Şimdi Ara

kamael ragezone server adam aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kamael ragezone serverinda yaklaşık 4 yıldır oynuyoruz ben ve bikaç arkadaş. fakat yanımıza sağlam adam lazım bikaçtane gelirseniz sevinirim:D lvl:80 duelist burockkan

• ayrıca sieghart 40x serverdir hoşunuza gidebilir:D
  • irtibata gecelim.
  • ok babacan adresi yolladım bu arada maksat ragezone serverinda lider bir türk klandık ve sonunda klan dağıldı.. bende yenileme kararı aldım yeni arkadaşlara ihtiyaç var bu yüzden bunları yazmış bulundum..
  • Server Link Falan Atarmısın...Bide Özelliklerini...
  • http://www.kittenkatklub.net/

x45
    gm shop yok.

150 online min var.....

ilk gorduklerim bukadar :d.

ben basladim necro yum.
  • ben de sizle oynamak istiyorum kamael client indiriyorum su an %50 falan bi sorum olcak sadece serverda lag oluyormu?
  • abicim her serverda olduğu kadar lag var ama bu senin oynamana engel olmayanlardan:) az yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkkms

ben de sizle oynamak istiyorum kamael client indiriyorum su an %50 falan bi sorum olcak sadece serverda lag oluyormu?

bende ki lag 60.
  • servera girmek istiyrum ama oyunu actıgımda gameguard hatası veriyo username/pass bölümünde. yardımcı olursanız sevinirim
  • tek server mı var. fazla server varsa hangisinde oynuyosunuz ben de ona geleyim..
  • regezonun updaterı system klasöründeki içindeki l2.exe yi silmiş oyunu nerden açıcam updaterda start bölümü var ama çalışmıyo :S:S
  • quote:

servera girmek istiyrum ama oyunu actıgımda gameguard hatası veriyo username/pass bölümünde. yardımcı olursanız sevinirim

o hatayı gıdermek ıcin gameguardın içindeki core dll yı systeme kes yapıstır
    sonra game guardı komple silsystemdekı.sora core dll lyı tekrar systeme at o zmn vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivanov12 -- 22 Mart 2008; 14:19:00 >
  • quote:

tek server mı var. fazla server varsa hangisinde oynuyosunuz ben de ona geleyim..

2 server var biz sietghard(yazım yanlısı olabılır:D) biz ordayız
  • evet aynen öle kardeşim gameguard ın içinde core.dll dosyasını kesip system klasörüne yapıştırıosun sonra gameguardı komple siliosun sonrada systemin içindeki l2exe.ile oyuna giriosun.
  • aga bugün cok iyi vakit geçirdim sizle beraber ama anladım ki bu server bana göre deil mana potsuz server mı olur ya manam bitince apışıp kalıyorum low rate de bile yok böyle bi olay kusura bakma
  • sen abyss de oynamadin mi hic.? veya legal serverlerden haber almadin hic.
  • :)neyse teşekkürler arkadaşım ziyarette bulunduğun için bu arada ragezone serverine gelecek olan arkadaşlar bizleri bulsun her konuda yardımcı omaya çalışırız amacmız klanımızı eskisi gibi güçlendirmek saygılar
  • merhaba arkadaslarımızla oynadıgımız bu serverda eskisi gibi guzel seyler yapmak istiyoruz ve kendine guvenen sıkılmayan kurallara uyacak arkadasları aramıza davet ediyoruz lütfen yardımcı olun ihtiyacımız var saygılar donanım haber takipçileri!ivanov_1234@hotmail.com(daha fazla bilgi için msn adresim)
  • evet arkadaşlar yokmu clan healer falan :) çok lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.