Şimdi Ara

KAMBURLUK KORSE %43 INDIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
9.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sporservis.com/?urun-1165-POSTUREKS-KORSE---KAMBURLUK--.html

Duruş bozukluklarının düzeltilmesinde ve vücudun dik durmasına yardımcı olur.
    Bel çevresinde kemer, yanlış durma pozisyonlarında uyarıcı etki yapar

KAMBURLUK KORSE %43 INDIRIM

• OZELLIKLE BILGISAYAR BASINDA CALISANLARIN KULLANMASINI TAVSIYE EDERIM DIK BIR DURUS ILERIDE OLUSACAK BEL RAHATSIZLIGININDA ONUNE GECER
  • quote:

Orijinalden alıntı: melisguder

OZELLIKLE BILGISAYAR BASINDA CALISANLARIN KULLANMASINI TAVSIYE EDERIM DIK BIR DURUS ILERIDE OLUSACAK BEL RAHATSIZLIGININDA ONUNE GECER
    http://www.sanalpazar.com/Bel-Destekli-Manyetik-Sirt-Korsesi__isp2037257

Burada 7.9 Tl ancak birebir aynı ürünmüdür bilmiyorum.
  • quote:

OZELLIKLE BILGISAYAR BASINDA CALISANLARIN KULLANMASINI TAVSIYE EDERIM DIK BIR DURUS ILERIDE OLUSACAK BEL RAHATSIZLIGININDA ONUNE GECER
    Ürün güzel de ne kadar kullanılabilir ki korse vs sıkıntı veriyor bir süre sonra kullanılmaz atıl kalır.
    Satıcısınız galiba ürünü kullananlardan yorum alabilirsek detaylı iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Ürün güzel de ne kadar kullanılabilir ki korse vs sıkıntı veriyor bir süre sonra kullanılmaz atıl kalır.
    Satıcısınız galiba ürünü kullananlardan yorum alabilirsek detaylı iyi olacak.

Alıntıları Göster
    burada 25tl imiş:

http://www.medikal-urunler.com/tibbi-ozel-korseler/posturex-kamburluk-korsesi-dik-durus.html

Bunlar da yorumlar:
    http://www.medikalal.com/posturex-kamburluk-korse-misinali-p-1335.html

quote:

Volkan - 06.02.2011
    Ürünü siparişten birgün sonra elime geçti,kullanımı kolay,alışması biraz zor,ama vücudunuzu sürekli dik tutmanızı sağlıyor,tabiki bunun yanında egsersiz yapmak şart.Uygun fiyatı ve teslimat hızı için teşekkurler :)
    özge - 16.06.2010
    ben bu korseyi aldım ama sürekli yukarı kayıyor o demir arka kısmı yukarı cıkıyor filan kaymasına bi cözüm olsa iyi olcakmıs diğer kullanıcılarda böle bi sorun var mı acaba
    Mehmet - 12.11.2008
    öncelikle ilgili medikalal personeline teşekkür ederim ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. yorumlardaki gibi çok rahatsız bir ürün değil yeni kullanmaya başladım işe yarayacak sanırım 2 tane satın aldık arkadaşımda kullanacak daha sonra bu konuda yeni bir yorum yazmaya çalışacağım... tavsiyem kullanalar bir kısa kollu veya uzun kollu bir t-shirt üstüne giyinmeleri böylece ürünün rahatsızlığı azalacaktır...
    Şahin - 01.07.2008
    Bende bugün aldım arkadaşlar etkili olucağa benziyor inş. , bu tip sorunu olan arkadaşlara kullanmalarını tavsiye ederim :)
    Nagihan - 12.05.2008
    Merhaba, Bende aldım üç gündür kullanıyorum eğer istikrarlı biri iseniz kullanırsınız pek rahat olduğu söylenemez fakat zaten rahat olmamannız gerekli güzelliğiniz için katlanılır bi durum bu bence koltukalttlarıda bi kaç gün sonra yumuşuyo ilk kullanımda rahatsız etmiş olabilir sonra alışıyosunuz geçiyo bence güzel bir ürün tavsiye ederim dişinizi biraz sıkın ve egzersiz yapın :)
    Hasan - 10.05.2008
    arkadaşlar ben aldım fakat çok sıkıntı verici 3 hafta kullanın diyorlar ben 1 gün kullanamadım. omuzlardan koltuk altından geçen kısmı çok acıtıyor. hem karnımı çok sıkıyor. koltuk kısmına çözüm bulsalar felaket bi şey...
    Zeki - 16.03.2008
    mrb lar ya bende bu korseyi alcam ama ben sırttımdan kamburum yinede faydasını görebilirmiyim lütfen bana bi cevap yazın
    Hümeyra - 24.02.2008
    selam ben korseyi kullandım. aslında kullanmayı deniyorum.faydası dersen takılı durmayı becerebildigin sürece duruşu düzeltiyor.fakat son derece sıkıntı verici bir korse.kalıcı bir düzelme yada fayda vercek bişey gibi görünmüyor.zaten zamanla sen onun şeklini degil o senin şeklini alıyor.
    Abdullah - 06.02.2008
    ben aldım insanı geçrekten dik tutuyo amma ayakkabı bağlamak yere düşen bir şeyi almayı zorlaştırıyo takmak sabır ister

