Şimdi Ara

KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
18.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Squares

Hocam tamam biraz daha çıkalım bütçeyede şimdi ben bu subwooferi çok beyendim p2 yi buna en ucuz ve işimi görebilecek bi amfivarmı totalde 800 900 tl yi geçmesin yani hadi olsun 1000tl

şu anki dolar fiyatıyla 495 tl p2
    eğer yine rockford amfi isterseniz 2. el olarak şu model size uygun olur
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-efsane-anfi-rocford-fosgate-punc-501s-202400573/detay

yok ben sıfır alcam diyorsanız jbl gto 601.1 olabilir.

kablo seti de 4 ga kablo seti olabilir. isterseniz bende var 200 amper bıçak sigortalığıyla birlikte. imzamdaki sistemi satıyorum zaten parça parça. ilgilenirseniz konuşabiliriz. ancak 4 ga nın altına düşmeyin

• bende satıyorum setı :D 1 anlık hevesmıs :D 4 ga suan mono amfıye gelen tum kablolar kapasıtorden cıkan o grı olan 6 ga o nun ucu koltuk altında sase ıcın kullanıldı

@Squares o işler oyle olmuyo sen onu al o kapı hoparlorlerıde yetmıyo gıbı gelır ınsana onlarıda degıstırmek ıstersın ben ilk 800 watt lık stereo amfıyle basladım yeter dıye geldıgımız yerlere bak ustune ustluk kullanamıyorsun zaten sevıye 10 dayken daha 2 gun once 88 tl para cezası yedım sıkayet etmısler yolda yunuslar durdurdu yuksek sesle muzık dınlemek yazıyordu ceza tutanagında. Bass acık kalmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuzTR -- 23 Mart 2015; 18:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuzTR

320 rms eder oda tek kanala baglarsan kı gercek degerıde o degıldır genelde kıckerın rms degerı gercege nazaran abartılı yazılıyor ınternette olcum sonucları var arastırabılırsın 320 rms lık tek bass olsa yıne bısey olmaz :) burda 1200 rms den bahsedıyoruz bu arada vıdeoyu youtube a yukledım bass powerbass 3xl 152 d suan ki en yuksek modelı ( 4xl henuz Turkıyede olmadıgı ıcın ) 1000 rms 2000 watt

https://www.youtube.com/watch?v=4F5v2cIO-xc&feature=youtu.be

Hocam 300w rms degerı uzerınde gosterıyor 600w normal degerı gostgerıyor ve 30cm jbl ve pıonner 1000w gosterıp rms degerı kucuk olan urunlerden daha kalıtelı suan kıcker bunun en guzel ornegı 30cmlıklerle kıyasladık ve yenı serı ozelıkle dıyorum kı es d serılerı degıl COMP S serısını baglattım ve Slımm bass 30cm JBL ve Pıonnerla es deger hatta fazlası var bıle dıyebılırım

Amfı gercek oranı 4x80 rms 4 ohmde 2x250 verıyor ve amfı gercekten 35e kadar sesı acabıldım suana kadar tık bozma olmadı sesde

Bu degerlerı olcumlerınde ankarada ugur arkadasımız var aracgının fotografını gonderıyorum sımdı gorursunuz mukemmel bundan bu kadar sesın cıkması bıle cok ıyı dedı COMP S serısı ıcın ES ve D serılerı bu kadar degıldı dedı

Sarkıdan gercek anlamda 145db aldı :D

KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ

• yok benım dedıgım o degıl mono amfı lazım bıze burda stereo amfı onermısısn ondan dedım ben monosu vardır onunda mutlaka ama kaldırmaz o bassı bu arada resımdekı set guzel soldakı kablolardan nasıp etsın allah herkese :D
  • quote:

yok benım dedıgım o degıl mono amfı lazım bıze burda stereo amfı onermısısn ondan dedım ben monosu vardır onunda mutlaka ama kaldırmaz o bassı bu arada resımdekı set guzel soldakı kablolardan nasıp etsın allah herkese :D

Hocam benım onerdıgım amfıler lınklerdekı mono amfıler
    2ncı olarak gonderdıgım powerbass lınkınde bır cok amfı cesıdı var ve dedıgım bu powerbass fırmasını arayın adam rockford ve kıcker bayısı ıstedıgını mono amfılerın ve benım lınkde yolladıgım 2 adet kıcker mono amfının fıyatını sorabılırsınız dedım

http://www.kicker.com/41IQ10001

http://www.kicker.com/40KX16001

• Tercihinizi rockford p2 d4 den yana yapabilirsiniz kaliteli ve gzl bir bass 30cm 800w 400rms 4+4 ohm cift bobin size yeterli olacaktir amfi olarak Pioneer gm d9601 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bagaja baktım 30 cm lik full dolduruyo bagajı hiç yer kalmıyo bunu alıyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-rockford-fosgate-punch-p2-d2-8-20-cm-kabinli-subwoofer-2-ohm-203082020/detay

alıyımmı siparişi veriyorum bide buna göre bi anfi vercem sizden haber bekliyorum . Ve hocam araca zarar gelirmi anfi takılırken araç garantilide ? nasıl bi işlem yapıyolar kapılar falan sökülmüyo dmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squares -- 27 Mart 2015; 23:56:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Squares

Beyler bagaja baktım 30 cm lik full dolduruyo bagajı hiç yer kalmıyo bunu alıyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-rockford-fosgate-punch-p2-d2-8-20-cm-kabinli-subwoofer-2-ohm-203082020/detay

alıyımmı siparişi veriyorum bide buna göre bi anfi vercem sizden haber bekliyorum . Ve hocam araca zarar gelirmi anfi takılırken araç garantilide ? nasıl bi işlem yapıyolar kapılar falan sökülmüyo dmi

