Bildirim
kaliteli araba yarişi arıyorum
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
assetto corsa, rfactor2 veya project cars usta fazlada seçenek yok... arcade e yakın istiyorsan project cars olabilir.. gtr2 oynamış vede sevmişsen rfactor2 ki oyun harici birde online paketinide alman lazım ek olarak... yada aracı bol olsun sim değeri yüksek olsun dersen assetto corsa diye önerebilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 13 Nisan 2016; 12:16:06 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: agni_tr
assetto corsa, rfactor2 veya project cars usta fazlada seçenek yok... arcade e yakın istiyorsan project cars olabilir.. gtr2 oynamış vede sevmişsen rfactor2 ki oyun harici birde online paketinide alman lazım ek olarak... yada aracı bol olsun sim değeri yüksek olsun dersen assetto corsa diye önerebilirim...
hocam ilgin alakan icin tsk ederim.3 onerdigin araba oyunların video sunuda seyrettim.benim istedigim tarz guncel stok arabalarla porche bmw audi gibi boyle yariş arabasina cevrilmemis belki gormussundur nfs porshe serisi filan vardı.o tarz bişey ariyorum.videoları seyrettim hep yanlama yapılan araclarla yariş yapılıyor.yada bana oyle videolar denk geldi.3 oyundan en cok asetto corsa yi sevdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
quote:
Orijinalden alıntı: agni_tr
hocam ilgin alakan icin tsk ederim.3 onerdigin araba oyunların video sunuda seyrettim.benim istedigim tarz guncel stok arabalarla porche bmw audi gibi boyle yariş arabasina cevrilmemis belki gormussundur nfs porshe serisi filan vardı.o tarz bişey ariyorum.videoları seyrettim hep yanlama yapılan araclarla yariş yapılıyor.yada bana oyle videolar denk geldi.3 oyundan en cok asetto corsa yi sevdim.
normal yol araçları istiyorsan assetto corsa alman lazım usta rfactor2 ve project cars bu yönden çok zayıf... genelde hep GT class vede formula araçlarına sahip iki oyunda... stock car araçlarda project önde ama oval pist ne yazıkki şuan yok sanırım DLC olarak getirecekler yakında çünkü baya bir indie ve stock araçları geldi oyuna... rfactor2 zaten araç sayısı bakımından en kısır oyun şuan ama mod desteği oldukça yüksek tek sorunu dediğim gibi online için extra ödeme yapmak... şu durumda güncel PC oyunlarında assetto diğerlerine göre daha önde duruyor hem araç sayısı hemde pist bakımından mod desteği de var...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X