Şimdi Ara

Kameni'yi Çok Beğenenler Nerede ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kameni'yi gömüp Volkan'ı yüceltmek nedir ya

Muslera'nın bizdeki ilk 6 hafta performansı rezaletti. Bırakın da bir uyum sağlasın adam.
  • Zenci kalecileri oldum olasi sevmem

Adamlar kameniyi yolladi cenk ile oynuyorlar dusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Ağustos 2017; 16:5:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elder Wand kullanıcısına yanıt
    Alınacak bir forvet varsa Sow tekrar getirilmeli. En azından en az bütçeyi vererek almış oluruz. Bir de en acil zamanda genç ve kaliteli bir stoper bulmalıyız. Antalyaspor bile Johan Djourou gibi bir stoperi transfer ederken biz neden halen Neustader ve Topal ikilisini stoper de oynatmak zorunda kalıyoruz onu anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Alınacak bir forvet varsa Sow tekrar getirilmeli. En azından en az bütçeyi vererek almış oluruz. Bir de en acil zamanda genç ve kaliteli bir stoper bulmalıyız. Antalyaspor bile Johan Djourou gibi bir stoperi transfer ederken biz neden halen Neustader ve Topal ikilisini stoper de oynatmak zorunda kalıyoruz onu anlamıyorum.

Bence de şu ortamda Sow gelmeli gelebiliyorsa en kötü 7 8 gol atar.

Stoper transferi Kjaer gittiği gün yapılmalıydı yazık oldu.Vardar'a elenmenin bahanesi değil tabi ki ama özellikle ligde belki 4 gol yemezdik 2'si direk Volkan Demirel'in hatası olsa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Kameniyi korumayın onun iki maçta yediği goller olmasaydı şimdi Avrupa Ligindeydik. Siz halen bu kaleciyle kendinizi avutun.

Kameniyi korumuyorum ki, sadece forma dagitilirken adaletli olunmasi gerektiginden bahsediyorum.

Kameni guven vermiyor, bu dogru, ama Volkana sayısız kereler sans verilirken Kameniye 2, 3 mac daha sans vermek hakkaniyetin geregidir.

Bu yonetim Ospinayi alacagiz diye 2 3 yildir taraftari kandiriyor, sorun burada aslinda, Kameni ya da Volkan da degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 25 Ağustos 2017; 17:6:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Bu şansları tek ya da çift ayaklı maçlarda değilde lig maçlarında verselerdi daha iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.