Bildirim
Kaliteli wireless adaptör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
maalesef bu kadar bütçem yok 25-45 arası bi şeyler bakıyorum -
Antenli olanlardan almanı tavsiye ederim. Hele ki 3 duvar varsa biraz pahalı modellere bakmanı tavsiye ederim. Tp link 7200 modeli 46 lira ben kullanıyorum çok güzel bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 9 Temmuz 2013; 13:12:34 > -
öncekine bastım kırıldı yanlışlıkla kalitesiz bir şeydi usb şeklindeydi önünden biri geçince bağlantı çok yavaşlıyodu haliyle bunların olmayacağı bi alet istiyorum. önünden biri geçince yavaşlıyosa bu alet işimi görmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Tivale's
ben tp-link in bu cihazını kullanıyorum. gayet başarılı.
bide bu cihazın iki antenide çekiyormu bazılarında iki anten olmasına rağmen sadece tek anteni çalışıyormuş
-
ben şuan 50 mt mesafedeki nete bu cihazla baglıyım benim için bir problem yok zaten pencereye koydum aleti önünden kimse geçemez. -
Arkadaslar asus wl-167g usb wlan adaptor aldim ama pc ye takinca tanimiyor pc aygitin takildigini anlamiyor asus wlan control center yukledim icinde driverleri falan varmis
Center i aciyorum aygiti tak diyor takiyorum yine ayni mesaj.
Lutfen Yardim edin !!!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X