISLAM'da bile bile vucuda acı çektirmek mekruhtur. Ama bu mantıkla sigara içmekte, vucudunu fazla yorucu işlerde çalışmakta mekruhtur!
    Kaldıki kişinin kendisini daha iyi hissedeceği aksesuarlar vs'ler yapılabilir denir islamiyette.

yaw bir de get sendenmi öğrencem enyin ne olduğunu.zaten sigara icmek mekruh bunu bilmiyormusun.dövmenin kaç tane cesidi var.oyma usulü ile olanda var iyneyle yapılanıda var.ve her 2 sindede abdestin kabul olmaz.Ben sadece uyarayım dedim hem sanamı soracam ne yazıcağımı ben.Allah (c.c) 'nin yarattığı vücudu beğenmeyip onu değistirmek (sağlık acısındna sorun olmadıkca) büyük günahlardandır.b,le bile sen kendine zarar verirsen sigara icmek ,cok calısmak,doping alarak vücuduna zarar vermekiface cekmek bunların hepsi mekruhtur.Dövme nasıl insanın kendisini iy hissetmesini sağlayan bir aksesuar oluyor dinimizce mrk ediyorum?küpe takmak,dövme yapmak,erkeklere altın ziynet esyası gibi seyler haram değilmi islamiyette.Peygamberim Hazreti Muhammed (sav) ın Arapcasını hatırlayamıyorum ama Türkcesini aklımdan cıkartmam.''Her kimki benim ümmetimden bir erkek ziynet esyası Takarsa o bizden değildir'' hadisini sana cevap olarak yazıyorum.Öyle tw den zekariya beyaz ın sözlerine benzemz bu işler.Diğer insanlarıda yanlıs yönlendirmeyin.

• quote:

quote:

quote:

yaw bir de get sendenmi öğrencem enyin ne olduğunu.zaten sigara icmek mekruh bunu bilmiyormusun.dövmenin kaç tane cesidi var.oyma usulü ile olanda var iyneyle yapılanıda var.ve her 2 sindede abdestin kabul olmaz.Ben sadece uyarayım dedim hem sanamı soracam ne yazıcağımı ben.Allah (c.c) 'nin yarattığı vücudu beğenmeyip onu değistirmek (sağlık acısındna sorun olmadıkca) büyük günahlardandır.b,le bile sen kendine zarar verirsen sigara icmek ,cok calısmak,doping alarak vücuduna zarar vermekiface cekmek bunların hepsi mekruhtur.Dövme nasıl insanın kendisini iy hissetmesini sağlayan bir aksesuar oluyor dinimizce mrk ediyorum?küpe takmak,dövme yapmak,erkeklere altın ziynet esyası gibi seyler haram değilmi islamiyette.Peygamberim Hazreti Muhammed (sav) ın Arapcasını hatırlayamıyorum ama Türkcesini aklımdan cıkartmam.''Her kimki benim ümmetimden bir erkek ziynet esyası Takarsa o bizden değildir'' hadisini sana cevap olarak yazıyorum.Öyle tw den zekariya beyaz ın sözlerine benzemz bu işler.Diğer insanlarıda yanlıs yönlendirmeyin.

Sana ne adamın yaptırcağı dövmeden demekki rahatsızlık duymuyor.

• quote:

quote:

quote:

Adamın günahı seni mi gerdi?Günahsa günah sanane ya!Sen mi vereceksin öbür tarafta hesabını?
    her konuda senin gibi 2-3 süpriz yumurta çıkıyor böyle İnsanın sinirlerini germek için mi doğdunuz ya!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.