Şimdi Ara

KALİTELİ MÜZİK OYNATICI TAVSİYELERİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar mp3 player demeyeyim, artık mp3 dışında flac uzantılar da dinliyorum da, berrak bir ses kalitesine sahip güzel modeller önerir misiniz ? f/p ürünlerini de dikkate alırım, yazarken bunu belirtmeniz bana çok fayda sağlayacaktır. Hayırlı forumlar...

• xduoo 2
  • Banada lazım kaliteli bir müzik çalar, note 2 kullanıyorum açıkçası kesmiyor kulaklık ses çıkışı düşük geliyor, Ipod touch kullandım ses kalitesi tatminkardı ama ondada şu itunes eziyeti ve pc den attığım müzikleri klasör klasör görememe olayı vardı sırf bu yüzden satmıştım.. Beats destekli HTC telefonda kullandım ondada müzik kalitesi gayet tatminkardı ama bu note 2 dediğim gibi kesmiyor.. Cowon marka iyi diyorlar alternatif marka tavsiyesi varsa sevinrim
  • starmaster kullanıcısına yanıt
    Hocam daha f/p olanı yok mu bunun? 100 dolara satılıyo aliexpresste
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Hocam daha f/p olanı yok mu bunun? 100 dolara satılıyo aliexpresste

En fp si bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starmaster kullanıcısına yanıt
    Sizin önerinizden ve olumlu yorumlardan yola çıkarak alacağım sanırım, nasıldır bu hocam, orjinal midir? Epey olumlu yorum var ama aliexpress olunca güvenemiyor insan

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-XDUOO-X2-Professional-MP3-HIFI-Music-Player-with-OLED-Screen-Support-MP3-WMA-APE/32260987945.html
  • tenmak güvenilirdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.