Şimdi Ara

Kaliteli bir box mu pc kasası mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır tv box konularını inceliyorum. Bir çok seçenek var haliyle biraz kafa karıştırıyor. Amacım tv den online film indirip izlemek youtube olursa maç izlemek ve arada oyun oynamak. Şimdi bu amaç doğrultusunda ucuz yollu bi box alsam performans olarak tatmin etmez diye düşünüyorum. Fiyat yükseltince de acaba pc kasası toplayıp tvye bağlasam daha mantıklı olmaz mi diyorum. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv box lar indirip izlemeden ziyade online izleme üzerine yoğunlaşmış durumda bunun dışında PC ile karşılaştırılması pek doğru değil çünkü kumanda olayı çok değiştiriyor. Güç tüketimi ve alandan tasarruf olarak da tv box lar çok daha mantıklı.
    Ben mi box kullanıyorum filmleri torrentten indirmeden stream ederek izliyorum çok memnunum, sadece youtube bile tv izleme alışkanlıklarını ciddi anlamda değiştiriyor inanın. Oyun oynamak konusuna gelince herhangi bir tv box un sizi memnun edebileceğini sanmıyorum mobil oyunları tv de oynamak çok cazip değil bana göre. Oyunlar için sheild çok güçlü bir cihaz fakat fiyat performans olarak düşününce bana mantıklı gelmemişti.
  • Sizin ihtiyacınız bir adet oyun konsolu gibi görünüyor.

• Oyun ikinci planda o yüzden oyun konsolu düşünmedim.peki şuan için tv boxlarda hangisini alsak performans olarak tatmin eder ve en iyi işlemci hangisi boxlar için? İkinci soru da pc ye android yüklersek ne kadr verimli olur?

• Stream öncelik ise mibox veya nvidia shield tv.
    Oyun da olsun dersen indirim zamanı xbox one s alabilirsin.

• rock__1905 R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle beklentilerinizi netleştirmeye ihtiyacınız var. Alacağınız tek bir cihaz ile oyun konsolu/stream box/pc üçlüsünden alacağınız performansı alma ihtimaliniz yok, olsaydı diğerlerini kimse tercih etmezdi.

-Önceliğiniz oyun değil netflix gibi stream servisleri ise, bütçeniz de kısıtlıysa adres tek: mi box veya beelink mini-a

-Yok benim bütçe sıkıntım yok, dizinin yanında biraz oyun da oynasam iyi olur diyorsanız nvidia shield

-Oyun oynarken arada dizi de izleyeyim diyorsanız konsol.

2. sorunuza verecek cevap bulamadım

• internetten online film, youtube vs izlemek, torrent kullanmak, iptv kullanmak için pc almanıza gerek yok. hatta bir tane oyun bilgisayarınız varsa shield e hiç gerek yok.
    android kutular işinizi görür. oyun derseniz oyun kolu destekli android oyunları hatta klavye mouse destekli oyunlarla ihtiyacınızı karşılarsınız. Ben daha kaliteli oyun istiyorum derseniz android boxa steam link kurup ücretsiz pc oyunlarınızın hepsini android boxda oynayabilirsiniz. (bu sırada bilgisayarınızın da açık ve aynı ağa bağlı olması gerekli)

Evde office uygulamaları ve iş uygulamaları dışında bütün günlük ihtiyacımı android kutu karşılıyor. Oyun konsolunu o konsola ait bir oyunu oynamak isterseniz alın bence.
  • Ben eski bilgisayarlarimdan kalan parcalari es dost arkadaslardanda topladim video kayit cihazi icerisine koydum hifi cihaz gorunumde pc kasasi yaptim icine windows 10 yukledim tum goruntu codeclerini falan yukledim drivelari kurdum ev sinemasi icin optimize ettim eski tabletide uzaktan kumanda yaptim seside eski muziksetlerine verdim analog baglantiyla kurdugum sistem core2duo 4gb 2x2gb dual ddr2 800mhz cl5 ram 250gb ssd 1tb 7200rpm 32mb onbellek hdd dvd rw onboard realtek5.1 ses karti birde gt 520 1gb ddr3 ekran karti bu sistemle netflix i 5.1 ses kalitesiyle youtube u ise 30fps de 4k olarak izleyebiliyorum yani 2007 den kalma bir pc ve 90lardan kalma muziksetlerinin bakimlarini yapip cope gidecek urunlerden ise yarayan calisan bir home theater kurdum tablet ise 2008 den birtek tv yeni sayilir samsung un 55ju7500 modeli oda 5 senelik cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.