Şimdi Ara

KALP ATACAK AGA & HecqiixZ Canlı yayın ranked

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iyi seyirler dostlar

• Başarılar izliyorum
  • yayındayım
  • başarılar
  • ilk oyun fena ağladık ama 2.güzel oyun oldu :)) iyi seyirler devam edıyor yayın
  • Keşke senin yüzünden ranked kaybetmesem
  • o Kulaklığı at çok itici
  • Yayın mı bitti?
  • ter iz no yayın bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Yayın mı bitti?

Karşı takım streamı izlediği için sonlandırdı. Maç bittikten sonra açar sanırım.
  • KALP ATACAK AGA 2 kere takımıma geldi. AP udyr top veya xin mid oynamazsam feedlerim diye tehdit etti ikisinde de ve ikisinde de lane kaybetti yenildik, loooool ^^
  • sende plat olursan vay bizim halimize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • O kalp atacak agaa.

• aga şu anki videonu izleyemedim adam gibi net kötü takıldı durdu stream

son videonu izledim . çok öldüğün zaman tank itemleri çık, iyi bir skorun olur oyunu koparmaya başlarsınız o zaman adc gibi kas. bi de bota attığın bir gankta düşmanın yüzde 90 wardladığı çalının dibinde bekledin 10 sn gank atmak için o ara jarvan gelip size gank attı sonuç hüsran ...

son olarak farma daha öncelik ver.

gördüğüm hataların bunlar, diyeceksin ki sen çok mu iyi oynuyorsun, hayır ama hatalarını söylemek istedim, bir abi tavsiyesi say

ekleme: videonun ilerilerini de izledim. ormanda adamlar pusu atmışlar sizin ward yok tek başına geziyorsun ve ölüyorsun 3-12 idi en son skor.
    bunun gibi bir çok hatan var. bunları düzeltirsen oyununu geliştirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53kenan53 -- 17 Nisan 2013; 0:15:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 53kenan53

aga şu anki videonu izleyemedim adam gibi net kötü takıldı durdu stream

son videonu izledim . çok öldüğün zaman tank itemleri çık, iyi bir skorun olur oyunu koparmaya başlarsınız o zaman adc gibi kas. bi de bota attığın bir gankta düşmanın yüzde 90 wardladığı çalının dibinde bekledin 10 sn gank atmak için o ara jarvan gelip size gank attı sonuç hüsran ...

son olarak farma daha öncelik ver.

gördüğüm hataların bunlar, diyeceksin ki sen çok mu iyi oynuyorsun, hayır ama hatalarını söylemek istedim, bir abi tavsiyesi say

ekleme: videonun ilerilerini de izledim. ormanda adamlar pusu atmışlar sizin ward yok tek başına geziyorsun ve ölüyorsun 3-12 idi en son skor.
    bunun gibi bir çok hatan var. bunları düzeltirsen oyununu geliştirebilirsin

Teşwkkürker önerikerin için.. hatalarımın söylenmesi gücüme gitmez aksine yardımcı olur. Leesinle niye böyle oldum anlayamadım.. çok energy sprunum var. Gank atarken koordine sorunu oluyor. Ben dalıyorum adam geride kalıyor ben ölüyorum . bazende adamlar benden önce dalıyor onlar ölüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.