Şimdi Ara

Kalın Kasa Ps2 mı ? İnce Kasa Ps2 Mı Almak İstersiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lens bozulunca birgün bence HDD takma gereği hissedersin. Hdd takınca oyunları hdd ye install ediyosun ve bir daha cd/dvd kullanmana gerek kalmıyor. Yüklemeleri hdd den yaptığı için ps2nin en büyük problemi olan lensin yorulması ve bozulması gibi bir sorun da olmayacak. Anlayacağınız hdd bir aksesuar değil. Upgrade gibi düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POFUDUK -- 9 Ocak 2007; 17:47:25 >
  • lens bozulunca takılması dha mantıklı bence...lens bozulana kadar zaten ps 2nın mıladı dolacak:D..
  • Benim lens turp gibi maşallah. PS2'yi alalı olmuş 3 yıl, bu saatten sonra bozulmaz herhalde.
  • 2002 den beri ps2 ye sahibim yaklaşık 5 yıl yapıyor. Kalın kasa bi sorun olmadı şu ana kadar 1 kere çip takıldı o kadar hiç lensi yanma gibi bi sorun olmadı ama şu anda yazlıkta geçen yıl pc kalmıştı yazlıkta rutubetten bir çok parçası küflenmiş hdd nin içi küften nemden kase gibi olmuş bakalım ps2 bu zorlu şartlara dayanabilcek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

2002 den beri ps2 ye sahibim yaklaşık 5 yıl yapıyor. Kalın kasa bi sorun olmadı şu ana kadar 1 kere çip takıldı o kadar hiç lensi yanma gibi bi sorun olmadı ama şu anda yazlıkta geçen yıl pc kalmıştı yazlıkta rutubetten bir çok parçası küflenmiş hdd nin içi küften nemden kase gibi olmuş bakalım ps2 bu zorlu şartlara dayanabilcek mi?

PC'yi o hale getiren rutubet, PS2'yi çürütür
  • slim al abicim, sanki ısınıyoda noluyoo ben 1,5 yıldır kullanırım hala eskisi gibi çalışıyo sorun yokkk ama gri olanı al şekil olsun :)
  • adam kalın mı slım mı kafası karıstı zaten bıde sıyah mı grımı dıye kafasını karıstırsak bu gıdısle hıc alamıcak bırakın ne ısterse alsın bız fıkırlerımızı söyledık:D:D:
    :D:D:
  • BAK ABICIM SEN EN TEMIZI BIR TANE KALIN AL BIRTANE INCE GRI AL BIRTANEDE INCE SIYAH AL

KIMSEYI KUSTURME
  • YAFF ADAM ONU BUNU DERKEN YETER LEENN PS ALMIYOM DEMELI
  • valla iyice kafası karışıcak ayrıca pembesıde cıkmıs slımlerın:D:D
    haberınız olsun:D:D::D...
    yakısır :D:d...
  • Slim alınır ikinci el kalın alınıp kalın sorunlarla uğraşılmaz.
    Şaka bir yana elektronik ürün alıyorsun kullanılmış alman doğru olmaz. Isınma sorunu diye ayyuka çıkan bu söylentinin kaynağı hatalı üretim adaptörler ve o parti üretimin geri alınıp değiştirilmesiydi. Tavsiyem her ihtimale karşı adaptörü kolayca yanabilecek cisimler üzerinde bırakmayın adaptöre tel bağlayın bir yere tutturun havada dursun.
    Neden yazıyorum dersek piyasada işini severek değil para için yapan çok görgüsüz şahıslar var bunlarda söz konusu hatalı üretim olabilir son olarak belirteyim bu bana engel olmadı şu an bende slim ve tank var slim oldukça şık ve ince.

• abi biri bu ps nin pembeside var demis saka yapiyor heralde ? ben hic gormedim psp nin var ona eminim daha gecenlerde carrefour da gordumde ps2 nin yok tahminimce
  • Yok bende gördüm PS2 slim pembe. Bence Joystick'in görüşünüşü pembe renk ile uymamış ama. (pembenin üstüne siyah tuşlar hiç iyi olmuyor )
  • şaka yapmadım pembe var gördüm bende teknosada sonyde satılıyor ps 2 satan yerlerde siyahtan çok pembe var kim alır yaa pembeyi:D
  • bendede slim var
  • Kızlar alabilir
  • kalın ince farketmez fiyatı hangısı sana uygunsa al bence dırekt
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

kalın ince farketmez fiyatı hangısı sana uygunsa al bence dırekt

bencede en iyisi böle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.