Bu tip ürünlerde, "ne idüğü belirsiz" markalardan kaçınmak lazım. "İyi çıktı" diyenlere aldırmayın, iyi çıkma ihtimali yok.
Ben kaliteli bir medikal markanın, kaliteli bir ürününü almıştım. İlk başlarda oldukça işe yaradı, omuz ağrıları yapıyordu. Ancak bir süre sonra, ürün gevşedi ve etkisini yitirdi. Yani alacak olanlar, 2-3 ayda bir yenilemek zorunda kalacaklarını bilsinler...
NOT : Manyetik ürünlerden uzak durun, ciddi medikal markaların bildiğim kadarıyla manyetik ürünü yok. Sırtınızda bir mıknatıs taşımanın, olası tehlikeleri nedir bilmiyoruz...
Kardeşime aldım. 2 gün sürmedi dikişleri attı falan kullanılmaz hala geldi tavsiye etmiyorum.
alanım olmamasına rağmen doktor olarak bu tarz urunlerin faydasından çok zararı olduğunu soyleyebilirm. bu urunler kasların zayıflmasına yol açar. beyin cerrahı arkadasımda kesinlikle önermedi. barfiks çekin ve mekik hareketi yapın.
korseyle kamburluk düzelmez.. bir fizyoterapiste danışarak ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi edinin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme