Benim arkadaşım gitti,hem de uzun dönem,birşey olmadan geldi.
Bir tanıdığımın kalbi delikti ama rahatsızlığı yoktu.Uzun dönem gitti.
Curuk alırsın dıyenler daha fazla insallah alıırız bakalım
up up
Up Up Up
quote:
Orijinalden alıntı: ÆmL
quote:
Orijinalden alıntı: gideroslu_37
quote:
Orijinalden alıntı: ÆmL
quote:
Orijinalden alıntı: gideroslu_37
KALP AMELİYATI OLANLAR ASKERE ALINMIYOR
Peki ben ? Yukarıda yazdım durumumu alırlar mı dersin...
EĞER AMELİYAT OLDUYSAN ALMAZLAR DOSTUM.
Yok dostum ameliyat falan olmadım, tek sorunum normal kalbe göre daha kuvvetli atıyor...
la aynı sorun bende de var,kalbim normal kalbe göre çok daha sık atıyor.Ama askere alırken bu önemli değil galiba.
upupupupupupupupupu
'vay vatan haini seni' diyen fasülyeler gelmemiş hala hayret
gidersin paşalar gibi de yapıp geri dönersin , nizamiyede ilk girişte doktor soracak herhangi bir rahatsızlığın var mı ameliyat geçirdin mi diye orada söylersin ardından askeri hastaneye sevk yazar 1-2 hafta içinde kontrole gidersin , yapılan tetkiklerde hayati tehlike taşıyan bir unsur yoksa (en fazla rapor yazarlar ağır bedeni faaliyet gerektiren işler yapamaz,spor yapamaz,komando olamaz vb.. gibi) sağlam yazılı mührü sevk kağıdına bastılar mı birliğine geri döner ve görevine devam edersin, intikale çıkmaz bölükte kalır silahçı koğuşçu yazıcı helacı gibi görevlerden birisini yaparsın..
GunceLLLLLLLLLLLLLLL
aynı sorun bendede var ve merak edip durmuşumdur böyle bi konu açılması iyi olmuş prematüre doğdum ben 7.5 aylık. kalbimde delik varmış kalp üfürmesimi ney adı. 1 yaşında ameliyatla dikmişler şuan hiçbir sıkıntım yok normal bir insandan daha sağlıklıyım denebilir acaba ben çürük alırmıyım almak istiyorum ???
5 yaşında kalpten operasyon geçiren bir tanıdık arkadaş çürük raporu almıştı....bence gidemezsin
arkadaşlar böyle sıkıntılarınızı askere gitmeden ilk askerlik muaneyesinde anlatın askere alındıktan birliğe vardıktan sonra orada anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur haberiniz olsun
çürük olurmuyum diye de kompleks yapmayın sağlık herşeyden önemlidir
guncelll
bende 15 yaşında sekundum tipinde büyük atrial septal defekt tanısıyla kalp ameliyatı oldum.
daha askere gitmedim alınırmıyım alınmazmıyım merak ediyorum dogrusu
Benim babamda küçükken kalp ameliyatı olmuş senin yaşlarındayken. Ve bu yüzden askere gidememiş. Sende gidemezsin diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme