Şimdi Ara

Kalp Atışı (Show Tv)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalp Atışı (Show Tv)

Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanına gelmek ona hayata sıfırdan başlamak için bir fırsat olur. Öğretmeni Ali Asaf Denizoğlu ile tanışmasıyla hayatını düzeltmeye karar verir. Ancak aslında o sene kurulan dostluklar, yaşadığı olaylar ve kazanılan düşmanlıklar geleceğini belirleyen çok önemli kırılma noktalarıdır. Babaannesinin kaybı ile büyük umutlarla kurduğu yenidünyası bir anda yıkılır. Bu kopuşların ve ayrılıkların da habercisidir. Ali Asaf ise başlarda öğrencisi olan Eylül’ün diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlamış ve içtenlikle bu zeki kızı kazanmaya çalışmıştır. Çok sonradan anlayacaktır ki kazanmaya çalıştığı Eylül’e karşı hisleri vardır ve onları anlamakta çok geç kalmıştır. Böylece o bir anlık belirsizlik ikisinin yollarının on üç yıl boyunca ayrılmasına neden olur. Ta ki bir gün bir hastanenin çatısında iki doktor olarak karşılaştıkları o güne kadar.

Oyuncular:ÖYKÜ KARAYEL,Gökhan Alkan,Ege Kökenli,Ali Burak Ceylan,Hakan Gerçek,Fatih Dönmez,Barış Aytaç

Başroldeki erkek oyuncu bildiğin Tony Stark'ın genç olanına benzettim.Birde dizi yaz dizisi gibi değil sanki,prodüksüyon var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 8 Temmuz 2017; 12:17:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk bolum yaz dizilerine kiyasla iyiydi. Sans verilir.

Eklemeden gecemeyecegim. Kliseler var. Ufak itmeyle hemen kafayi yere carpmalar falan gereksiz olmus.

Basrol kizinda herkesi sira dayagina cekmesi abarti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 3 Temmuz 2017; 2:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

İlk bolum yaz dizilerine kiyasla iyiydi. Sans verilir.

Eklemeden gecemeyecegim. Kliseler var. Ufak itmeyle hemen kafayi yere carpmalar falan gereksiz olmus.

Basrol kizinda herkesi sira dayagina cekmesi abarti

Bende aşırı sıcak diye salona geçmiştim klima olduğu için,kanalları dolaşırken denk geldim.Yaz dizisi gibi hiç durmuyor gerçekten.

2. bölüm fragmanıda gelmiş.Belki ikinci bölümü de izlerim.

Edit:Kore dizisinden uyarlamaymış.Youtubede ilk bölümü de 1milyon izlenmeyi geçmiş eğer bot felan kullanmadılarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Temmuz 2017; 20:21:56 >

• ilk bölüm güzeldi
    2006 yılı güzeldi
    şimdi 2017 yılındalar bakalım orası nasıl olacak
  • Yaz dizileri arasında en iyisi Kalp Atışı geçen yılda Yazın Öyküsüne güzel dedim bitirmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 7 Temmuz 2017; 17:13:51 >
  • Cemre'ye bak

• İkinci bölümü izliyorum güzel gidiyor.Dizi tutar veya tuttu heralde.
    İyiki yazın yayınladılar yoksa öbür dizilerin arasında kaybolabilirdi.
  • 2. Bölümde iyiydi. reyting ve sosyal medyasıda iyi gelmiş. tutmasına sevindim
  • çok güzel bir dizi böyle giderse tutar
  • Dizi güzel açıkçası.Bana göre yazın en iyi dizisi.
  • ''Dokundular mı sana''
    SUSKUNLAR.

http://link.tl/14IIT
  • arka sokakların doktor şubesi her şeye bu kız koşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 20 Temmuz 2017; 16:34:47 >
  • Konusu olan tek dizi ama şu doktorculuk işlerine fazla girişmemeleri lazım
    Sürekli farklı konu işlemeleri lazım zor iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 30 Temmuz 2017; 0:41:24 >
  • Ben özellikle ilk bölümü bayaa sevdim. Hikayenşn geçmişine çok güzel inmişler. Yaz dizisi olarak kalmasını istemem en azından bir sezonu hak ediyor.

• Hayret bu dizinin konusu baya aşağılardaymış. Cemre için arada tekrarına bakıyorum denk gelince de bir tane şişman eleman var öyle bir " HOCAM " diyor ki öldüresi geliyor insanın.
  • İçerdeden sonra ara ara baktığım tek türk dizi. Oda sırf başroldeki hatun için denk gelirsen tekrarını izliyorum .

• Bu diziler ancak ozel hastanede yapiliyor insan devlet hastanesinde dizi cekimi yapar.

ayrica bir kadina iki kisi asik oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once baktim bir psikopati anlatiyor dizi bende kapattim baska kanali actim.
    Milletin psikolojisini bozacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    hikaye güzel işte
    1 psikopat ama beyninde tümor var
    Askerler heryeri kapatır 3 kişinin ölümüne sebep olur.
    Doktorlarda arkadaşı öldü diye hastayı kabul etmez .

hayatta olan şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

hikaye güzel işte
    1 psikopat ama beyninde tümor var
    Askerler heryeri kapatır 3 kişinin ölümüne sebep olur.
    Doktorlarda arkadaşı öldü diye hastayı kabul etmez .

hayatta olan şeyler.

zombi gibi yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.