Şimdi Ara

Kaliteli wireless adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımdan salondaki wirelese bağlanmak için bi adaptör istiyorum. Yakalşık mesafe 10 metre felan arada 3 duvar var önerebileceğiniz bi marka varmı?

• ben tp-link in bu cihazını kullanıyorum. gayet başarılı.

• maalesef bu kadar bütçem yok 25-45 arası bi şeyler bakıyorum
  • Antenli olanlardan almanı tavsiye ederim. Hele ki 3 duvar varsa biraz pahalı modellere bakmanı tavsiye ederim. Tp link 7200 modeli 46 lira ben kullanıyorum çok güzel bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 9 Temmuz 2013; 13:12:34 >
  • öncekine bastım kırıldı yanlışlıkla kalitesiz bir şeydi usb şeklindeydi önünden biri geçince bağlantı çok yavaşlıyodu haliyle bunların olmayacağı bi alet istiyorum. önünden biri geçince yavaşlıyosa bu alet işimi görmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tivale's

ben tp-link in bu cihazını kullanıyorum. gayet başarılı.

bide bu cihazın iki antenide çekiyormu bazılarında iki anten olmasına rağmen sadece tek anteni çalışıyormuş

• ben şuan 50 mt mesafedeki nete bu cihazla baglıyım benim için bir problem yok zaten pencereye koydum aleti önünden kimse geçemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar asus wl-167g usb wlan adaptor aldim ama pc ye takinca tanimiyor pc aygitin takildigini anlamiyor asus wlan control center yukledim icinde driverleri falan varmis
    Center i aciyorum aygiti tak diyor takiyorum yine ayni mesaj.
    Lutfen Yardim edin !!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.