Hayırlı olsun eger maddı ımkanınız varsa benım onerım 20cm yerıne 25cm almanız ben oyle yaptım benım bagajdada yer kalmıyordu ama yapacak en ıyı sey 25lık olduguna karar verdım :)
    Amfı konusuna gelınce gonderdıgınız lınk uzerınden alacaksanız bassı amfıyıde oradakı arkadaslara sorabılırsınız Bılal bey var bayının sahıbı yarımdımcı olur o konuda kıcker cadence maqustıc jbl amfıler vardı
    Arabanın kapıları sokulmuyor :)

• CadissEtrama kullanıcısına yanıt
    ne gibi bi işlem yapılıyor yani biyerlerin soküldüğünü söyledi bizim peder yaptırma dedi korkuttu biliyormusnuz acaba
  • Squares kullanıcısına yanıt
    Hocam sızın neyı baglatacagınıza baglı ornek ön kapılarıda amfıye gıreceksenız kapılardakı dosemelerın ıcındekı hoparlorden amfıye kablo gıder kablonun gorunmemesı ıcın genelde fıtıllerın altından gıder fıtıl kapı dosemelerı ve bagaj kapısı acılır bırde kaput acılırkı akuden kablo cekerler amfıye bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

Hocam sızın neyı baglatacagınıza baglı ornek ön kapılarıda amfıye gıreceksenız kapılardakı dosemelerın ıcındekı hoparlorden amfıye kablo gıder kablonun gorunmemesı ıcın genelde fıtıllerın altından gıder fıtıl kapı dosemelerı ve bagaj kapısı acılır bırde kaput acılırkı akuden kablo cekerler amfıye bu kadar

amfiyi subwoodera çiviletçemde aküden amfiye yani bagaja kablo gitmesi lazım yani biyerler delinecek dimi
    Hocam bır yer delınmez araba ıcınde kabloların gecegı yerler var sıkıntı yok
  • bass kücük degilmi biraz 250 rms hic bisey degistirmicek zamanla ytersız gelcek sana degıstırmek ıstıceksın ayrıca bu sub ıcın fazladan mono amfı almana gerek yok stereo amfıye gırebılrsın ama stereoya adam kapı hoparlorlerınıde gırmek ıstıcektır o zaman kapılar sokulur
  • quote:

bass kücük degilmi biraz 250 rms hic bisey degistirmicek zamanla ytersız gelcek sana degıstırmek ıstıceksın ayrıca bu sub ıcın fazladan mono amfı almana gerek yok stereo amfıye gırebılrsın ama stereoya adam kapı hoparlorlerınıde gırmek ıstıcektır o zaman kapılar sokulur

Yok hocam kapıları söktürmem olmaz taktırrız mono anfiyi sıkıntı yok bi video izledimde adam gaz pedalının orayı biyeri deliyodu aküden kablo çekiyodu ondan korktum
    Hocam sen arabayı al gotur ılk once dekı nereler acılacak nereler acılmayacak nasıl bır yol ızleyeceksınız dıye sor
    Sahsen benım aracda bır tane delık delınmedı
  • yok reıs o kadar olmaz senınkı zaten kapının dıreklerınde kablo gecmesı ıcın tasarlanmıs gıbı delıkler oluyo 2 3 cm capında :D sansına artık varsa sende sıkıntı yok yoksa sıkıntı o zaman olur ama o araba herturlu sökülücek teyibi amfıye baglıcaklar yada kompenant istiyorsan kapılar sökülücek eger ek tweeter varsa onları nereye koydurucaksın (genelde kapılara monte ediyolar) simdiden kolay gelsin arastır bızede haber ver :)
  • Ilanima bakin

• 250rms az bi değer değil şimdiki bass larin çoğu şişirme ben 2000 li yıllarda pioneer in 38cm 383f modelini dinledim 200rms şimdiki çoğu bass geçemez yanından ust markalar markalar hariç ayrıca sirocco nun bagajı fazla geniş deil 250rms bile yeterli olur o aracta bide pioneer gm d8601 mono amfisini baglayacaksin tadından yenmez bass olarak da rockford p1 yada p2 d4

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

250rms az bi değer değil şimdiki bass larin çoğu şişirme ben 2000 li yıllarda pioneer in 38cm 383f modelini dinledim 200rms şimdiki çoğu bass geçemez yanından ust markalar markalar hariç ayrıca sirocco nun bagajı fazla geniş deil 250rms bile yeterli olur o aracta bide pioneer gm d8601 mono amfisini baglayacaksin tadından yenmez bass olarak da rockford p1 yada p2 d4

rockford p2 20cm 250rms kabinli sipariş verdim 400 tl + kargo 20 tl ye geldi bana şimdi hocam nerde taktırıyım ben bunu koltukları kapıları falan sökerlermi içim içimi yiyiyo aktepe sound u aradım istanbulda 350 lirayada bi mono anfi takarız dedi işçiliğe 150 tl alırım dedi iyimi sizce

• Öncelikle Hayirli olsun ii günlerde kullanın aktepe sound işçiliğini temiz yaptigini ve yer olarak sağlam ve güvenilir olduğunu duydum yalniz amfi olarak ne kullanicaklar 250rms lik bir bass için 350tl amfi icin yüksek bi rakam geldi bana amfi olarak muhtemelen roadstar rda 1010 yada sound magus dk600 takabilirler marka ve model olarak ogrenirseniz ona göre bende tavsiyemi yazarım Size

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.