Full HD Çözünürlükte Renk Patlaması
Merhaba. R7 265 OC II ekran kartı aldım. Kartta hiç bir sorun yok. Yalnız şu var. 1920 x 1080 de güneş tutulmasını andıran, mor - mavi renk patlamaları oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Teşekkürler.
2 Gb 256 Bit Ekran Kartı Önerisi
Bilgisayarıma 2.el 2 gb 256 bit ekran kartı arıyorum. 420w PSU'm var. Düşük watt gereksinimli, bütçe - kalite kombinasyonuna uygun bir model önerecek olursanız, bu hangisi olurdu ?
Anakartıma Nvme SSD nasıl takarım ?
Selamlar, anakartım gigabyte gah55m usb3. Bu anakartta pci express yolu da var. Bu anakarta nvme ssd alsam takabilir miyim ? Acil yanıt teşekkürler.
HDTV kablosu Full HD veri taşır mı ?
Bilgisayar almam üzerine 2 metrelik hdmi kablo arayışım başladı. Bu kablolardan birini diğerlerine daha çok beğendim. Üstelik fiyatı da hesaplı. Fakat Hdmi'nin pek çok sürümleri bulunuyor. 1.1 1.2 gibi. Benim alacağım kabloda da HDTV yazıyor. Bu sanırım hd uydular için destekler anlamına geliyor ama yine de bir sorayım dedim. Bu kablonun bildiğimiz full hd hdmi kablolarından bir farkı var mı ? Full hd veri taşınır mı ? Teşekkürler.
Kasadan bir anda ses gelmesi
Bilgisayar mavi ekran verdi. Bazen öterdi açılmazdı. Ramlerle oynayınca düzelirdi. Bu sefer mavi ekran verdi. Daha önce hiç vermemişti. Ramleri düzelteyim derken, denediğimde fanlardan elektrik süpürgesi gibi ses gelmeye başladı. Görüntü yok. Ses gitse, ramleri düzeltip deneyeceğim. Ne yapmalıyım ? Acil yardım !
Powercolor hd7870 için PSU'm yeterli mi ?
Herkese selamlar ! Başlıktaki ekran kartını kadroma dahil etmek istiyorum. Fakat 450w PSU öneriyor. Benim güç kaynağım 300w. Bilgisayarda sadece video izlediğim, nadiren de olsa basit oyunlar oynadığım ve Windows Movie Maker kullandığım düşünülürse, bu ekran kartı için yeni psu almama gerek var mı ? Yarın almak için görüşeceğim, desteklerinizi acilen bekliyorum.
Bilgisayar hızı farkı
|
HDD Biçimlendirme Problemi
|
Asus Zenfone 5 SMS Sorunu (Acil Yardım)
|
48 cc - 80 cc Motorlu Bisiklet Alacağım
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 202
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 8.434 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware