Bu linkteki ses kartını alınca yanında creative kulaklığı beleşe geliyor. Sizce bu değer mi, ilk sorum buydu. Ben şu ana kadar hep onboard ses kartı kullandım ve harici ses kartları sesi ne kadar etkiliyor bilemiyorum. Kulaklıkla birlikte kullanacağım gördüğünüz gibi ve bu ses kartlarının performansı kulaklık veya 5+1, 2+1 gibi ses sistemlerinde fark ediyor mu? Yani kulaklıktan aldığın sesi hoparlörden alamazsın gibi veya tam tersi durum söz konusu mudur? Ayrıca eax özelliği falan deniyor, bu özellik ne işe yarar ve her oyunda veya filmde var mıdır bu özellik? İşime yarar mı yani... Bir de usb girişli bu kart mı daha fazla performans verir yoksa bilgisayarın içine takılan kartlar mı daha iyidir? Ben genelde müzik dinlerim, oyun oynarım, film izlerim ekstradan aldığım kulaklığı amfime bağlayıp gitar çalmayı da düşünüyorum. Buna ek olarak kulaklıkla film izlerken altyazısız kendi dilinde kendim çevirmeye çalışmak istiyorum ki bunun için takdir edersiniz ki baya temiz seslere ihtiyacım var. Bu saydığım özelliklerin hepsini bu ikili de bulabilir miyim yoksa başka bir şey mi tavsiye edersiniz? Çok uzun oldu biliyorum ama cevap verirseniz çok makbule geçer. İyi akşamlar arkadaşlar.
Arkadaşlar lütfen yardım edin körü körüne almak istemiyorum bunlar, o kadar masraf boşa gitmesin. İllaki bilen vardır.
Forumda konuları araştırdım bu ses kartı ile ilgili. Çoğunda aradığımı bulamadım ve konu bir soruyla başlamış ardından 50 tane soru daha ilave edilmiş, çoğu cevapsız kalmış. Aradığımı bulamadım sonuç olarak. Arkadaşlar bu sorularıma cevap verecek olan kimse yok mu?
eğer laptop kullanıcısı isen usb ses kartından başka alternatifin yok evet alınabilir ama öyle aman aman bir performans verecek mi orası tartışılır elbette laptobun kendi kartından kaliteli olacaktır ama. yok masaüstü kullanıyorsan buna vereceğin parayla çok daha iyi dahili ses kartları var onlardan alabiirsin. kulaklığa gelirsek o kadar da kalieli bir kulaklık değil senin aradıklarını verir gibi yapar ama vermez bunun yerine forumun mp3 başlığı altından kulaklıklara bakabilirsin. usb ses kartları çok da performans veren aletler değiller ama.
Yani dahili ses kartı almamı öneriyorsunuz. Masaüstü kullanıcısıyım da işte usb ses kartları dahili olanlar kadar performans verir mi diye öğrenmek istiyordum. Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Peki bu fiyata daha kaliteli ses kartlarından örnekler verebilir misiniz?