Şimdi Ara

kamera (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim sen içini rahat tut, gevezelik yapanlara bakma hiçbir şey olmaz, garanti veriyorum
  • kesnek'in dediği gibi aradılar beni böle böle dediler artık 5yıl osym nin sınavlarından hçbirine giremicekmişim şimdi ben nasıl gitcem üniye :S kardş senide arıyabilirler itiraz ettim ben kamera tekrar incelenecekmiş :)

@osman716 @kesnek
  • Yorumlar gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir sey olmaz, kanitlayamazlar...

• Birşey olmaz bence takma kafana.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

kesnek'in dediği gibi aradılar beni böle böle dediler artık 5yıl osym nin sınavlarından hçbirine giremicekmişim şimdi ben nasıl gitcem üniye :S kardş senide arıyabilirler itiraz ettim ben kamera tekrar incelenecekmiş :)

@osman716 @kesnek

Kardes seni sinavdan kac gun sonra aradilar bu senemi aradilar

• Yorumlar gencler tirsmaya basladim

• Madde 15/4

Fıkra4: Merkezi Sınav Sistemi

Öğrenci Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan merkezi sınavlarda gözetmen öğretmen adayın "Sağına, soluna, arkasına veya şüphe çekici bir yere yönelik" harekette bulunduğunu tespit eder ise bilir kişi tarafından sesli/görsel video kaydı incelenir. OSYM şüpheli bir durumda sınav sonucunun tayin edilmesinden itibaren 30 (otuz) iş gününde sınavı iptal etme yetkisine sahiptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 gun icinde bisey olmazsa rahatim yani demi kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Madde 15/4

Fıkra4: Merkezi Sınav Sistemi

Öğrenci Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan merkezi sınavlarda gözetmen öğretmen adayın "Sağına, soluna, arkasına veya şüphe çekici bir yere yönelik" harekette bulunduğunu tespit eder ise bilir kişi tarafından sesli/görsel video kaydı incelenir. OSYM şüpheli bir durumda sınav sonucunun tayin edilmesinden itibaren 30 (otuz) iş gününde sınavı iptal etme yetkisine sahiptir.

Link atarmisin kardes bi inceleyim 30 gunden sonra iptal etme yetkisi kalmiyor yani demi

• osman716 O kullanıcısına yanıt
    Ah be ustam şaka yapıyorum :))
    Rahat ol garanti veriyorum kimse sağına soluna baktın diye sınavını iptal etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.