Şimdi Ara

Kalıcı olarak reklam engelleme, yalnızca iPhone'lar için geçerlidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-342F8FE16 -- 10 Kasım 2024; 16:23:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dikkatli olmakta fayda var üyenin profili güven vermiyor, iki reklam için başınız derde girmesin

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Hiçbir tehlike söz konusu değil. Kullanmak istemeyebilirsiniz, ancak ürünü/hizmeti kullananların deneyimlerini paylaşmaları durumunda memnun olurum.

• Bunun yerine adguard veya nexdns profili yüklemek varken neden bu?

• agritux kullanıcısına yanıt

dns.adguard.com

ve ıphone için de kablosuz ayarlardan dns yi elle seçerek 94.140.14.14 ve 94.140.15.15 yeterli

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bahsettiğim iki servis de iphone için yukarıdaki gibi profil dosyası da yayınladı. VPN ayarı yapmaya da gerek kalmıyor. Sadece profili yüklemek yeterli.

Ben iphone kullanmıyorum kullanmam da, baya pratik bir yöntem.

Söylediğiniz profillerde bir süre sonra reklamlar çıkmaya çalışıyor ve bilmeyenler, bu profilleri ücretli olarak almaya çalışıyor. Benim paylaştığım profil ise kalıcı ve ücretsizdir; reklamları tamamen ortadan kaldırır. Jailbreak araçlarının kurulumunda da kullanılabilen, çok amaçlı bir profildir. iPhone tarafından bazı DNS'ler de engellenmektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spotify da reklam kaldırma var mı iPhone için? Üyeliğim normal olduğu için çok reklam geliyor. Android için çözüm basit ama Apple cihaza geçeceğim için sormak istedim.

Edit: ek olarak PC için bilen varsa o da iş görür. Tarayıcı eklentisi olarak kurulan Adguard ve benzeri şeylere rağmen tarayıcıdan Spotify girince reklam çıkıyor şu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Kasım 2024; 0:48:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki herkesin kendi tercihi. Ama biraz araştırmanızda fayda var. Ağ trafiğinizi 3. taraf şahıslara teslim etmemenizi öneririm. İyi günler.

Profil imzası ve lisansı bulunan arkadaşımın ürününü bir yıldır kullanıyorum. Bu konuda bilgimiz var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.