Şimdi Ara

kaliteli araba yarişi arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kaliteli grafikleri olan online yarış modlari olan elit oyun ariyorum.para sıkıntı değil yeterki zevk versin.aksamlari online girip elit yarişlar yapmak istiyorum.burdaki önerinize gore alinacaktir.tşkler.

• assetto corsa, rfactor2 veya project cars usta fazlada seçenek yok... arcade e yakın istiyorsan project cars olabilir.. gtr2 oynamış vede sevmişsen rfactor2 ki oyun harici birde online paketinide alman lazım ek olarak... yada aracı bol olsun sim değeri yüksek olsun dersen assetto corsa diye önerebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 13 Nisan 2016; 12:16:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

assetto corsa, rfactor2 veya project cars usta fazlada seçenek yok... arcade e yakın istiyorsan project cars olabilir.. gtr2 oynamış vede sevmişsen rfactor2 ki oyun harici birde online paketinide alman lazım ek olarak... yada aracı bol olsun sim değeri yüksek olsun dersen assetto corsa diye önerebilirim...

hocam ilgin alakan icin tsk ederim.3 onerdigin araba oyunların video sunuda seyrettim.benim istedigim tarz guncel stok arabalarla porche bmw audi gibi boyle yariş arabasina cevrilmemis belki gormussundur nfs porshe serisi filan vardı.o tarz bişey ariyorum.videoları seyrettim hep yanlama yapılan araclarla yariş yapılıyor.yada bana oyle videolar denk geldi.3 oyundan en cok asetto corsa yi sevdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

assetto corsa, rfactor2 veya project cars usta fazlada seçenek yok... arcade e yakın istiyorsan project cars olabilir.. gtr2 oynamış vede sevmişsen rfactor2 ki oyun harici birde online paketinide alman lazım ek olarak... yada aracı bol olsun sim değeri yüksek olsun dersen assetto corsa diye önerebilirim...

hocam ilgin alakan icin tsk ederim.3 onerdigin araba oyunların video sunuda seyrettim.benim istedigim tarz guncel stok arabalarla porche bmw audi gibi boyle yariş arabasina cevrilmemis belki gormussundur nfs porshe serisi filan vardı.o tarz bişey ariyorum.videoları seyrettim hep yanlama yapılan araclarla yariş yapılıyor.yada bana oyle videolar denk geldi.3 oyundan en cok asetto corsa yi sevdim.

normal yol araçları istiyorsan assetto corsa alman lazım usta rfactor2 ve project cars bu yönden çok zayıf... genelde hep GT class vede formula araçlarına sahip iki oyunda... stock car araçlarda project önde ama oval pist ne yazıkki şuan yok sanırım DLC olarak getirecekler yakında çünkü baya bir indie ve stock araçları geldi oyuna... rfactor2 zaten araç sayısı bakımından en kısır oyun şuan ama mod desteği oldukça yüksek tek sorunu dediğim gibi online için extra ödeme yapmak... şu durumda güncel PC oyunlarında assetto diğerlerine göre daha önde duruyor hem araç sayısı hemde pist bakımından mod desteği de var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.