Şimdi Ara

Kaliteli uygun fiyata cam film yapan yer tavsiyesi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
69.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mechan

beyler,

Istanbul anadolu yakasi yada Izmitte kaliteli sekilde film kaplayan tavsiyeniz neresi vardir acaba? Benim icin film kalitesi iscilik onemli parasi ikinci sirada,,, Amerikan filmi diye bisey dediler, acaba tavsiye edermisniz?

Tavsiyelerinizi bekliyorum cok tskler..

216 - 472 8700 dan İbrahim Bey ile görüşün
  • arkadaslar, tsk ederim verdiginiz numaralar icin..

ama lutfen firma isimlerinide yazarmisiniz rica etsem...Ve hangi film markasini onerirsiniz, bu isten gercekten anlayan ustadlara bu sorum.. ucuz yollu olsun sonra sorun olsun istemiyorum.
  • Araba cam filmi icin firma adi verebilcekler yazabilr mi acaba? oncelikle firma adina gore internetten incelemek istiyorum,. istanbul anadolu yakasi ve izmit tarafi olabilir,.

birde amerikan filmi denmekte tavsiye edebileceginiz sorun yasamayacagimiz film markasi nedir?
  • 60 liraya yapan yerler var morarma konusunda garanti verirse onlara yaptırın 400 500 gibi rakamlara cam filmi yaptıranlara üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hazır hortlamışken, Anadolu Yakası özellikle Ümraniye civarlarında önerebileceğiniz yer var mı?

Arkadaşlar, Istambul Dudullu'da 150 Liraya hallettik geçen ay. Amerikan cam filmi diye dalmış peder. Kapılar sökülmemiş, içeriden yapmışlar. Işçilikleri iyi olmuş tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,

kaliteli isciligi olan durust onerebileceginiz cam filmi yapan firma adiyla birlikte verebilecek olan varmi acaba?

yardiminizi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechan

Arkadaslar,

kaliteli isciligi olan durust onerebileceginiz cam filmi yapan firma adiyla birlikte verebilecek olan varmi acaba?

yardiminizi bekliyorum..

solarmaster llumar ya da 3m yaptır. ara firmalarının merkezini
    60 liraya yaptırıp neden yapılmış olduğu belirsin kanserojen filmlerden asla yaptırmayın.
    metallerle renklendirilen filmleri en az 250 300 e yaptırabilirsiniz.

0216 538 07 77 3M
    216-472 87 00 Bimeks (hem 3M hem Llumar hem de Solarmaster ) Üçününde yetkilisi
  • Merhaba, yaz yaklaşırken bu konuyu biraz hareketlendireyim.

Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Ziebarta filan yüksek meblağ bayılmaya gerek var mı? Fiyatlar yan 4 cam ve ön cam için ortalama ne kadar olur kaliteli bir uygulamada?
  • Maslak ataturk oto sanayide 4 tane yere sordum 250 300 dediler
    Avrupa yakasinda maximum 200 yapan yer varmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda cam filmi ve araç kaplama firması arayan arkadaşlara Amerikan Film Merkezi'ni öneririm. Adamlar işini biliyor, elemanları da özen gösteriyor. Ne zaman işim düşse bu firmaya gidiyorum. Süleyman abiyi bulun yardımcı olacaktır.www.amerikanfilmmerkezi.com bu internet sitesinden şubelerine bakıp adreslerine ulaşabilirsiniz. Bu arada sürekli kampanya da yapıyorlar siteden takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.