Şimdi Ara

KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana yarın kendi kullandıgım setin videosunu atıyım 1000 rms powerbass 3xl + 1500.1 q line ( 1ohm 1450 rms) senınkının nasıl olcagını az cok tahmın edersın dediigm gibi amfi + kablo kullanırsan
  • OuzTR O kullanıcısına yanıt
    Hocam senin sistem baya iyimiş videoyu bekliyorum ROCKFORD FOSGATE PUNCH P2 bunu düşünüyorum 300 dolar civarı kasalı şekilde birde buna bi anfi önerirseniz süper olur bu sub a akü gerekmez heralde ? bu arada scirocconun hoparlörleri gayet başarılı tek eksik subwofer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squares -- 22 Mart 2015; 23:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

quote:

Orijinalden alıntı: Squares

quote:

istersen punch2 var elimde iki adet

kaça ve şehir nedir

şehir afyon. tane fiyatı 250 TL. yukarıda yazdığınızı okudun pioneer ayarındadır falan diye sormuşsunuz, pioneer kicker hikaye kalır bunun yanında. sadece p2 değil t1 t2 p3 p1. rockford kaliteli markadır kime sorarsanız sorun kötü demez. alanı da satanı da

bu arada istanbulda olsaydınız düşünürdümde afyondaymışsınız malesef acaba kullandığınız anfi nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

istersen punch2 var elimde iki adet

kaça ve şehir nedir

şehir afyon. tane fiyatı 250 TL. yukarıda yazdığınızı okudun pioneer ayarındadır falan diye sormuşsunuz, pioneer kicker hikaye kalır bunun yanında. sadece p2 değil t1 t2 p3 p1. rockford kaliteli markadır kime sorarsanız sorun kötü demez. alanı da satanı da

bu arada istanbulda olsaydınız düşünürdümde afyondaymışsınız malesef acaba kullandığınız anfi nedir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-rockford-fosgate-p2d2-12-12-punch-p2-2-ohm-dvc-subwoofer-204497438/detay

bunu alacaksanız amfi olarak 2 seçenek var. 1. ileriye dönük, 2. sadece bu sistem için.
    ileriye dönük derseniz bobinleri seri bağlayıp 4 ohma sabitlersiniz. ve 4 ohm da 400 rms verecek bir amfi bulursunuz. Bütçeniz yeterli ise yine RF nin amfisini tercih edin.

ama bu sistem bana yeterli ben sadece bunun için amfi alırım derseniz bobinleri paralel bağlayıp 1 ohm a düşürürsünüz. 1 ohm da 400 rms verecek amfi ararsınız.

Ama kesinlikle amfi tercihiniz Rockford olsun. Başka amfilerle de güzel çalıyor, ancak kendi amfisiyle hem şiddetli hem de daha bir tonlu çalıyor.

Titreşimli günler şimdiden :)

• Squares kullanıcısına yanıt
    ayrıca kullandığım amfi cadence csa 1300.1
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    P2 D4 dusunuyor sanırım arkadas KICKER YADA CADENCE amfı bencede en guzlı sayet kendım cadence xah125.4 aldım suan bass ve arka ovallerı koparıyor kıcker agresıf dedıler aldım bende bagaj kılıdım bozuldu :D
  • cadence csa 1300.1 in 1 ohmda ki rms degerı 1250 yada 1200 falandır desdenk gelir o sub a atıcam en yakın zamanda vıdeo :)

https://www.facebook.com/video.php?v=10153059338148770&set=vb.634898769&type=3&theater

bu eski video cs 6.5 lar yokken cekmıstım bass da 10 da 1 sevıyesınde :) sonuna kadar acık halını koyarım en yakın zamanda :)
  • http://www.kicker.com/41IQ10001

http://www.kicker.com/40KX16001

Bu 2 amfıyı ınceleye bılırsınız hocam
  • KICKER AMFILERI BULABILECEGINIZ YER ASAGIDAKI LINKDE KICKER AMFILER GOZUKMUYOR AMA ARAYIP SORARSANIZ BIR COK MONO CESIDI VAR

