böyle adamlar 100 yılda bir gelir |
Kalifiye yazılımcı maaşları hakkında bilgisi olan var mı? (2. sayfa)
-
-
Hangi üniversite, hangi bölüm, suanki gpa kac bro baya bi yuksekten uçuyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuyucu355 -- 26 Temmuz 2024; 23:52:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ortalamaya gerek yok ki, 2.5 ile abd msc + ise girenler var
2. secenegi bosver, ben avrupayi sectim pismanim. irkcilik + dusuk maaslar. kasiyerle ayni kazanma keyfi..
edit: avrupada faang mulakati nasil alacaksin ki? avrupa icine bile mulakat vermiyorlar. harvard CS mezunu adam 3 sene sonra 10. basvurusunda mulakat alabildi, turkiyede duz uni mezununa kolay kolay mulakat gelir mi emin degilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 27 Temmuz 2024; 14:23:50 > -
Benim bölümden mezun olur olmaz girenler var yakın zamanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o is oyle olmuyor ama :d
eger startuptan bahsediyorsaniz,
ozetle, bir isten sunlar pay alir:
- is gucu: sabah gider aksam gelir, sorumluluk almaz, karsiliginda bir miktar para alir yuzde 30-40 civari
- sermaye: para yatirir, aldigi risk karsiliginda yuzde 20-30 para alir
- devlet: vergi alir...
- girisimci: hayatini yatirir, yuzde 30-40 civari para alir (2 ortak ise 15-20 vs.)
siz 4. olmak istityorsunuz. vermeniz gereken seyler sunlar:
- ailenize/arkadaslariniza zaman ayiramamak, gunde 12-13 saat calismak
- guzeller guzeli sevgilinizden ilgisizlik sebebiyle ayrilmak
- arkadaslariniz google'a girerken; siz kenardan onlara bakip, fail etme olasiligi cok yuksek olan sirketinizde psikolojik buhranlaarla bogusmak
bir de aselsanda statu var. cevrenizdekiler onunu ilikliyor siz bir ortama girdiginizde. berlinde google'a girseniz ne oluyor? hala multecisiniz. kimsenin gozunde bir sey degilsiniz...
-
hangi bolum, nereye girenler var? hiring freeze var bu siralar
edit: job description icin link var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 27 Temmuz 2024; 14:32:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X