Şimdi Ara

Kalista hakkinda bi iki sorum var (SS GELDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4-5 aydir csgo oynuyorum bu arada hic lol oynamadim ve bu aralar tekrardan dereceli girmeye baslamistim ki ard arda bozgunlar geldi. Gold 2 100lpden silver 1 50lp civarina dustum. Nick Stejos isteyen lolking falan bakabilir. 9-10 oyun attim 1 lose var kalani win simdi geri gold 5e ciktim ama 1 lose dahil 1-2 oyun gercekten feedlenmedigim zamanlarda oyuna hicbir katkim olmadi. Cogunda tasidim ama tasindigim oyunda oldu. Sizce tavsiyeleriniz neler? Ilk itemi botrk yapmaya calisiyorum ama runaan olmadan basta acaip zorlaniyorum. Runaan botrk sonrasi daha rahat oluyor. Full build ne olmali? Ve en buyuk sikintim e yi ne zaman cekecegimi bilmemem demek istedigim adamin ne zaman olecegini yada ejderi ne zaman alabilecegimi hesap edemiyorum varmi bunun bi hesabi yada kolay yolu ? Simdiden tesekkurler.

Kalista hakkinda bi iki sorum var (SS GELDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinicius -- 21 Ekim 2015; 0:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli ki Kalista oynamıyorsun.
    Kalista oynamayı acilen bırakman gerek.
  • Önerim soloQ'da yükselmek istiyorsan AD Carry oynama. Oynayacaksan da Vayne oyna.
    Edit: ADC proları eksilemiş bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 20 Ekim 2015; 20:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Önerim soloQ'da yükselmek istiyorsan AD Carry oynama. Oynayacaksan da Vayne oyna.

Hahahahahahahahahahahahahahah ıkınarak güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollümüz de gelmiş.
  • quote:

Trollümüz de gelmiş.

slm profil fotoğrafından anladığım kadarıyla siyah saçlı olan bağyan. Tanislm mıı??

• kalistanın en güçlü yanı farkettiğin üzere mükemmel bir kite herosu olması. old school takılacağım demiyorsan ilk önce e sonra q maxlamanı öneririm. botrk ilk eşya olarak şart. ama tabi rakibe ve senin durumuna da çok bağlı. karşı tarafta ileride seni zorlayacak bir hero yoksa ve kartopu olduğunu farkettiysen ilk eşya kanasusamış da çıkabilirsin. yine de tercih etmiyorum ben. her zaman ilk mahvolmuş kralın kılıcı daha iyi. sonra runaan. 3. eşya ise yine bence karşı takıma çok bağlı. botrk ile % vuruyorsun. eğer yine çok zırh stackleyen birisi yoksa 3. eşya olarak kanasusamış olabilir. Eğer öldürmesi aşırı zor hero varsa son fısıltı daha ideal. Ama bence her zaman ekstra can çalma>zırh kırma.

e yi ne zaman atacağına gelirsek. ejder-baron'da eğer e yeteneğinde 3 puan varsa 900-1100 arası her zaman ideal. eğer fullemişsen 1200-1400 arası hasar vurabiliyorsun. E ile ilgili diğer bir önemli şey de koridorda sürekli olarak spamlayabilmen. rakibe vurdun, atıyorum 5 tane stack var, kaçıyor yavaşlatman lazım, ölmek üzere olan bir minyona da vuruyorsun, e yi kullanıyorsun. minyondan dolayı e resetleniyor. kovalamana devam edebilirsin, sadece aa'na güvenmeyip e'yi de kullanabilirsin.

eyyorlamam bu kadar

• quote:

Trollümüz de gelmiş.

Nerden çıkardın troll olduğumu

• Tağnısalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

quote:

Trollümüz de gelmiş.

Nerden çıkardın troll olduğumu

İnsan neyse karşısındakini de öyle görürmüş. Kendisi postçu troll ya herkesi öyle sanıyor.
  • quote:

Tağnısalım.

Bn guitar possession. Tşk.

• quote:

Önerim soloQ'da yükselmek istiyorsan AD Carry oynama. Oynayacaksan da Vayne oyna.

Orda nickimi verdim bi gozat istersen. 100u askin vayne oyunum var %30-40 gibi bi galibiyet orani var. Vaynele iş yapamadım. Dedigim gibi kalista oynuyorum 27 oyun 19 win var. %70 galibiyet orani var 10oyun onceden atilmis ne zaman bilmiyorum kaybedilmis genel 3 gundur sadece 1 kere kaybettim kalani win. Bu aksamda yine hic dereceli kaybetmedim. Konuyu acma amacim kendimi ovmek degildi ama tavsiye isteyincede noob oluyoruz.

Bak arkadas yazmis e 3te olursa 1000e yakin vuruyo demis bunu bilmiyodum ogrenmis oldum. Amacim daha cok sey ogrenmek ve lig atlamakti zaten. Ah su eski dh nerde nerdee

• quote:

Orijinalden alıntı: sOAZ

Belli ki Kalista oynamıyorsun.
    Kalista oynamayı acilen bırakman gerek.

20 oyunda 1 loss almak kalistayi oynayamamak mi ?

• quote:

- DE KALMA DİYE BASTIM + YI xd

• Sste koydum nickimide vermistim karsilasma gecmisine bakabilirsiniz.
  • Script kullan

• ebedi inanılmaz saçma bi eşya. sakın çıkma kalistaya.
  • Infi Kalista'ya pek gitmiyor, sen illa ki kritik istiyorum diyorsan eğer Botrk sonrası statikk shiv gidebilirsin, hem atacağın burst olur, hem de üstüne çıkacağın LW ya da BT ile duruma göre sağlam hasar çıkartır ya da iyice ayakta durabilirsin. Botunu da tekli hedefte %12 ms verene uplamayı unutma.
  • Ebedi yerine bt almanı öneririm qrdş

• Olabildiğince as çıkmaya çalış. Botlari kırmızı efsuna yükselt. Çok güzel kite oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.