Şimdi Ara

Kameni'yi Çok Beğenenler Nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kameni dün ki maçta yenmeyecek gölü yedi. Bir kere kalesini istemsizce terk ediyor. Ben daha ilk geldiğinde bu adamdan cacık olmaz dedim ama işte dinleyen kim. Sizce Volkan Demirel bu hataların kaç tanesini yapıyor maç içinde ? Bir de Ozan'a atıp tutanlar var. Adam en azından gol atmaya çalışıyor. Van Persie ve Soldado ikilisi kaç tane vuruş çekti dün ki maçta soruyorum. Lafa gelince yok Ozan maçta saçını tarıyor , yok Volkan durmadan su içiyor. Bu kişiler sadece Fenerbahçemizi küçük düşürmek için yapılan oyunlar. Ben Fenerbahçe isterse 10-0 yenilsin desteklerim. Sizin gibi döneklerde gitsin her gün bir takım değiştirsin anlıyor musunuz ? Bugün Fenerbahçe , yarın Beşiktaş'ı , 10 gün sonra Galatasaray'ı tutarsanız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 25 Ağustos 2017; 11:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozani savunmus kaçın

• Katılıyorum ayrıca takım değiştirmek nedir ya bu konuda da haklısınız
  • Biz de senin gibi yetersiz futbolcuya sahip çıkanı, yetersiz td ye sahip çıkanı, kötü yönetime sahip çıkanı anlamıyoruz. 25 milyon taraftar bunlara mı layık

Aziz Yıldırım tam da sizden destek alıyo, Aykut Kocaman tam da sizin gibiler yüzünden tekrar bu takımın başına geçmeye cesaret ediyo
    daha iyisini talep etmeyen taraftar yüzünden

biz ıslıklıyosak sen de bir daha ki maça git alkışla hem ozanı hem yönetimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 25 Ağustos 2017; 11:49:52 >
  • Kameni transferi, hem Volkanı hemde Fenerbahçe'deki baskıdan ötürü Kameni'yi olumsuz etkiliyor. Hangisi çıkarsa çıksın hataya fazlaca müsait duruyor, hem taraftar hem forma baskısı iki kaleciyi kolay yıpratıyor. İkisinin kafası rahat değil, bu psikolojik şartlarda çoğu futbolcu istenilen verimi veremez. Bazıları baskıdan beslenir bazıları yıpranır performansı düşer...

Ya Volkan'ı net kesen bir kaleci olacak ya Volkan seviyesinin altında bir kaleci olacak, yedek olanda as olanda rahat olacak...
  • Ospina ospina diyorduk yav öncelik kaleci değil volkan yeter diye zirvaliyordunuz Aykut fanboyu

• https://forum.donanimhaber.com/bolge-bolge-oyuncu-kalitesi--128396900-1

Biri burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Defansiniz cop adam napsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameni'den umudumuz vardı. Yani Volkan o kadar saçma goller yiyordu ki en azından Kameni yemez diyorduk. ama o da çok kötü çıktı. Artık 2 tane berbat kalecimiz var. Emeği geçen herkesi allah bildiği gibi yapsın.
  • Boş işlerle uğraşmayın, Kameninin bu daha 2.maçı, Volkana sayısız defalarca şans verilen yerde Kameniye 4-5 maç şans vermek çok değil herhalde.

2-3 maç daha kötü oynarsa o zaman haklı olursunuz, şu anda değil, anlanmsız Volkan savunuculuğu yapmaya gerek yok.
  • Okumadım başlıktan konuşuyorum Hakkat nerdeler beni eleştiren bi trol vardı kameniyi kötülediğimde nerde kendisi?O ligin en dandik kalecisini aldık dediğimde ochoaya falan laf ediyordu.Umarım cevabı vardır
  • Vardar Teknik Direktörü Janevski: "...Biz şansa kazanmadık. Taktik ve strateji uygulayarak kazandık. Fenerbahçe'nin oyununun sadece 2-3 futbolcuya bağlı olduğunu biliyorduk. Hiç dikey oynamıyorlar, hep yatay oynuyorlar. Topun onlarda kalması önemli değildi. Önemli olan gole gelmemeleriydi."
  • Kameni kendi kendine kaleyi bırakıyor. Bunu mu iyi futbolcu diye aldık bıraksak kaleden kaçacak.

• geng G kullanıcısına yanıt
    Kameniyi korumayın onun iki maçta yediği goller olmasaydı şimdi Avrupa Ligindeydik. Siz halen bu kaleciyle kendinizi avutun.

• Bedavaya alınan bir oyuncu sonuçta.Kariyeri ortalama.Çok büyük beklentiye kapılmaya gerek yok.Takım komple bir çöküş içerisinde saçma sapan goller yeniyor çok abuk hatalar yapılıyor.
  • Elder Wand kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan gol yeniyormuş. Yiğithan gelene kadar en az 1 tane stoper alınması gerekiyor ama her spor haberi izlediğimde Gustavo Gomez ismi geçiyor o da ne kadar doğru bilemiyorum. Bir de kaç tane forvetimiz var ama daha forvet almaya çalışıyoruz.
  • ben adını bile duymadım bize gelene kadar,volkan'a yedek olarak geldi volkan'ın 1-2 tık altı bir kaleci volkan 10 üzerinden 3 puanlık kaleciyse kameni 2 çok fark yok aralarında.İyi oynayıp volkanı yedek bırakmasın diye bilerek zaten bu şekilde iyi olmayan bir kaleciyi getirdi yönetim.
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Volkan Demirel nasıl kurtarış yapmış buyur bak. Ayrıca geçen senenin bu kurtarışlar önceki senelerin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 25 Ağustos 2017; 15:52:17 >
  • Sende aç sadece Barça Real maçlarını izle kamenin .

Bu neyin kafasidir abi ya

• Hocam forvet de lazım stoper de kanat da.Ancak yönetimimiz güzel işler yapamıyor.

Stoper lazım Milan'ın satış listesine çıkardığı adamı alamıyorlar.Anderlecht'in stoperini bile alamamışız.

http://www.sporx.com/parayi-dusunseydim-fenerbahceye-giderdim-SXHBQ648400SXQ

Forvet lazım çünkü Fernandao sakat ne zaman nasıl döner muamma Rvp'nin hali ortada Soldado ise yeterli değil.Soldado tercihi çok büyük bir fiyasko oldu millet Dirar diyor ama Dirar'ın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.4 5 civarı para verip Soldado almak daha büyük saçmalık şimdi yine haliyle forvet peşinde koşuyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.