Şimdi Ara

Kaliteli uygun fiyata cam film yapan yer tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
69.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar arabama cam film yapmayı düşünüyorum aracım 2011 Ford FOCUS 2 HB arkadaslar sürüş güvenliğini etkilemeyecek koyu olmayan bir ton yapmak istiyorum bir arkadasım 1 numara yap dedi ön yan camları digerlerini de açığın yani 1 numaranın biraz koyu tonunu yap dedi. Uygun fiyata kaliteli cam filmi yaptırabileceğim bir yer tavsiyesinde bulunurmusunuz istanbul Avrupa yakası icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 2 Haziran 2012; 17:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

• Bilen kimse yok mu

• Arkaya 2 numara i öne 1 yaptır.Sivas'ta olsaydın Polytop önerirdim ama istanbuldaymışssın.Oralarda hiç bir yer bilmiyorum.Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Arkaya 2 numara i öne 1 yaptır.Sivas'ta olsaydın Polytop önerirdim ama istanbuldaymışssın.Oralarda hiç bir yer bilmiyorum.Kolay gelsin

Cevap yazan tek kisisiniz ilginiz için tesekkur ederim.

• arkadasım istanbul bayrampasada var cok uygun ve adam gercekten mükemmel yapıyor işini benim suan 2.5 yıl oldu bir nokta bile yok. adresi terazidere mah. tuna sok. no 14 ulubey ilkögretim okulu karsısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

arkadasım istanbul bayrampasada var cok uygun ve adam gercekten mükemmel yapıyor işini benim suan 2.5 yıl oldu bir nokta bile yok. adresi terazidere mah. tuna sok. no 14 ulubey ilkögretim okulu karsısı

Peki fiyatlarından bilginiz var mi kullandığı filmler marka mi 3M LLumar gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyata kaliteli cam filmi daha görmedim. Alırken hepsi abi garantili cizilmez sorunsuz diyor hem poloya hem clio ya kaplattım hepsi köşelerden açılıp camı açıp kapatmaktan da çizilmeye başladı. 120 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: polimex

quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

arkadasım istanbul bayrampasada var cok uygun ve adam gercekten mükemmel yapıyor işini benim suan 2.5 yıl oldu bir nokta bile yok. adresi terazidere mah. tuna sok. no 14 ulubey ilkögretim okulu karsısı

Peki fiyatlarından bilginiz var mi kullandığı filmler marka mi 3M LLumar gibi

Yok hocam valla.Ama ürün olarak her çeşit var.İsterseniz özel sipariş alabiliyorlar.Fiyatlarda ona göre değişiyor tabi
  • Bunun trafikte cezası nedir? Polis görünce karışıyor mu?
  • Uygun fiyat herkese gore degisebilir,

Gecenlerde aksaray'daki 40 liraya cam filmi konusunu danistigim bir baslik acmistim, malzeme ve iscilik konularini arastirinca 300 tl'ye llumar yaptirdim. (uskudar)

Benim acimdan uv filtresi ve guvenlik onemliydi, sekil olsun diye yaptiriyor olsaydim -halihazirdaki trafik kanunu yuzunden- 50 liralik filmle yetinirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skmg

Uygun fiyat herkese gore degisebilir,

Gecenlerde aksaray'daki 40 liraya cam filmi konusunu danistigim bir baslik acmistim, malzeme ve iscilik konularini arastirinca 300 tl'ye llumar yaptirdim. (uskudar)

Benim acimdan uv filtresi ve guvenlik onemliydi, sekil olsun diye yaptiriyor olsaydim -halihazirdaki trafik kanunu yuzunden- 50 liralik filmle yetinirdim.

Araca göre fark ediyor mu hocam garanti durumu nedir işçilik nasil

• 10 yil garantili, llumar pp serisi, sanirim her araca uygulanabilir.

Ben yaptirmadan internetten epey bi arastirma yaptim, iki-uc uygulama yerini ziyaret ettim, cogu otomobil forumlarinda en iyisidir denilen yerde yaptirdim, verdigim paranin karsiligini aldigimi hissettim (iki kisi neredeyse 3 saat calisti) ve pazarlik yapmadim, ama denenebilir. Llumar ahmet diye forumlari aratirsaniz cesitli tecrubeler mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.solarmax.com.tr/

Hocam bizim astraya yaptırdık ön cam dahil. Güneş sıcağını asla almıyor içine, mesele yaz aylarında güneş kolunuzu felan yakar ya :) olmuyor öyle birşey. Birde araç kullanırken güneşe alerjim olmasına rağmen gözlüğe ihtiyaç duymuyorum, çok kaliteli tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skmg

10 yil garantili, llumar pp serisi, sanirim her araca uygulanabilir.

Ben yaptirmadan internetten epey bi arastirma yaptim, iki-uc uygulama yerini ziyaret ettim, cogu otomobil forumlarinda en iyisidir denilen yerde yaptirdim, verdigim paranin karsiligini aldigimi hissettim (iki kisi neredeyse 3 saat calisti) ve pazarlik yapmadim, ama denenebilir. Llumar ahmet diye forumlari aratirsaniz cesitli tecrubeler mevcut.

Adres alabilirmiyim hocam

• pm yolladim.
  • Arkadaşlar izmirde yapan iyi bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: shanke

http://www.solarmax.com.tr/

Hocam bizim astraya yaptırdık ön cam dahil. Güneş sıcağını asla almıyor içine, mesele yaz aylarında güneş kolunuzu felan yakar ya :) olmuyor öyle birşey. Birde araç kullanırken güneşe alerjim olmasına rağmen gözlüğe ihtiyaç duymuyorum, çok kaliteli tavsiye ederim.

Bende astrama yaptırmak istiyorum.Fiyat olarak ne ödediniz ?

Ön cam hariç düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Arkadaşlar izmirde yapan iyi bir yer var mı?

??? Evet İzmir için kaliteli bir yer tavsiye edebilecek var mı sadece on cam için istiyorum diğerlerinde var çünkü

• ben bahçelievler meguirars'da yaptırmıştım. yıkama dahil 100 tl'ye yaptırdım çok da memnunum. incecik bir cam filmine 300-400 tl vermeyi gereksiz buluyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.