http://powerbass.sahibinden.com/oto-ses-sistemleri-amfi?sorting=storeShowcase
  • Hocam p2 30cm alcamda rockford amfi demişsiniz ve pahalıda olmasın hocam naptın 700 dolara amfi alsam bağlamaya kıyamam :D yokmu şöyle 200 300 tl ye falan işimi görsün yeter yani sadece bu kolonu çalıştırsın bana yeter zaten rockfordun varmı böyle bi amfisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squares -- 23 Mart 2015; 17:17:47 >
  • dediklerim cıkıyor sankı :D sana tavsıyem q line 1500.1 mono amfı + 6 ga kablo seti + 2 farad kapasitor + bagaj izolasyonu (bagaj kapağı tıkırtısını kesmek ıcın) + gövdeden sase alınacak bunların tamamı sana 800 900 tl ye mal olur ama tam verım alırsın ıstedıgınde bu sanırım rockforda o kadar para verme derım tadını cıkarıcaksan bu sekıldede cıkarabılıyorsun vıdeoyu cektım kendı aracımda kusura bakmayın amatorum bu konularda 8 mpx kamera ses sıstemıne verdık parayı telefon ıcın kalmadı :D kablo setını gosterıcektım fakat kararıyordu hava cekemedım o yuzden

ayrıca arkadasın bırı yazmıs caddance 125.4 amfı dıye o amfı bagaj kilidi falan bozmaz :) senın kilidin bozulcagı varmıs demekki :) bize mono amfi gerekli dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: OuzTR

dediklerim cıkıyor sankı :D sana tavsıyem q line 1500.1 mono amfı + 6 ga kablo seti + 2 farad kapasitor + bagaj izolasyonu (bagaj kapağı tıkırtısını kesmek ıcın) + gövdeden sase alınacak bunların tamamı sana 800 900 tl ye mal olur ama tam verım alırsın ıstedıgınde bu sanırım rockforda o kadar para verme derım tadını cıkarıcaksan bu sekıldede cıkarabılıyorsun vıdeoyu cektım kendı aracımda kusura bakmayın amatorum bu konularda 8 mpx kamera ses sıstemıne verdık parayı telefon ıcın kalmadı :D kablo setını gosterıcektım fakat kararıyordu hava cekemedım o yuzden

ayrıca arkadasın bırı yazmıs caddance 125.4 amfı dıye o amfı bagaj kilidi falan bozmaz :) senın kilidin bozulcagı varmıs demekki :) bize mono amfi gerekli dostum

Hocam amfı 4x80 rms verıyor fıyat makul ve guzel bır amfı olumlu bır cok yorum okudum bır cok forumda

bu amfıye 300w rms olan KICKER COMP S yenı urun bass bagladım ve bagajın boyu sagdan sola 90cm bunun 40cmlık kısmını zaten bass doldurdu ve suan bass tavana bakacak sekılde duruyor

Bırgun bagajdan bırsey alacaktım acılmadı ugrasdım dıdımdım cık yok acılmadı
    Sonra kılıtcıye gıttım adam actı sonra dedı kılıt kaymıs senın dedı bassdan olabılır dedı ona gore yazdım

• 320 rms eder oda tek kanala baglarsan kı gercek degerıde o degıldır genelde kıckerın rms degerı gercege nazaran abartılı yazılıyor ınternette olcum sonucları var arastırabılırsın 320 rms lık tek bass olsa yıne bısey olmaz :) burda 1200 rms den bahsedıyoruz bu arada vıdeoyu youtube a yukledım bass powerbass 3xl 152 d suan ki en yuksek modelı ( 4xl henuz Turkıyede olmadıgı ıcın ) 1000 rms 2000 watt

