Şimdi Ara

KAMAEL BURADA ACC AL VE OYNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR benim uzun suredir oynadigim serverde lagsiz ve donatesiz tertemiz bir server olanwww.mikrolineage.lt kamaeli gorebilir ve deneyebilirsiniz. free server ve istediğiniz her turlü itemi bulabilirsiniz pvp den hoslananlar 1000x serverde hosca vakit gecirebilir 100-300 online oluyor. ayrica low rate den hoslananlarda gelebilir. ama kamael de oynamak istemiyorsaniz abyss serverini deneyebilirsiniz 10k online oyuncu var abyss de ama pvp serverinde parasi olmayan ve donate ile item almayacak olanlar sakın başlamasin cunku abyss deki pvp serveri 5 para etmez bence ve eglenceli degil cunku tum gm shoplar tum itemleri cok pahali satıyor ve gercekten eger para ile almassaniz itemsiz rezil olursunuz abyss pvp serverinde ama low rate ozellikle turk arkadaşlarin olduğu abyss low rate 7x ve 3x serverini tavsiye ederim. AMA umarım kamael indirmis olanlar ve 1000x pvp 2x low ratesi olanwww.mikrolineage.lt sitesine buyursunlar 2x de yardimci olurum 1000x de herkes rahat istediğiniz itemleri gm shoptan alip eglenceli pvp ler yapabilirsiniz. KAMAEL de bulusmak dileğiyle evet arkadaslar bu gun sabah actigimda server hazirdi ama patch indirmenize gerek yok oynamak icin simdilik ama en kısa zamanda patch downlandida gorebilirsiniz t1 HOSTS UPDATE YAZAN YERE TİKLAYİN 105 kb lik hostu indirin C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya yapistir ve oynamaya başlayin patch indirip oyle oynucam derseniz bekleyin bir kac gun daha 1000x 10x 2x serverler mevcutturwww.mikrolineage.lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muste76 -- 18 Aralık 2007; 11:11:01 >

• sizin adınıza sevindim

kamaeli kaç kere denememe ragmen indiremedim
  • ben geliorum hemen.

kamaeli oynadim biras low rate de ama high rate baska turlu oluyor yaww.
  • kamael olsunda suna bir bakalim ya kore cilent olmadigi icin oynayamiyordum.pazatersi kesin ordayim.
  • TABiki buyrun gelin bende daha yeni indiriyorum kamaeli bir arkadas indirememis herhalde sadece orjinal c6 interlude mevcut ise auto update yapiyorsunuz sonra pazartesi gunuwww.mikrolineage.lt sitesinden (pazartesi gunu eklenecek) kamael patchi downland edip system dosyasi ile degistirip oynamayi başlıyorsunuz tabiki orjinal system dosyasini yedeklemeyi unutmayin b kesip baska yere atinki ilerde yine lazim olabilir eger bilgisayariniz da kamael mevcut ise sakin eski indirmeyin zaten pazartesi gunu yazar sitede kamael patch diye . sitede register yazan yerdende acc alabilirsiniz ve acc almak cok basit 1000 x serverinde deneyebilirsiniz yeni charinizi ben her zaman oldugu gibi low rate deyim ama ben de high rate de yeni irki deneyip bi bakicam nasil bir seymis gormek istiyorum eger begenirsem seve seve lvl 0 dan 75 e kadar kasarim :))

• aklima gelmisken soyleyeyim gm shopta enchant scrool lar 10kk adena civarinda ama +3 den sonra enchant rates %33 yani orjinaline bire bir ama belki enchant rate si degisebilir GM tarafindan ama suan bu sekilde
  • kardesim bu server simdilik inter lude mi.

cunku ben kamael kurdum update ettim host dosyaini yukledikten sonra.
    system klasorunu sildim
    patch i koydum

system icindeki L2.exe ile calistirdim.

Error.

:D

sanirim simdilik intelude server ve patch.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet suan interlude ilk basligimda yazmistim 3 gun sonra diye yine de herkes patchi indirirken dikkat etsin kamael patch yazacak pazartesi gunu aciliyor ama interlude dosyasi olan kisiler de suandan itibaren bakabilir serveri ama sadece 3 gün :)) 3 gün sonra kamael pazartesi geliyor
  • Eyw kardesim bekleyelim x1000 da biras oynayalim.
  • Kamaeli orjinalde oynamak var
  • bosuna para vermeyin.
  • evet bence de bosuna para vermeyin free serverde yillarca oynadiktan sonra orjinal pek çekici gelmiyor zaten free de görmeyip offical da göreceğimiz ne kaldiki ama ilk defa keske orjinalde başlamiş olsaydim diyorum
  • puhaha ben daha c5 de surunuyorm ama eger turan yada gurol un c6 atma ihtimali var atarlarsa yaninizdayim
  • pasam kamael acilinca pm at.

ona gore.eyw.
  • evet arkadasim acildi gir ve oyna
  • 1000x kamael de daha açılmadı sanırım
  • evet suan itibariyle daha acilmadi buglar temizleniyor buyuk ihtimalle bugun acilir ayrica patch indirerek oynamaya başladiğimizda bir sorun kalmamiş demektir patch ise 1 gun icinde eklenir sanirim
  • yaw sorun var bunda host dosyasını ayarladım oyuna giriyorum server "light" yazıyor tıklıyorum tıklıyorum bir türlü girmiyor. sorun bitek bendemi başkasına da böyle oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofkillers

yaw sorun var bunda host dosyasını ayarladım oyuna giriyorum server "light" yazıyor tıklıyorum tıklıyorum bir türlü girmiyor. sorun bitek bendemi başkasına da böyle oldumu?

Kamaelde giremediğin serverlar, interlude serveri oldugundan giremiyorsun.
    Mesala Bartz' ı interlude yapmıştır. kamael client i ile interlude serverina girmeye çalıştığın için giremiyorsun.

• ben oyuna girdim host dosyasini veriorlar forumdan aldim.

fakat 2x ve 10x acik

ben x1000 bekliorum.

bide kamael char yapamorum nie.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.