Bildirim
Kalp Ameliyatı Olan Askere Gıdermi ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sanmam -
Gidemez... Çürrrüksün...quote:
Orijinalden alıntı: Erkka
Sanmam -
düztaban olanlar çürük alırsa, senin hayli hayli alman lazım. düztaban bir askerin terhis olduğunu biliyorum..quote:
Orijinalden alıntı: Okandmr
Gidemez... Çürrrüksün...
Alıntıları Göster -
Alma ihtimalin bence %51quote:
Orijinalden alıntı: speakerphone2010
düztaban olanlar çürük alırsa, senin hayli hayli alman lazım. düztaban bir askerin terhis olduğunu biliyorum..
Alıntıları Göster -
Benim arkadaşım gitti,hem de uzun dönem,birşey olmadan geldi.quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
Alma ihtimalin bence %51
Alıntıları Göster -
koşmak yasaksa gitmessin muaneye olmaya gittiğinde söylequote:
Orijinalden alıntı: faho
Benim arkadaşım gitti,hem de uzun dönem,birşey olmadan geldi.
Alıntıları Göster -
Gidersin sonra orda hastalığınla ilgili belgelerle sevk alırsın ciddi bi durumun varsa önce gata sonra çürüğe çıkarsın yoksa en fazla spor yapamaz alır millet eğitim yaparken sen sağı solu süpürür çöp toplarsınquote:
Orijinalden alıntı: hunter06
koşmak yasaksa gitmessin muaneye olmaya gittiğinde söyle
Alıntıları Göster -
Gizdemezsin ne yazıkki üstadım,quote:
Orijinalden alıntı: hypnosis
Gidersin sonra orda hastalığınla ilgili belgelerle sevk alırsın ciddi bi durumun varsa önce gata sonra çürüğe çıkarsın yoksa en fazla spor yapamaz alır millet eğitim yaparken sen sağı solu süpürür çöp toplarsın
Alıntıları Göster -
Bende de 13 yaşında kalp kapakçığının biri tam kapanmıyordu o sorun vardı... 6 ay sonra tekrar gittim doktor demir gibisin dedi... Şimdi yaş 17 sigara kullanıyorum kalbimden şikayetçi değilim... Koşuyorum spor yapıyorum falan... Acaba benide çürüğe alırlar mı...quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Gizdemezsin ne yazıkki üstadım,
Alıntıları Göster -
KALP AMELİYATI OLANLAR ASKERE ALINMIYORquote:
Orijinalden alıntı: Pritt31
Bende de 13 yaşında kalp kapakçığının biri tam kapanmıyordu o sorun vardı... 6 ay sonra tekrar gittim doktor demir gibisin dedi... Şimdi yaş 17 sigara kullanıyorum kalbimden şikayetçi değilim... Koşuyorum spor yapıyorum falan... Acaba benide çürüğe alırlar mı...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: gideroslu_37
KALP AMELİYATI OLANLAR ASKERE ALINMIYOR
Peki ben ? Yukarıda yazdım durumumu alırlar mı dersin... -
quote:
Orijinalden alıntı: ÆmL
quote:
Peki ben ? Yukarıda yazdım durumumu alırlar mı dersin...
EĞER AMELİYAT OLDUYSAN ALMAZLAR DOSTUM. -
quote:
quote:
quote:
EĞER AMELİYAT OLDUYSAN ALMAZLAR DOSTUM.
Yok dostum ameliyat falan olmadım, tek sorunum normal kalbe göre daha kuvvetli atıyor... -
Çürüksün, uzman doktordan askerlik faliyetini yerine getiremeyecek raporu al zaten muyanede de söylersin bakarlar. Futbol oynayamayacaksın demek koşamayacaksın felansa zaten almazlarquote:
Orijinalden alıntı: Lose_your_selfquote:
quote:
EĞER AMELİYAT OLDUYSAN ALMAZLAR DOSTUM.
Alıntıları Göster
-
Peki saolun ben biraz daha arastırayım askere gıtmek ısterdım ama suan bı problemlerım var gıtmessem daha iyi olucak gıbı bakalım zamanı gelınce curuk alabılcezmıquote:
Orijinalden alıntı: Quentin Costa
Çürüksün, uzman doktordan askerlik faliyetini yerine getiremeyecek raporu al zaten muyanede de söylersin bakarlar. Futbol oynayamayacaksın demek koşamayacaksın felansa zaten almazlar
Alıntıları Göster -
Up Up daha bılen arkadaslar varsa yorum yaparlarsa cok sevınırımquote:
Orijinalden alıntı: HellMakers
Peki saolun ben biraz daha arastırayım askere gıtmek ısterdım ama suan bı problemlerım var gıtmessem daha iyi olucak gıbı bakalım zamanı gelınce curuk alabılcezmı
Alıntıları Göster -
Alsalar bile gitmemelisin bence kardeşim. Sonuçta başından böyle bir olay geçmiş. Kendine dikkat et.quote:
Orijinalden alıntı: HellMakers
Up Up daha bılen arkadaslar varsa yorum yaparlarsa cok sevınırım
Alıntıları Göster -
Almıyorlar.Aynı şekilde gizleyerek bir arkadaşım gitmişti. 1 hafta sonra acemi birliğinden geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Alsalar bile gitmemelisin bence kardeşim. Sonuçta başından böyle bir olay geçmiş. Kendine dikkat et.
Alıntıları Göster -
Kesinlikle çürük raporu alanbilirsin benim bir yakınım aldı.quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Alsalar bile gitmemelisin bence kardeşim. Sonuçta başından böyle bir olay geçmiş. Kendine dikkat et.
Alıntıları Göster
yapman gerekenler:
Önce askeri şübeye git böyleyken böyle de sağlık ocağına göndermeleri lazım seni sağlık ocağınında seni askeri hastaneye sevk etmesi lazım iş odaki doktorlara kalıyor kardiyoloji bölümüne durumunu anlat yüksek efor sarfedilen işleri yapamıyorum de o da tabiki bir takım testler uygulayacak sonucunda seni bir sürü doktorun ve profösörün olduğu bir heyetin karşısına çıkaracak o heyet senin askerliğe uygun yada uygun olmadığına kanaat getirecek büyük ihtimal askerlikten muaf olacaksın
Not: o amelyat olduğun hastaneden raporların orjinalini götürmen lazım askeri hastaneye unutma
Benzer içerikler
- esenlerden taksime nasıl gidilir
- istanbul elektronik çarşısı
- 15 yaşındayım hap içemiyorum
- telefon ekran kalkması nasıl düzeltilir
- 7 inç kaç cm en boy
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X