https://www.youtube.com/watch?v=4F5v2cIO-xc&feature=youtu.be
    kapasitör alana kadar kablo setini 0 ga, hatta alabiliyorsanız 70 mm kaynak kablosu alın. ayrıca rockforda o kadar para verme demişsiniz, parasının kat kat üstü bir cihaz. yalıtım için erkurt marka yalıtım alın tabakası 10 tl. piyasadaki kapasitörler 1 farad yazar ama 0.5 farad bile zor verir. siz ilk önce kalın güç kablosu ile amfiyi tam besleyin, arabanın bayıldığını anlarsanız stringerin ya da audisonun 1 faradlık kapasitörünü alın. ve subwooferı stereo amfiyle beslemeyin, tat alamazsınız

ayrıca cadence csa 1 ohm da 1300 rms verir. kalın güç kablosu, 2. jel akü ve kaliteli bir kapasitörle birlikte. aracın orjinal aküsüne 8 ga lık kablo bağlayıp tüp sigorta koyup 1 ohm da 1200 rms beklemek biraz aptallık olur.

200 300 liraya da mono amfi bulabilirsiniz, ancak subwooferları tam anlamıyla çaldırmaz, kulak doldurmaz. tonsuz çalar baş ağrısı yapar.

Hepinize iyi forumlar

• bak kabloda haklısın jel aküdede oyle fakat adam masraftan kactıkca kacıyor benım yapabılcek bıseyım yok yapılabılcek mınımum seylerı soyledım gerısı kendı kararı admaın vıdeo hakkında yorumlarını alıyım ben senın :D
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam biraz daha çıkalım bütçeyede şimdi ben bu subwooferi çok beyendim p2 yi buna en ucuz ve işimi görebilecek bi amfivarmı totalde 800 900 tl yi geçmesin yani hadi olsun 1000tl
  • amfi bu :http://shop.baykalelektronik.com.tr/Arac-Ses-Sistemleri/Amplifikator/QM-1500.1D 550 tl
    kablo setı 6 ga yada 4 ga 100 150 tl sıgortasıyla beraber
    2 faradlıkta kapasıtor koy araya 100 150 de o
    işçilik ne tutar bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuzTR -- 23 Mart 2015; 18:23:40 >
    youtube daki videoyu izledim facebook olmadığı için :)

1. acilen kablo setini değiştirmen gerek. 1000w rms e 6 ga kablo giriyorsun. ki zaten bass vurdukça amfinin ışığı sönüyor. kapasitör 10 volta kadar düşüyor. bu araç çalışırken oluyor. ben toplamda 400 rms subwoofer girerken 4ga kullanıyordum. araba çalışmazken sistemi açtığımda gördüğüm en düşük değer 11 di. çalışırken 13 ün altına düşmüyordu. eskiden 800 rms giriyordum onda da aynı durum olmuştu. sonuç olarak 0 ga kablo seti şart sana. hem şase hem güç.

2. amfiden subwoofera giden hoparlör kablosu. biraz daha kalın kullanabilirsin fark ettirir.

3. ana ünite. kesinlikle o sisteme o ana ünite gitmiyor. bütçeni zorlamayacak şekilde clarion ya da pioneerın 3 rca lı ana ünitesi lazım sana.

sistem güzel ancak dediğim gibi eksikler var. bol bol titreşimli günler dilerim :)

• ana ünite ana ünite basımın belası sorma orjınal teyıbı o arabanın :) o dedıklerının hepsı aklımda var fakat suan ıcın belım baya bı bukuldu 1 ay sonraya kaldı hepsı tamamladıktan sonra yenısını atarım ha bide kapasıtorden mono amfıye giren kablo 4 ga dıgerlerının hepsı 6 ga dedigin gibi yaz da yaklasıyor suan yaparsam subwoofer kablosunu degıstırırım dıgerlerı 1 ay sonra :)
    videoyu izledim sağlammış sisteminiz 550 tl zorlucaz artık bütçeyi 1500.1 ler pahalıymış bende diyordum 100 liraya alırım bi tane takarım da olmuyormuş öyle hepsi toplamda 1000 tl yi geççek :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.