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

burada 25tl imiş:

http://www.medikal-urunler.com/tibbi-ozel-korseler/posturex-kamburluk-korsesi-dik-durus.html

Bunlar da yorumlar:

quote:

Volkan - 06.02.2011
    Ürünü siparişten birgün sonra elime geçti,kullanımı kolay,alışması biraz zor,ama vücudunuzu sürekli dik tutmanızı sağlıyor,tabiki bunun yanında egsersiz yapmak şart.Uygun fiyatı ve teslimat hızı için teşekkurler :)
    özge - 16.06.2010
    ben bu korseyi aldım ama sürekli yukarı kayıyor o demir arka kısmı yukarı cıkıyor filan kaymasına bi cözüm olsa iyi olcakmıs diğer kullanıcılarda böle bi sorun var mı acaba
    Mehmet - 12.11.2008
    öncelikle ilgili medikalal personeline teşekkür ederim ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. yorumlardaki gibi çok rahatsız bir ürün değil yeni kullanmaya başladım işe yarayacak sanırım 2 tane satın aldık arkadaşımda kullanacak daha sonra bu konuda yeni bir yorum yazmaya çalışacağım... tavsiyem kullanalar bir kısa kollu veya uzun kollu bir t-shirt üstüne giyinmeleri böylece ürünün rahatsızlığı azalacaktır...
    Şahin - 01.07.2008
    Bende bugün aldım arkadaşlar etkili olucağa benziyor inş. , bu tip sorunu olan arkadaşlara kullanmalarını tavsiye ederim :)
    Nagihan - 12.05.2008
    Merhaba, Bende aldım üç gündür kullanıyorum eğer istikrarlı biri iseniz kullanırsınız pek rahat olduğu söylenemez fakat zaten rahat olmamannız gerekli güzelliğiniz için katlanılır bi durum bu bence koltukalttlarıda bi kaç gün sonra yumuşuyo ilk kullanımda rahatsız etmiş olabilir sonra alışıyosunuz geçiyo bence güzel bir ürün tavsiye ederim dişinizi biraz sıkın ve egzersiz yapın :)
    Hasan - 10.05.2008
    arkadaşlar ben aldım fakat çok sıkıntı verici 3 hafta kullanın diyorlar ben 1 gün kullanamadım. omuzlardan koltuk altından geçen kısmı çok acıtıyor. hem karnımı çok sıkıyor. koltuk kısmına çözüm bulsalar felaket bi şey...
    Zeki - 16.03.2008
    mrb lar ya bende bu korseyi alcam ama ben sırttımdan kamburum yinede faydasını görebilirmiyim lütfen bana bi cevap yazın
    Hümeyra - 24.02.2008
    selam ben korseyi kullandım. aslında kullanmayı deniyorum.faydası dersen takılı durmayı becerebildigin sürece duruşu düzeltiyor.fakat son derece sıkıntı verici bir korse.kalıcı bir düzelme yada fayda vercek bişey gibi görünmüyor.zaten zamanla sen onun şeklini degil o senin şeklini alıyor.
    Abdullah - 06.02.2008
    ben aldım insanı geçrekten dik tutuyo amma ayakkabı bağlamak yere düşen bir şeyi almayı zorlaştırıyo takmak sabır ister

Alıntıları Göster
    bu tarz bişey kullanan varsa yorum alabilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

Alıntıları Göster
    7.9 TL YE ALACAGIN URUNU IKI KERE BELKI GIYERSIN BELKI GIYEMEZSIN. BIR COK FIRMA BU URUNU MERDIVEN ALTI URETIM YERLERINDE URETIYO NE MALZEME KALITELI NEDE ISCILIK. BIRDE BIRCOK URUNDE CITA KULLANILMIYO BU URUNDE EN ONEMLI SEY CITASI ZATEN
  • quote:

BEN IS YERIND EKULLANIYORUM SUREKLI BIGISAYAR BASINDA KAMBURUM CIKMAYA BASLADI NERDEYSE
  • quote:

quote:

BEN IS YERIND EKULLANIYORUM SUREKLI BIGISAYAR BASINDA KAMBURUM CIKMAYA BASLADI NERDEYSE

Alıntıları Göster
    Spor yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Spor yapın

hocam link falan var mı? yani ne yapalım ya da nasıl hareketler yapalım?
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

quote:

Spor yapın

hocam link falan var mı? yani ne yapalım ya da nasıl hareketler yapalım?
    saygılar

Alıntıları Göster
    Sırt ve bel kaslarınızı güçlendirmeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla.
    Bir uzmana danışırsanız korse gibi geçici çözümler yerine spor ile kalıcı çözüme ulaşabilirsiniz.
    İnternette dik durmak için hangi hareketlerin yapılması gerektiğini araştırırsanız detaylı olmasa da özet bilgi bulabilirsiniz.
    Ama en iyisi bir spor merkezine danışmak olur.
    Selamlar.

