Apple ürünleri ile sony arasında kaldım. Sıfır 300-400 liraya en az 8gb kapasiteli bir ürün almak istiyorum.
6.nesil nano ya da 3.nesil touch. Ya da Sony nin bir ürünü. Ya da sizin önerebileceğiniz kaliteli, ucuz bir mp3 çalar.
Sizce hangisi?
(Sadece guitar pro uygulaması için touch almayı düşünüyorum. Onun dışında ekranı vs pek önemli değil. Küçük ya da en azından touch gibi ince olması tercih sebebidir benim için :) )
sony walkman al ipodları onunla karşılaştırmak hata olur ikisinide kullanıyorum sony çok başarılı sony nwz-a828 birde onun yeni modeli var sony nwz-a847 araştırmanı öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: trinamoe
sony walkman al ipodları onunla karşılaştırmak hata olur ikisinide kullanıyorum sony çok başarılı sony nwz-a828 birde onun yeni modeli var sony nwz-a847 araştırmanı öneririm
Apple bölümüne açtığının farkındamısın ?
quote:
Orijinalden alıntı: Puyik.1
Apple bölümüne açtığının farkındamısın ?
Alıntıları Göster
Hayır. Taşınırsa iyi olur.
nwz a828 i internette satan yer bulamadım.
Birde daha küçük birşey olsa daha iyi olur aslında. Çok kaba duruyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: atonall
Hayır. Taşınırsa iyi olur.
nwz a828 i internette satan yer bulamadım.
Birde daha küçük birşey olsa daha iyi olur aslında. Çok kaba duruyor :)
Alıntıları Göster
eski model saylır zaten ben 2 yıldır kullanıyorum . diğer cihaz da güzel o da yeni sayılmaz ama ondan sonra çıktı şuan en yeni model o olması lazım walkman ler arasında ikiside çok ince zaten sen nasıl birşey bakıyorsun ekransız filanmı ?
quote:
eski model saylır zaten ben 2 yıldır kullanıyorum . diğer cihaz da güzel o da yeni sayılmaz ama ondan sonra çıktı şuan en yeni model o olması lazım walkman ler arasında ikiside çok ince zaten sen nasıl birşey bakıyorsun ekransız filanmı ?
Alıntıları Göster
Ekranı olsa iyi olur. Ama küçük olmalı. Yeni nesil nanolar gibi. Küçüğünü bulamazsam büyükde alırım problem değil.
Hafızası en az 8gb olmalı. Ya da hafıza kartı girişi falan olmalı. Ses kalitesi ise en az ipod lar gibi olmalı. Kritelerlerim budur :)
quote:
Orijinalden alıntı: atonall
Ekranı olsa iyi olur. Ama küçük olmalı. Yeni nesil nanolar gibi. Küçüğünü bulamazsam büyükde alırım problem değil.
Hafızası en az 8gb olmalı. Ya da hafıza kartı girişi falan olmalı. Ses kalitesi ise en az ipod lar gibi olmalı. Kritelerlerim budur :)
Alıntıları Göster
Nano+iyi bir kulaklık kombinasyonu süper olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Puyik.1
Nano+iyi bir kulaklık kombinasyonu süper olur.
Alıntıları Göster
SONY A845 modelini öneririm 16gb ve harika bir cihaz bence piyasadaki en iyi mp4 player birde sağlam bir kulaklık alırsan ömür boyu kullan ne deyim
quote:
Orijinalden alıntı: noproblem05
SONY A845 modelini öneririm 16gb ve harika bir cihaz bence piyasadaki en iyi mp4 player birde sağlam bir kulaklık alırsan ömür boyu kullan ne deyim
Alıntıları Göster
şöyle birşey var birde biz birşeyler önerince baskı altında kalıyor gibisin sadece öneri bunlar tercih senin ama dediğim gibi ipod da var bende sony de ama sony i tavsiye ediyorum fakat sesi ipod kadar çok açılmıyor
quote:
yanında gelen kulaklıklar ortalamanın üstünde zaten
quote:
quote:
yanında verilen kulalığı yetersiz bulan kişiler de var o yüzden dedim...
quote:
quote:
quote:
yanında verilen kulalığı yetersiz bulan kişiler de var o yüzden dedim...
Alıntıları Göster
ben hep ex 35 alıyorum 50 tl civarında 3-4 defa aldım (kablosu kolay kırılıyor) sesinden memnunum belki daha kaliteli kulaklıkla daha iyi bile ses alabilirim
quote:
ben hep ex 35 alıyorum 50 tl civarında 3-4 defa aldım (kablosu kolay kırılıyor) sesinden memnunum belki daha kaliteli kulaklıkla daha iyi bile ses alabilirim
hangi marka hacı?
quote:
quote:
hangi marka hacı?
Sennhesier
quote:
quote:
hangi marka hacı?
sony
quote:
quote:
quote:
hangi marka hacı?
sony
Alıntıları Göster
sony mi sennhesier mi?
quote:
sony mi sennhesier mi?
Alıntıları Göster
sony sennhesier leri hiç denemedim uygun diye hep sony alıyorum
quote:
sony mi sennhesier mi?
Forever Sennheiser HACI
quote:
Orijinalden alıntı: ğ.
quote:
sony mi sennhesier mi?
Forever Sennheiser HACI
peki kulaklık alırken frekans aralığı mı daha önemli yoksa hassasiyeti mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ğ.
quote:
sony mi sennhesier mi?
Forever Sennheiser HACI
peki kulaklık alırken frekans aralığı mı daha önemli yoksa hassasiyeti mi?