Şimdi Ara

kalista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Eminim kalista dan hepiniz haberdarsinizdir. Gelir gelmez instabuy diye düşünüyorum ancak trye bir gelmedi. Bugün na nin sitesinde dün sabah 11 de na ya gelmis olduguyla ilgili bir haber görmüştüm eğer na da oynayan varsa çıktımi bilgisi olan bilgilendirirse memnun olurum. Birde yeni çıkan bir şampiyon en az kkaç ay sonra indirime girebiliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayni anda geliyor oyle bir sey yok

• crazyrifany kullanıcısına yanıt
    Abi şöyle bir durum var, PBE sunucusu dışındaki bütün serverlara kostümler, şampiyonlar vs. aynı anda geliyor. Sadece indirimderde falan saat farkından dolayı farklılık gösteriyor.
  • Peki yeni çıkan bir şampiyonu ne kadar süre sonra indirime girebilecegi hakkında bir fikriniz varmı ortalama olarak ? Örneğin gnar çıkalı 3 ay oldu ve hiç indirime girmedi

• crazyrifany kullanıcısına yanıt
    Onu tahmini olarak bile kestiremezsin ama büyük turnuvaların finallerinde oynanamışsa turnuvalardan sonra büyük ihtimal şampiyon ve kostümüyle beraber indirime giriyor.
  • Peki .d gnar indirimini sabırsızlıkla bekliyorum

• braum ciktigindan beri ilk kez bu ay girdi heralde indirime ondan once girmismiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 12 Kasım 2014; 15:55:36 >
  • Aynen dostum baktım ilk defa bu

• Kalista 4.20 yamasında gelecek (Ya da 5.01 artık ne isimle gelirse). Yani yeni yama gelmeden şampiyonun açılması imkansız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.