Şimdi Ara

Kalın Kasa Ps2 mı ? İnce Kasa Ps2 Mı Almak İstersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malatyada SAtılan Kalın Kasa Ps2 War Chıplı Ama benım Istedıgım Chıp takılı degıl Isteyenler alabılır
    Not:Sifir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge_dh -- 8 Ocak 2007; 12:18:53 >
  • slim taşıması bi yere kaldırması çok rahatt..Ve işlemcisi biraz daha hızlı çalışıyorr yanii test edildi onaylandıı..Ama 50004 yere düşse bişey olmaz tank gibi ama çok ağırr bence slim beyazz all
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

slim taşıması bi yere kaldırması çok rahatt..Ve işlemcisi biraz daha hızlı çalışıyorr yanii test edildi onaylandıı..Ama 50004 yere düşse bişey olmaz tank gibi ama çok ağırr bence slim beyazz all

Ama Kalın lazerler Bı yansa 150 ytl den baslıyor ınceler 40
  • yaa bu kadar dusunme bunu al slım mis gibi bak bende aynı durumdaydım aldım slım hıcte pişman degılım 4 aya yakındır kullanıyorum ısınma sorun degıl bı odamda 55 ekrana tasıyorum bırde salona 50'' plazma tv ye tasıyorum hıcte zorluk cıkarmıyo bence gıt hemen al ve tadını cıkarmaya başla
  • Bende kalın kasa vardı tam 6 senelik,son zamanlara doğru oyun seçmeye bnaşlamıştı.2 ay öncede lensi değişti o kadar.
  • İnce almak Kesin Oldu
  • ben kalın alacam inceler çabuk bozuluyo diyolar
  • yıllardır bozulmayanlar var söylentilere aldanmayın ısınmadan bozulan gordugunuzmu bosuna uretılmedı slımler sorunsuz calısıyor ıste
    tabı genede sız bılırsınız benım fıkrım böyle 4 aydır slım var gayette memnunum ısınma falan sorun degıl ama eger kalın sıfır olsaydı bulabılseydım alırdım bulamadım slım aldım pısmanda degılım...
  • diyosan hoyratça kullanırım tank kasayı al tabiki maşşalah çok sağlam bende var yerlere düştü o oldu bu oldu banamısın demedi tıkır tıkır diğer slimlerle ilgili çok fazla tecrübem yok ama taşıma açısından çok rahat oraya buraya götürcem diyorsan onu al ama tabi onlarda da ısınma sorunu varmış bi başlarım 48 saat başından kalkmam diyorsan yine tank tank tank derim ben sana hem fiyattada az bişe karlı çıkarsın bence kalın al
  • 48 saat biraz abartı değil mi hocam? O kadar süre oyun oynamak sağlığa zararlıdır uyarıyım.
  • benede 50003 desiris dms4 pro modchipli makine war, yaklasık 2 senedır kullanıyorum yanına network aparatıda aldım simdi gozu bozulacak, kası cıkacak gıbı bır derdım yok..
    Ama slım ps2ler ısınmanın yanında goze hıtap edıyorlar yer problemın warsa bırebır, bırde ısınma sorunun makıneye bırsey yapacagı kanaatınde degılım sonucta bellı testlerden gecıp uretıyorlar makıneyı, su zamana kadar ısınmadan bozulan makıne olsaydı ps2 cafeler ıflas ederlerdı...
  • ince kasa al sakın kalın kasa alma!!!
  • arkadaşlar ps2'ye(incekasa) chip taktıracam mobdo 760 ve 60ytl ne derseniz iyisi bu mu yoksa tavsiyelerinizi bekliyorum
  • BENCE DE VARYA EGER MALINI ESIRGEMEDEN HOYRATCA KULLANAN BIRI ISEN KALIN KASA AL BENIM YIGENIMDE KALIN KASA VARDI KIZI KABLOSUNA TAKILIP DEFALARCA DUSURDU ALETI MASALLAH TIK DEMEDI BIR KERESINDE BENIM FIFA 2006 CD SINI YAKTI AMA KENDINE BISEY OLMADI SONRA BI ARA GENE IYI BI DUSURMUS BAYA UGRASTI CALISMADI SONRA SINIRLENMIS BIDE O YERE CALMIS GERI CALISMAYA BASLAMIS

BENDEDE GRI INCE KASA VAR ALLAHA SUKUR GOZUM GIBI BAKIYORUM ISINMA OLAYINA BENIMDE KAFAM TAKILDI SANMIYORUM OYLE ISINMAYLA BOZULACAGINI BENDE EN FAZLA 6 7 SAAT OYNADIM MAKINANIN SICAKLIGINA BAKMAK HIC AKLIMA GELMEDI AMA GAYETTE MEMNUNUM

BIRDE SEY DEMISLER INCE KASANIN TASINMASI KOLAY OLUR DIYE BISEY AMA O KADAR DA FARK YOKKI INCE KASA ILE KALIN KASA ARASINDA BUDA BIR SORU ISARETI BENCE O MAKINE ILE PS KEYFINI CIKARMAK ISTEYENIN YOK BU KALIN BU INCE DIE KAFASINA TAKIPTA SORUN ETMEMELLI SANA TAVSIYEM BEN INCE KASA KULLANIYORUM AMA KESENE UYGUN OLANA BAK DERIM CUNKU 5 6 SENE SONTA PS 4 CIKACAGI KESIN BELKI DAHA ERKEN O ZAMAN DA P3 E TERFI EDERSIN

• Dostum bu ısınma falan yalan seyler bunlar takma kafana kalın kasaların da slım kadar ısınmadıgını nerden bılıyoruzkı onun ust-alt kapakları ıle ıslemcısının arasında bosluk oldugundan ısısı okadar barız bellı olmuyo. Buarada bende de var sımdıye kadar yanlıs olmasın ama 10-12 saat arası (en fazla) oynamıslıgım var hiçbişi de olmadı ayrıca koskoca sony bu aletı yaptıktan sora sankı test etmıyomu onlar ısındıgını farketmıyolarmı ? Onlar da bılıyolar ısındıgını ona gore sıstemını yapıolar.
    Bendekı de slım ayrıca goruntusu cok cok daha guzel eskı kasa ps2 den (satın sılver bendekı cok hos duruyo)
    ayrıca arkdaslarında belırttıgı gıbı tasıması falan da cok kolay arkadaslara falan gıdıyorum mesela we.10 turnuvası falan yapıyoruz atıyorum sırt cantasına zaten baya da hafıf
    Bence bu onyargılara da kanma kesınlıkle slım al (buarada hatta grısınden al sıyahla yanyana koy grı daha hos duruyo bak goruceksın )

• Kalın kasa al bir de hdd bağla misler gibi oyna. Hdd takınca yükleme süresi de düşüyo.
  • HDD NE OLUYOR ?

CEHALETIMI BAGISLAYINDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLCKRCA

HDD NE OLUYOR ?

CEHALETIMI BAGISLAYINDA

Estafurullah dostum hdd=hard disk oluyo ps a baglıyosun oyunları boylece cdsız calıstırabılıyosun
  • BAYA DETAYLI BIR IS HERALDE
  • aslında detaydan zıyade bence gereksız bısı yanı cdsı varken neden hdd takma geregı duyuyolar anlamıyorum. şahsen bende yok hıc de eksıklıgını hıssetmedım yanı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.