Şimdi Ara

Kaliteli bir Radio Hosting arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Internet uzerınden yayın yapmak amacı ile bir radio açmak ıstıyoruz. İnternetten çeşitli radio hostıng sitelerini arastırdım fakat sıstemı ve ucretlendırmeyı pek anlamıs değilim. Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım.

İlk etapta dinleycı sayısı : 100 olabilir.

Yayın kalitesi : 64kpsden az olmaması terchımızdır. Her turlu onerı ve fıkre acıgım .

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanerdogan -- 24 Nisan 2011; 13:45:43 >

• Bütçeniz ne kadar ?
  • dınleyıcı sayısı 100 kısılık bır radyoyu sıze aylık 15 TL ye saglayabılırım.
  • Butcemız aylık 50 tl en fazla fakat en az 64kbps yayın kalitesine ıhtıyacımız var.
  • yayın kalıtenız 64 KB ve aylık 250 kıyısı sıze 25 TL ye saglayabılırım.
  • Radyo Hosting Kampanya Fiyatı
    200 Dinleyici Kapasitesi
    128 Kbps Yayın Kalitesi
    WHMSonic K.Paneli ( Türkçe )
    Auto DJ Alanı 1000 MB
    Sınırsız Trafik
    AYLIK 20 TL

http://www.tr-sistem.com
  • Buyrun Yardımcı Olalım

host.sanaldaal.com/?p=shop&s=sf&a=list&gID=115

satis@sanaldaal.com
    2164712266
    5518007800
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tv host arıyorum internetten Canlı Tv Yayın , Mobil Telefon Tablet Bilgisayarlara Canli Yayin Destekli , Tv Hosting Paketleri 50 kulanici sinirsiz tirafik deneme paketleri 10.04.2013 tarihinde hizmete aciliyor. ayrintili bilgilere tv hosting adresinden ulasabilirsiniz.

Tasinabilir 3G kablosuz canli video cihazlarimiz ile baska hicbir donanima ihtiyac duymadan tek bir cihaz ile istediginiz yerden HD kaltesinde canli yayin yapabilirsiniz.

Size uygun cihaz ve stream server paketlerimizden birini secip yada (Android , Iphone) stream uygulamamizi indirip hemen baslayabilirsiniz.

tv hosting ariyorum

Kaliteli bir Radio Hosting arıyorum.
    tv host arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesibra -- 29 Mart 2013; 20:24:14 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.