Arkadaşlar, buzdolabı temizliği yaparken üst kısım delinmiş, dolabın havası kaçtı. Zaten alt kısım da buzlanma yapıyordu, tamiri de çok pahalıya mal olurmuş, 11 yıllık buzdolabı. Markası Beko idi, çok da memnun değildim. Çok araştırmaya zamanım yok. Halihazırda kampanyada olan ya da hesaplı kullanışlı, 520 600 litre kapasiteli bir buzdolabı lazım acil. Arçelik Bosch Siemens Vestel Altus profilo olabilir. Beyaz renk ve dondurucusu üstte olacak. Ben telaşla baktım kafam daha da karıştı. Tavsiyeniz varsa alabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaliteli ama çok da abartılı fiyatlı olmayan buzdolabı önerisi
-
-
Aynı durum bendede var ama yer sorunu var dolabın gireceği yerin genişliği 78.cm o yüzden 70 cm lik bakıyorum
arçelikte 505 litre var Siemens KD56NAIF0N A++ Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Inox 563 litre 6.999.tl 6 taksit araştırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 14 Kasım 2020; 2:30:12 > -
Arkadaşlar arçelik yada beko düşünen varsa elimde %15 indirim yapan kod var sepette direk %15 düşürüyor detaylar için pm atabilirsiniz
-
bosch kdn76awf0n aldım. Hayırlısı olsun bakalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2 bin tl fiyat farkı yüzünden bende arçelik düşünüyorum ama karar veremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arçelik eski Arçelik değil. Bi çoğu ses problemi yaşıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 1kişi2 bin tl fiyat farkı yüzünden bende arçelik düşünüyorum ama karar veremedim
diğer evimize 1 yıl önce arçelik 574560 eı buzdolabı ve 2080 multi mode eı derin dondurucu aldık dondurucudan çok memnunuz bazen kulağımı dayıyorum içini açıyorum çalışıyormu çalışmıyormu diye ama buz dolabı sesli çalışıyor soğutmasına sebzeleri meyveleri korumasına sözüm yok
hanım memnun yine arçelik yada beko alalım diyor bende siemens diyorum karar veremedik.sizce ses önemli değilse arçelik düşünebilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: edis10
bosch kdn76awf0n aldım. Hayırlısı olsun bakalımhayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın dolabınızı gelince yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
-
Teşekkür ederim ses sorun değil açıkcası performansı iyi olsun yeterli çamaşır makinemi be ankestremi Siemens aldım ama dolapta isme para veriyor gibi hissettim açıkcası içim ısınmayınca da vazgeçtim tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arçelik düşünen arkadaşlar varsa elimde %15 indirim kodu var fiyat bilgisi için pm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Profilo bakarken boscha karar verdim. Bu sabah geldi, gayet güzel ve şık duruyor, ses sorunu yok . İnşallah problemsiz şekilde sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur
quote:
Orijinalden alıntı: edis10
Teşekkür ederim. Profilo bakarken boscha karar verdim. Bu sabah geldi, gayet güzel ve şık duruyor, ses sorunu yok . İnşallah problemsiz şekilde sağlıklı günlerde kullanmak nasip olurbende bu gün SIEMENS KG76NAIF0N sipariş geçtim en hesaplı mediamarkt'ta buldum 7299tl 12 taksit inşallah sizin'ki gibi sorunsuz bir dolap gelir
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Ben buradan bayiden aldım pek bekleme lüksüm yoktu. İnternet ile arasında pek fiyat farkı kalmadı güzel bı pazarlık sonrası
3 bayi gezdim en düşük 7700 verdiler nasip internetmiş 28 gün koşulsuz iade var hayırlısı gelince göreceğiz horoz kargo ile gelecek tek korkum o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 18 Kasım 2020; 1:40:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X