• quote:

Bir uzmana danışırsanız korse gibi geçici çözümler yerine spor ile kalıcı çözüme ulaşabilirsiniz.
    İnternette dik durmak için hangi hareketlerin yapılması gerektiğini araştırırsanız detaylı olmasa da özet bilgi bulabilirsiniz.
    Selamlar.

Alıntıları Göster
    DUZGUN BI DURUS ICIN YUZMEK COK ONEMLI OMURGANIN CALISMSI
  • quote:

Selamlar.

Kesinlikle katılıyorum sırt ve bel kasları çok önemli ve geliştirildikleri takdirde duruş bozukluklarının önüne geçilebilir.İnternette "sırt ve bel egzersizleri" diye arama yapın, "back exercises" ve ""lower back exercises" şeklindeki aramalar da yardımcı olacaktır. İngilizce bilmeyen arkadaşlar resimli anlatımlardan faydalanabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: edobur

quote:

Selamlar.

Kesinlikle katılıyorum sırt ve bel kasları çok önemli ve geliştirildikleri takdirde duruş bozukluklarının önüne geçilebilir.İnternette "sırt ve bel egzersizleri" diye arama yapın, "back exercises" ve ""lower back exercises" şeklindeki aramalar da yardımcı olacaktır. İngilizce bilmeyen arkadaşlar resimli anlatımlardan faydalanabilirler.

Alıntıları Göster
    Şınav ve mekik ile duruş bozukluklarının çoğu düzelir.
    Yapabiliyorsanız barfiks ve yüzme de çok etkili.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Şınav ve mekik ile duruş bozukluklarının çoğu düzelir.
    Yapabiliyorsanız barfiks ve yüzme de çok etkili.

Alıntıları Göster

Linkteki ürün nette en uygun fiyatta ve ve en kaliteli olanı.Bu tür ürünlerde arka tarafta sırtı destekleyici aşağı doğru sert bir cisim olması gerekiyor.6.90 yahut 15 lira civarına satılan ürünlerde hem ayarlanma özelliği yok hemde ara tarafta bahsettiğim sert cisim yok.Almışken verdiğim linkteki üründen alın.Hem verdiğim linteki üründe bel çevresine göre çeşitli bedenler de mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: olli

5 para etmez bu ürün. tavisiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: binarar

quote:

Orijinalden alıntı: olli

5 para etmez bu ürün. tavisiye etmem.

Alıntıları Göster
    Bu tür ürünlerin doktor tavsiyesi olmadan kullanılması doğru değildir. Zararlı sonuçları olabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Bu tür ürünlerin doktor tavsiyesi olmadan kullanılması doğru değildir. Zararlı sonuçları olabilir .

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu manyetik!!! olanını ben almıştım eğer bu ürünün kaliteli olanını bulabilirseniz ki çok zor işe biraz olsun yarıyor ancak bu mıknatıslarla ilgili bir araştırmada (bir ara çok meşhurdu Dr. s.....'un diz aparatı v.s.) ne o bölgenin kanlanmasında ne ilik yapımı v.s. etkisinin olmadığını sonuçların tamamen psikolojik olduğunu okumuştum bahse konu manyetik sırtlık'ın sırt kısmı naylon türevi bir malzeme terleme dolayısıyla had safhada ortasında ve yanlarda mıknatıs var onlarda göstermelik koyulmuş, omuz lastikleri ayarlanmıyor zamanla can yakabiliyor ayrıca karın kısmı lastiği ise dikişlerinden yırtıldı birkaç kullanımda.. sitede satılan ürün ise medikal amaçlı birara a101 satmıştı gayet uygun fiyata alanlar görüşlerini yazmalı.. bir diğer konu ise şu tamam sırt duruşu dik oluyor ancak boyun dikleşmiyor öne doğru çıkıyor bu da çirkin bir görüntü veriyor ancak denenmeli diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Alıntıları Göster
    ayrıca bunların sesli ikaz veren bir modeli de var alışabilirseniz bu ürünün faydalı olabileceğini düşünüyorum netten postür düzeltici olarak araştırırsanız birçok modelin mevcut olduğunu görürsünüz öncelikli tavsiyem muhakkak bir doktora görünmeniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: mydg

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ucuz olanların aldım yarım saat kullanmadım kutusuna kaldırdım, hiçbir işe yaramıyor. Çöpten farksız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.