Şimdi Ara

Kalifiye yazılımcı maaşları hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kalifiye dedim kanka, FE'yi boşver.

• Ben Atatürkçü ve Türk milliyetçisiyim, baykar 63k dolar verse de çalışmam.

• Ctis mezunları 89k dan başlıyor min

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kanka aklımda iki seçenek var.

1. 4.00'a yakın gpa kasıp, curriculuma ek stat/prob/math dersleri alıp abd'de master yapıp california'da iş kovalamak
    2. avrupa faang mülakatlarına hazırlanmak, leetcode çözerek

avrupa'daki maaşlar pek tatmin edici olmadığından düşündürüyor.

• İkisini de dene  

• öyle gibi görünüyor. 1 ay sonra full focus olacağım, 2 yıllık yatış yetti.

• Boşver maaşları ortalama kas, proje yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Parayı duymadan motive olamıyorum.

Yanlış anlama ama sen de zihniyetini değiştir biraz. aselsan'daki zeki, çalışkan ama köleliğe alışmış, gözü yükseklerde olmayan mühendisler gibisin. Günün sonunda maaşlı çalışarak anca patron zengin ediyorsun.

• maaşlı her işte öylesin ticaret yapmak lazım ig dalga geçilen butikler parayı kırıyor

• Yoo ben sürekli yerimde sayarak ortalama para almak istemiyorum ki, sadece hayatımın en azından bir bölümünü savunma sanayide geçirmek istiyorum. Eğer daha kendimi geliştirebileceğim yerler bulursam oraları da görmek isterim (söğütözünde beklediğimden büyük işler yapan şirketler var, ya da Teknokent firmaları da güzel). Ea sportsta çalışan bulamadım mesela neden ben olmayayım xd

Yok eğer diyorsan illa kendi işini kur o da bana saçma geliyor, yani iyi bir para kazandığım sürece ve işim de kaliteli olduğu sürece neden şirketin kendime ait olmamasına üzüleyim. Ki kolay değil yani ama olur mu olabilir, olmazsa da üzülmem yani buna. Böyle de yaparak tüm hayatını offf patronuma para kazandırıyorum ya diyerek mutsuzlukla geçirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Temmuz 2024; 22:2:18 >
  • Maaşı da boşver dememim sebebi bu saatten sonra herhangi bir 2.sınıfın off ya maaşlar çok düşükmüş gidiyom ben dediğini pek görmedim, ben tıbba geçecem diyorsan bilemem tabi ama kasma işte aaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Temmuz 2024; 22:8:58 >
  • Atma Ziya....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

kanka senin gibi 50 tane mühendisim olsa dolar milyarderi olurum nasip olur umarım

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Yav he he.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • türkiyede kalanlar ortalama 50-60k ile başlıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.