Şimdi Ara

Kameal de Bir serverda Birleşelim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaslar bence kameal de bir serverda birleşmemiz lazım cunku lineage2 meraklıları elbet oyunu bıraktım desede c7 ye girip baqacaktır buna aminim ama ben c7 den baya bişeyler bekliorum eski l2 cileride alıp bir serverda birleşip turk gucunu gosterelim arkadaslar ne dersiniz !

(bu arada ruslar deparla gidio ) :D

• slm bende arkadasa katiliyorum kamael bende cok merak ediyorum biran once oynamak istiyprum su an l2gold oynuyor kamaeli resimlerini gordum ilginc itemler farkli humannin dark elfini yapmislar bence bu benim yorumum degisik cer oyunu oynayan warsa yardim edrese sevinirim yada oyun hakkinda bilgisiolan warsa yardim pls:DDDDDD bb
  • C7 değil CT1
  • quote:

Orjinalden alıntı: crayz_dogan..

arakadaslar bence kameal de bir serverda birleşmemiz lazım cunku lineage2 meraklıları elbet oyunu bıraktım desede c7 ye girip baqacaktır buna aminim ama ben c7 den baya bişeyler bekliorum eski l2 cileride alıp bir serverda birleşip turk gucunu gosterelim arkadaslar ne dersiniz !

ne c7 sinden bahsediyorsun anlamis degilim.. c5 oath of blood dan sonra chronicle serisi bitti arkadaslar her ne kadar interludeye c6 deselerde , interluded aslında c6 degil ... Ayrıca türklerle aynı serverde oynamakmı ? ALLAH korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 26 Eylül 2007; 21:58:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

quote:

Orjinalden alıntı: crayz_dogan..

arakadaslar bence kameal de bir serverda birleşmemiz lazım cunku lineage2 meraklıları elbet oyunu bıraktım desede c7 ye girip baqacaktır buna aminim ama ben c7 den baya bişeyler bekliorum eski l2 cileride alıp bir serverda birleşip turk gucunu gosterelim arkadaslar ne dersiniz !

ne c7 sinden bahsediyorsun anlamis degilim.. c5 oath of blood dan sonra chronicle serisi bitti arkadaslar her ne kadar interludeye c6 deselerde , interluded aslında c6 degil ... Ayrıca türklerle aynı serverde oynamakmı ? ALLAH korusun

DeseCrate

+ daha adam gibi client gelmeden nereye böyle ?
    + adam gibi interlude server bul bugsuz lagsız al öp başına koy.
    + sen 1 sene sonra zor görürsün adam gibi ct1 serverı.
    + vs. vs.

• Arkadaslar herkez kendi yolunu cizio su yolu toplu cizsek daha guzel olmazmı rusaların ve bircok devletteki adamarın yaptıkları gibi yapsak ;) bence daha ii olur herkez bi serverda toplanır begenilmesse digerine geciri bu aradada turklerinde lineage2 oynadıgı belli olur. admlar turkiyeden oldugumu duyunca sasıro walla :D :D bence bunu dusnun ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.