Şimdi Ara

Kaliteli Bir Projeye Sponsor Aranıyor (Değişti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çok Kaliteli Bir Projemiz Var.Bu Proje İçin Bazı imkanlarımız müsait değil.
    Bu Yüzden Windows Hosting Sponsoru Arıyoruz...

Konu:
    Konumuz Çocuklar.Şuanda Türkiye'de Olan Çocuk Sitelerinin Çoğu Oyun Ağırlıklı.Biz de Çocuklarımıza Yararlı Olabilecek Bir Site Açtık.

Ama Açtığımız Sitenin Host'unun Alanı Bize Yetmiyor.Yani Kısa Bir Zaman İçinde Dolacak.

Bu Yüzden 100 MB Üstü Hosting Arıyoruz...
    Eğer Yardımcı Olursanız Seviniriz.

Sitemizin Adı:ZIPIR ÇOCUK
    Adresimiz:www.zipircocuk.org

Unutmayınki Amacımız Türk Çocuklarına Yararlı Olmak.......

Arkadaşlar Toplu Mail Konusunu Kapatalım.Artık İhtiyacımız Kalmadı.Şuanda Tek Konu 100 MB Üzeri Host.Sitemizde Yaklaşık 10 MB Alan Kaldı.Bu Yüzden Alana İhtiyacımız Var...

İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİZ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:DaXter:. -- 16 Mayıs 2007; 16:30:45 >

• 100 MB dan fazla hostlar 50 YTL ( örneğin RodosWeb de 500 MB ). Bunun için mi sponsor arıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkafka2000 -- 14 Mayıs 2007; 15:42:43 >
  • toplu mail göndericeksin de o toplu mail kaç kişinin ?? örneğin bende bir forum var 16000 üye var onlaera toplu mail atıyorum CPU ne kadar oluyor biliyormusun ? sanırım kolay kolay buşartlarda sponsor bulamazsıon hele ki toplu mail varsa
  • Mail gönderiminde CPU yu boşverde o sunucunun ipleri 2 gün sonra spam listesine girer, 3. günde hiçbir mailin inboxına düşmez, junk, spam maillerine düşer, yurtdışında bu işler için aylık 150 dolara hosting hesabı açıyorlar, kaldıki siz bunun için sponsorluk arıyorsunuz. :)

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

Mail gönderiminde CPU yu boşverde o sunucunun ipleri 2 gün sonra spam listesine girer, 3. günde hiçbir mailin inboxına düşmez, junk, spam maillerine düşer, yurtdışında bu işler için aylık 150 dolara hosting hesabı açıyorlar, kaldıki siz bunun için sponsorluk arıyorsunuz. :)

Saygılar.

sponsor olsana bu kardeşimize
  • ben beğenmedim
  • Neyse Arkadaşlar.
    Toplu Maili Boşverin.
    Şuanki İhtiyacımız Sacece 100 MB Üzeri Host...

Eğer İlgilenirseniz Sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BAŞLAYAN BİR PROJE
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olum bana diyeceğine sen neden tekrar hosting işine girmiyorsun :)))

walla sponsor ola ola host satamaz oldum sunucu paralarıda hep cepten çıkıyor :)))

100mb hosting : 25YTL civarı :)

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: MH

quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

Mail gönderiminde CPU yu boşverde o sunucunun ipleri 2 gün sonra spam listesine girer, 3. günde hiçbir mailin inboxına düşmez, junk, spam maillerine düşer, yurtdışında bu işler için aylık 150 dolara hosting hesabı açıyorlar, kaldıki siz bunun için sponsorluk arıyorsunuz. :)

Saygılar.

sponsor olsana bu kardeşimize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.