Şimdi Ara

Kalista'nın Yemin Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalista aldığımda yanlış kişi bağlanırsa ya da yeminle bağladığınız kişi afk kalırsa hero çöp oluyor resmen. Bu gibi istenmeyen durumlarda Kara kargı itemini mağazadan almama rağmen birine bağlıyken başkasına karşı kullanamıyorum. Bu sorunun çözümünü bilen ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

• Yemin ettin bi kere dönersen cehennemde yanarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm yok,tr'de support'a güvenerek oynayamazsın zaten tanıdık olması lazım.Çok insan var "oo support kalmış alırım blaytzkranke'mi çekerim kesersiniz" mantığında oyun boyu 1 ward atmayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E746846E -- 12 Ocak 2015; 22:48:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri geliyor kendi prem bile neti yüzünden afk kalabiliyor. Heronun 2 skilli çöp oluyor bu yüzden. Riot'un bu işe el atması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: IrohElGrande

Yeri geliyor kendi prem bile neti yüzünden afk kalabiliyor. Heronun 2 skilli çöp oluyor bu yüzden. Riot'un bu işe el atması gerek

Bağ kurduğun kişi 5 dakika hareket etmezse bağ kopmalı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanın üstünde ekmek kırınca yemin bozuluyor
  • 3 gün oruç tutacaksın.
  • Mantıklı bir fikir ama yanlışlıkla bağlama konusunu çözmüyor keşke kolayca değiştirebilsek.
  • quote:

Mantıklı bir fikir ama yanlışlıkla bağlama konusunu çözmüyor keşke kolayca değiştirebilsek.

Yanlışlıkla bağlama olayını çözmemesi lazım zaten, o tamamen adc'nin hatası. Bu 5 dk bekleyince bağın kopması olayı mantıklı geldi bana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

Çözüm yok,tr'de support'a güvenerek oynayamazsın zaten tanıdık olması lazım.Çok insan var "oo support kalmış alırım blaytzkranke'mi çekerim kesersiniz" mantığında oyun boyu 1 ward atmayan

Geçen gün yasuolu takımın malpını çekti bizim blitz , hiçbir korku filminde tırsmadım be o andaki kadar ,lan adam Zaten ulti atmaya zaman kolluyo. Sen gidip onu çekiyosun 5 kişinin üstüne

• Straw Hat kullanıcısına yanıt
    Missclick denen bir şey var canım oyunun başında yapılan bir missclickin bütün oyunu etkilemesi çok saçma.
  • IrohElGrande kullanıcısına yanıt
    Ee sende missclik yapmayacaksın o zaman
    Millet zhonya missclik yapınca aa yanlışlıkla oldu bidaha alalım pozisyonu desin o zaman

• Bağ kurma itemi kalistada var zaten beleş istediğin kişiyle kurabilirsin değiştirebilirsin
  • drdaniel D kullanıcısına yanıt
    Missclick nedir bi anlamını öğren sonra yaz. Yapmayacaksın diyor bilinçli yapılıyor sanki. Zhonya'nın 90 sn cd'si var bu item oyun boyu kalıyor aradaki farkı anladın mı ?

@XiQua denedim başkasıyla kurulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

quote:

Mantıklı bir fikir ama yanlışlıkla bağlama konusunu çözmüyor keşke kolayca değiştirebilsek.

Yanlışlıkla bağlama olayını çözmemesi lazım zaten, o tamamen adc'nin hatası. Bu 5 dk bekleyince bağın kopması olayı mantıklı geldi bana da.

Adam tekrar bağlanınca ne olacak? Ben eski komposizyonu yapamayacak mıyım? Ben interneti kopan 5 dk sonra bağlanan Janna'mı atıp onun R yapmasını istiyorum. O bağ olayına bir el atılmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Merak etme neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum eğer item aktiflerini iyi kullanamıyorsan kullanırken elin ayağın birbirine dolaşıyorsa bu senin yeteneksizliğini gösterir kendini geliştir tuşlara hakim oyna

• drdaniel D kullanıcısına yanıt
    Missclick'in ne olduğunu bilmediğin kesin doğru bile yazamıyorsun daha. Zhonya örneğini veren sensin ben değil. Birinin 90 sn cd'si var diğeri oyun boyu sürüyor. Oyun başında flash atsan bile 5 dakika sonra yeniden geliyor. İkisini bir tutuyorsan diyecek çok şey yok. Yanlış adama tıklamakla yeteneksizliği bir tutman da oyun bilgini ortaya koydu Bugün profesyonel oyuncular bile missclick yapabilirken bunu yapmanın yeteneksizlik olduğunu söyleyen birini ciddiye almak bile saçma ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrohElGrande -- 13 Ocak 2015; 19:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

quote:

Adam tekrar bağlanınca ne olacak? Ben eski komposizyonu yapamayacak mıyım? Ben interneti kopan 5 dk sonra bağlanan Janna'mı atıp onun R yapmasını istiyorum. O bağ olayına bir el atılmalı

5 dk sonra kopunca mağazaya bağ itemi bedavadan tekrar düşebilir mesela, Rengar'ın başlangıç item'ı gibi. Bir kere bağ kopunca bir daha bağlanamamak saçma olurdu, konu altında üretilen çözümler supp yüzünden adc'nin düştüğü saçma durumu düzeltmeye yönelik, yoksa kopmasının ne anlamı var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

quote:

5 dk sonra kopunca mağazaya bağ itemi bedavadan tekrar düşebilir mesela, Rengar'ın başlangıç item'ı gibi. Bir kere bağ kopunca bir daha bağlanamamak saçma olurdu, konu altında üretilen çözümler supp yüzünden adc'nin düştüğü saçma durumu düzeltmeye yönelik, yoksa kopmasının ne anlamı var?

İtem zaten var ama kullanılamıyor nedense Riot'un böyle bir açığı çoktan düzeltmesi gerekirdi. Afk durumunda heronun 2 skilli çöp.

Anlıyorum seni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.