Bildirim
Septal deviasyon ya deviasyon ameliyat olanlar ( acil )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarı... -
Dostlar bir yardım edin.Hiç mi ameliyat olan yok -
Ben septoplasti(septum deviasyonu, kikirdak egriligi) ameliyati olmustum sol taraf burnumdan.
Nefes almam %80duzeldi gercekten cok memnunum.Ayni gun taburcu oldum.
.ameliyattan korkmayin.zaten hicbirsey hissetmiyorsunuz.1hafta civari hafif sizlama ve agri oluyor.agri kesicilerle bu sorunlar bayagi bir azaliyor.sonra rahatlik basliyor:))
Iyi bir hastanede iyi bir doktora gorunun bence.
Ozellerde ssk tamamini degilde belki %20sini karsiliyordur.
Devlet hast. estetikle birlikte olmazsan tamamini karsilar.
Estetik istiyorsan 2,5-3 lirayi gozden cikarmalisin.Tabi hastaneden hastaneye fark var.
Ben Ank. Guven Hast. Olmustum 2011 yilinda, hastanede yatmadigim icin 1 gunluk nakit 750 tl verdim ameliyatla birlikte.
Ozellerde gunluk yatisa gore fiyat artiyor gunluk 200tl civari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achellias -- 12 Şubat 2013; 15:48:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kbb sadece tıkanıklığı açarsa ücretsiz. Plastik cerrahiden hem düzeltme hem tıkanıklık açma olursa hepsi seni döner sermayeye gönderiyorlar :) Bi doktor arkadaşım bu şekilde döner sermayenin doktora daha çok döndüğünü söylemişti. Anladığım kadarıyla Sgk sorun çıkardığı için Plastik Cerrah'lar uğraşmak istemiyor ve işin içine düzeltme girdi mi estetik amaçlı deyip ödeme yapılması gerekir diyor halbuki koyduğu teşhis sigorta kapsamında. Bunula birlikte tanıdık doktorlar bu işi hallediyor, yaptıranlar oldu. Kısacası Hastaneler müşteri sıkıntısı çekmediği için hasta yararına düzenlemeler nadiren kullanılıyor. Para ile olmak isteyenleri bile en az üç-dört ay bekletiyorlar zaten ki biz beleşe olmak istesek düşün ne zamana verirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X