Şimdi Ara

Kalite isteyene Turkcell, Saygı isteyene Bimcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tartışmasız Türkiyenin en kaliteli, en iyi çeken, en hızlı operatörü Turkcell dir. Biraz pahalıdır, mevcut müşterisine saygısı yoktur, yeni tarifeleri yeni müşteriye sunar ama sizi yarı yolda bırakmaz.
    Bimcell ise Türk Telekom alt yapısını kullanır, 3 operatör arasında en az çekenidir. Ama ucuzdur, Mevcut müşterisine saygısı vardır, dışarıdan gelene ne veriyorsa mevcut müşteriside o paketi alabilir. Ceza meza ödemez, taahhüt vermez. 6 sn da bir ücretlendirilen tek faturasız hattır. Diğerlerinde (Faturasız) 1 saniye konuşmaya 1 dakikan gider.

Param var, kalite istiyorum: Turkcell
    Param var, saygı istiyorum: Bimcell
    Param yok, her şartta: Bimcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozen -- 9 Şubat 2016; 21:57:56 >

• Anlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazoz olma efsane ol
  • Bimcell avea altyapısında olduğundan dolayı avea ile aynı kalitede olacaktır.Fark yok yane türkcell'de iyi kampanya istiyorsan hat değişikliği yapıp geri geleceksin.Yada faturasıza geçip tekrar faturalı yapacaksın.

• Bimcell kullanıcıları tam Avea kalitesi göremiyor. Abone sıralaması var Avea'nın. En önce kendi aboneleri sonra Bimcell, Pttcell vs. Sonra vay efendim arkadaşımda Avea var net hızlı bende yavaş.

• Ee sonra?
    Mesaj mı kasıyosun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea ismi değişmeden önce Bimcell, Pttcell gibi alt operatörler daha iyiydi ancak Türk Telekom olur olmaz önce TTNet Mobil kapandı, ardından tasfiye süresindeki Pocell tamamen kapandı. Türk Telekom faturalı hattan speed test'de 25 Mbit hızı görürken Bimcell paketinde denedim 6 Mbit çıktı. Bu hızda yeterli ancak bir sınırlama olduğu belli. Turkcell'de 3-4 Mbit'i turbo internet paketi ile zor görüyorum bu sebeple Bimcell bile kullansam bölgemde daha avantajlı.

Turkcell çok iyi çeker ama abone sayısı çok fazla ve çevrenizde mobil internet kullanan çoksa alt yapı kaldırmadığı için hızı en düşük operatör oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bimcell 4.5 g uyumlu 128 kb sim
  • Mesaj sayım 3-4 görünebilir. Forumda eskiyim, eski ismimi vermek istemiyorum biriyle bir sürtüşmemiz olmuştu hesabı komple yaktım attım, kimseye bulaşmadan düzgünce fikirlerimi yazacağım artık bu yeni imajımla..
    (BU açıklamayı mesaj mı kasıyorsun diyen ve özelden abuk subuk mesajlar atanlar için yapma ihtiyacı hissettim. )
    saygılar..
  • Turkcell çekme kalitesinde iyi ama müşteri hizmetlerine standart dışı bir konuyla ilgili işin düşerse, başından savıp TIM'e yönlendiriyor. TIM de başından savıyor ve müşteri hizmetlerini gösteriyor. Bu kısır döngüden sıkılıp genel müdürlüğe şikayet etmek istersen, müşteri hizmetlerine bağlıyor ve kısır döngü devam ediyor.

Arada e-posta yolunu öneren olursa, oradan da sonuç çıkmıyor. Ömrünü yiyorlar insanın.

Muhatap yok ve müşteri memnuniyeti anlayışı sıfır Turkcell'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Turkcell çekme kalitesinde iyi ama müşteri hizmetlerine standart dışı bir konuyla ilgili işin düşerse, başından savıp TIM'e yönlendiriyor. TIM de başından savıyor ve müşteri hizmetlerini gösteriyor. Bu kısır döngüden sıkılıp genel müdürlüğe şikayet etmek istersen, müşteri hizmetlerine bağlıyor ve kısır döngü devam ediyor.

Arada e-posta yolunu öneren olursa, oradan da sonuç çıkmıyor. Ömrünü yiyorlar insanın.

Muhatap yok ve müşteri memnuniyeti anlayışı sıfır Turkcell'de.

Turkcell platium ile sordugum sorulara cewap alamamazlik gormedim ama ben ..belki sorularim basitti yada platiumlu oldigum icin olabilirmi?

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Aylik 100 tl avea ya versen her soruna cevap verilir aveada 1000 dk 1000 sms 4gb 29 tl kullaniyom turcelde 60 tl civari. Avea 900 bandina gecis yaptiktan sonra bodrum katlar dahil su an cekiyot ben zenginim para bende dersen o farkli turkcel kullan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bimcell az kullanımlarda iyidir.
    Vodafone cok kullanımlarda iyidir neti hızlıdır.
    türkcell pahalı kullanmıyorum.
    avea da pek kullanmıyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Aylik 100 tl avea ya versen her soruna cevap verilir aveada 1000 dk 1000 sms 4gb 29 tl kullaniyom turcelde 60 tl civari. Avea 900 bandina gecis yaptiktan sonra bodrum katlar dahil su an cekiyot ben zenginim para bende dersen o farkli turkcel kullan

Aylik 95 tl banada cok gelmiyor degil
    Ama gerek internet olsun gerek ping sureleri sayfa acilislari olsun baya hizli turkcell ondan kullaniyorum
    Yoksa merakli degilim bende

• Kendimi hayatta vodafone gibi bir gsm şirketinin kucağına atmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.