Şimdi Ara

KAMAEL BURADA ACC AL VE OYNA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tahminimce kamael classinin skilleri tam oturmadı ondandir :)
    Eğer o classla oyuna girince oyun devamli Crt Error veriyorsa kapatırlar :)
    Kamael ile ilgili Bazı ekran görüntüleri görmüş olabilirsiniz O server sadece Kamael Classin Görünümü ve Haritanin yapısı için yapılmış paketler olduğu için. Hiç bi özellik yok. Şuan da L2J çalışanlari interlude nin bütün özelliklerini Kamael Serverina uydurmaya vede Kamaelle gelen Yeni özellikleri eklemeye çalışıyorlar. Tabi bu kadar çalışma sırasında oluşabilecek sorunlar oluyor
    Şuan en stableinde bu durum aynı. Ama oyunun Kamael class haricince bayağı özellik var...

Ama 2x de de denenmez 1000x olsa :) Ama İlk oynanabilir haline geçince sizin test serveri açabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 18 Aralık 2007; 20:30:07 >

• Ohh be BEN PERS PRENSİ diğer şifremi unuttumda...gizmo karayip_sagopa yı ekle abi...diğer msn oldu
    BENDE BU SERverda oynuyorumm.
    İd GoksuTR
    Dieride Goksu
    yakında kamael classinida kullanırız
    unutma gizmoo
  • patch felan yok sanırsam birtek hostla... ama bende host var ben giremiyorum

host bu deilmi:

127.0.0.1 localhost
    217.17.85.112 l2testauthd.lineage2.com
    217.17.85.112 l2authd.lineage2.com

cevap verin lütfen

• 2 server kapalı 2 server açık (Bartz ve Lionna) ama ben 2sinede giremiyorum siz girmiş oynuyosunuz burdada 60larda online player gözüküyor
  • evet arkadaslar 2x server kapaliydi cunku her yeni versiyona gecen serverlerde bug lar olusur bu buglari fix lemek de zaman alıyorki herhalde onun ,için kapal,i idiler evet bende kamael klass charlarini denedim ama olmadi tum buglar temizlenene kadar host dosyasi ile oyuna login olabilirsiniz GM ne zaman normal patchi ekledi o zaman demekki fazla bug kalmadi veya hepsi tamir oldu demektir bu surec bu serverde en fazla birkaç gün sürüyor artık onu beklemek fazla sorun olmaz sanırım. low rate de oynamak isteyenler si,mdiden kasmaya başlayabilir pvp serverinde oynamak isteyenler ise sanirim biraz beklicek cunku kamael charlari 1 kac saatte lvl 75+ olacak ben offical sitesinde dahi onlarin 80 lvl skillerini goremedim. sanirim bu yuzden de kapalı olabilir suan 1000x server ama low rateler acik ve ben su an draconic bow shaft spoilliyorum varka town yakınlarında :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muste76 -- 18 Aralık 2007; 23:42:05 >

• Ya bir gitiyorum gameguard hatası veriyor bi giriyorum invalid socket dior şifreyi yaazınca virüs program açıkdie falana olabilirmi bi kere tgirdim oynadımda..
  • bi uptade edebilsem bu kamaeli gelicem de masallah oyle hızlı iniyorki haftaya biter insallah arkadaslar bu kadar yavas mi uptade ettniz bu kamaeli yoksa bende mi bir sorun var 2 gundur hala bitmedi.
  • muste oyunu uptade ettim fakat 2x de kamael char acilıyor,diger serverlarda acamadim sen 1000x te kamael char actın mı ?
    ben simdilikhttp://www.gamegate.gr bu serverda takıyorum 5 gun olmus kamael server acılalı.
  • hayır ben 1000x serverde hic oynamıyorum ama 2 x de kamael acabilirsin ayrıca tum free serverlerde biraz zaman alacak cunku kamael weapon armor ve skillerini ekleyebilmeleri icin GM lerin offical sitede kamael char alip kasmalari yani lvl 72 ye kadar kasmaları gerek sanırım onlarda offical serverden kopyalayarak yada hackleyerek kendi serverlerine yapiştirıyorlar ve oynanmasını sagliyorlar benimki sadece bir tahmin tabiki yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. yani kısacası 1 sure daha beklemek gerek tum skillerini ve silahlarini gorebilmek için yinede herkesiwww.mikrolineage.lt ye beklerim burada hic degilse charlar silinmiyor:))
  • ya abicim orayada giremiyorum bunlar ing server değil heralde kore pach istiyor critical error ginna geldi valla
  • bunda kasmaya ömür yetmez down olan server ne zaman acılır bu arada gm shop tan bişeyy almak critical hataya neden oluyyor yardım ederseni,z sevinirim
  • kardes sanırım senin sorunun başka ben rahat oyuna giriyorum galiba sen eski patchi indirdin T1 patch yazana kadar host dosyasını C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya yapistirip oyuna gireceksin eski patchi kullanma yani orjinal system dosyasını kullanıcan sanırım sen burada hata yapıyorsun
  • valla ben her gun giriyorum ve oynuyorum senin girememenin sebebi ya eski c6 patchi yuklemiş olabilirsinwww.mikrolineage.lt sitesinden hostu yukluyorsun 80kb ve C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya yapistiriyorsun cok yakinda patch yukleyerek oynayabilirsin simdilik host ile oynuyoruz
  • valla ben her gun giriyorum ve oynuyorum senin girememenin sebebi ya eski c6 patchi yuklemiş olabilirsinwww.mikrolineage.lt sitesinden hostu yukluyorsun 80kb ve C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya yapistiriyorsun cok yakinda patch yukleyerek oynayabilirsin simdilik host ile oynuyoruz
  • down olan server test server 1000x server ve digerlerinde ise patch ile oynamaya başladiğimizda hic bir sorun kalmayacak bu arada yanlışlıkla yazdiğim 3 aynı cevap için ozur dilerim biraz anlayamadım nereye mesaj yazdiğimi
  • yok abicim oyuna giriyorum ama hi bir item alamıyorum ve kamael uptate ettiğimde ise full görünüyor sorun serverde bence
  • evetwww.mikrolineage.lt artik patch eklendi acc al ve oyna kamael char acabilirsiniz 2x ve 10x de 1000x serverde var ama ben 2x deyim gelen tum arkadaslara yardimci oluruz lag yok donate yok her skill her drop calisiyor ve low ratede acc ler asla silinmez
  • Arkadasım ben bu dosyayı indirdim içinden system adlı dosya çıktım,onu lineage 2 nin içine attım daha sonra patch yüklemeye basladı halaa yüklüyor,bu patch ne zaman biter.. kamael versiyon vardı bende yani tam bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.