Şimdi Ara

Kaliteli bir uydu receiver tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panasonic plazma tv'min dahili uydu alicisi ile modullu dsmart kullaniyorum. dsmart fec değerlerini değiştirdiği gunden beri 10'a yakin hd kanalı izleyemiyorum. bu yuzden tv'nin dahili uydu alıcısı yerine iyi bir receiver almak istiyorum. dsmart modül ile kullanacağım bu cihaz icin 400-500 tl arası bütçe ayirabilirim.
    Ancak mutlaka asagidaki şartları saglamali:
    1- dsmart tum kanalları izleyebilmeliyim. (fec değerleri değişti, şifre cozulmuyor gibi sorunlar istemiyorum)
    2- trt hd kanali bundesliga maçlarında şifreleme yapıyor. galiba biss sifresi girmek gerekiyormus. yeni alacağım cihazda trt hd bundesliga maçlarında kesinti istemiyorum.
    3- görüntü kalitesi (sd ve hd) cok iyi olmali, kanal geçiş hizlari da 1 sn altında olmalı.
    .
    istediklerim özetle bunlar.
    iptv, camserver, mediaplayer vs.gibi ozelliklere ihtiyacım yok. sadece yukarıda bahsettigim isleri sorunsuz yapacak KALİTELİ bir receiver tavsiyesi istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hotvote

panasonic plazma tv'min dahili uydu alicisi ile modullu dsmart kullaniyorum. dsmart fec değerlerini değiştirdiği gunden beri 10'a yakin hd kanalı izleyemiyorum. bu yuzden tv'nin dahili uydu alıcısı yerine iyi bir receiver almak istiyorum. dsmart modül ile kullanacağım bu cihaz icin 400-500 tl arası bütçe ayirabilirim.
    1- dsmart tum kanalları izleyebilmeliyim. (fec değerleri değişti, şifre cozulmuyor gibi sorunlar istemiyorum)
    2- trt hd kanali bundesliga maçlarında şifreleme yapıyor. galiba biss sifresi girmek gerekiyormus. yeni alacağım cihazda trt hd bundesliga maçlarında kesinti istemiyorum.
    3- görüntü kalitesi (sd ve hd) cok iyi olmali, kanal geçiş hizlari da 1 sn altında olmalı.
    .
    iptv, camserver, mediaplayer vs.gibi ozelliklere ihtiyacım yok. sadece yukarıda bahsettigim isleri sorunsuz yapacak KALİTELİ bir receiver tavsiyesi istiyorum.

dreambox 800se işinizi görür derim sitelerden sitelere fark var fiyat konusunda bir kontrol edin isterseniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 4 Kasım 2013; 20:13:28 >

• cevabiniz icin tesekkur ederim. model ismi tam olarak nedir? 80e diye bir model göremedim.

• quote:

panasonic plazma tv'min dahili uydu alicisi ile modullu dsmart kullaniyorum. dsmart fec değerlerini değiştirdiği gunden beri 10'a yakin hd kanalı izleyemiyorum. bu yuzden tv'nin dahili uydu alıcısı yerine iyi bir receiver almak istiyorum. dsmart modül ile kullanacağım bu cihaz icin 400-500 tl arası bütçe ayirabilirim.
    .

Selamlar,

Alıntıda kırmızı ile işaretlediğim yerdeki kriteriniz nedeniyle, seçebileceğiniz cihazlar bir iki markanın modelleridir.

* Bir saniyenin altında kanal değiştiren,

* Görüntü kalitesi çok iyi olan,

* D-smart FEC problemi olmayan ve

* Modül girişi bulunan cihazlar ;

Vuo Uno ve Vuo Solo2 cihazlardır.

Solo2 'nin kanal değişim hızı kesinlikle 1 saniyenin altındadır. Yarım saniye gibi...

UNO cihaz ise, 1 saniye civarında kanal değiştirmektedir.

UNO cihazın fiyatını araştırın. Sizin fiyat limitinize yakındır diye tahmin ediyorum.

Değinmediğim diğer beklenti ve sorularınızın tamamını bu iki cihaz karşılar.

Nasıl temin ederim yada şu cihaz/cihazlar nasıldır türünden soru sorulmaması dileğiyle...

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 4 Kasım 2013; 20:10:34 >

• quote:

cevabiniz icin tesekkur ederim. model ismi tam olarak nedir? 80e diye bir model göremedim.

düzeltme yaptım dreambox 800se serkan hocamızın bahsettiği cihazıda kontrol edin...
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz cihaz cok ozellikli ve gercekten kaliteli bir cihaza benziyor. ancak fiyatı 900 tl uzerinde ki bu da benim gibi fazla özellik aramayan biri icin biraz fazla. sizin demek istediginizi de anladim. kanal geçiş hizi sanirim islemci performansı ile ilgili.
    peki şöyle sorayim: kanal geçişi en hizli olan demeyelim ancak diger kriterleri saglayan bir cihaz desek. cunku televizyonum panasonic vt50 ve tv'nin dahili uydu alıcısı ile bile sd kanalların görüntüsü oldukca iyi. kuşkusuz ki beklentim 400-500 tl ekstra verip alacağım bir cihaz tvnin dahili uydu alicisindan daha iyi görüntü versin. beni anliyorsunuz umarim.

• quote:

söylediğiniz cihaz cok ozellikli ve gercekten kaliteli bir cihaza benziyor. ancak fiyatı 900 tl uzerinde ki bu da benim gibi fazla özellik aramayan biri icin biraz fazla. sizin demek istediginizi de anladim. kanal geçiş hizi sanirim islemci performansı ile ilgili.
    peki şöyle sorayim: kanal geçişi en hizli olan demeyelim ancak diger kriterleri saglayan bir cihaz desek. cunku televizyonum panasonic vt50 ve tv'nin dahili uydu alıcısı ile bile sd kanalların görüntüsü oldukca iyi. kuşkusuz ki beklentim 400-500 tl ekstra verip alacağım bir cihaz tvnin dahili uydu alicisindan daha iyi görüntü versin. beni anliyorsunuz umarim.

UNO mu 900 TL ?
  • Solo2 şu an 900 TL civarı malesef. Uno ise 700 civarı.. (Taksitli fiyatı) Fakat forumda bir kullanıcı Solo2 yi 700 TL Peşin veya istenirse Sanal pazar komisyonu+kargo karşılanırsa taksitli satacağını yazmış...
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    evet. 950 civarında.

• peer16401 kullanıcısına yanıt
    arkadas senin dedigin model de 1200 tl civarında. bir yanlislik olmasin su model mi?
    http://www.uydumarket.net/Dreambox-800-HD-SE,PR-24792.html

• quote:

evet. 950 civarında.

UNO şu an elektronik marketlerde 670 civarında olması lazım diye biliyorum.

Herneyse... 950 TL ise, size uymaz.

Benim önerebileceğim başka cihaz yoktur.

Kolay gelsin.
  • quote:

arkadas senin dedigin model de 1200 tl civarında. bir yanlislik olmasin su model mi?
    http://www.uydumarket.net/Dreambox-800-HD-SE,PR-24792.html

dreambox 800se klon cihazlar 600 tl gittigidiyor ve sanal pazarda bak istersen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.