Şimdi Ara

kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu kamera kayitlari inceleniyormu 1 sefer soluma dondum acaba kopyadanmi sayarlar kopya cekmedim ama sonucumda geldi ama bi korku var bisey olurmu lutfen yardim

• Gencler bi yardim edin
  • yok bişiy olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

yok bişiy olmaz
    yok ya teker teker incelemiyorlar. diyelim bir sorun oldu o zaman açılıyor ve inceleniyor kurul tarafından.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bleed-mrt -- 31 Mart 2014; 14:23:52 >
  • Incelense bile bi kere soluma dondum o kadar ama iste sıkiñti yapmistim sizde dondunuz demi saginiza solunuza
  • bizim bi ark sınav anı hoca tanıdıkmıs wcye gidip gelmiş bişey olmaz yani
  • Sagolun arkadaslar
  • Baska yorumlar gelirse sevinirim
  • Yorum yokmu
  • Yok ya bir şey olmaz. Ben de çok döndüm sagima soluma. Ciddi bir durum olmadığı sürece (gozetmenlerin şikayet etmesi lazım) bir şey olmaz.
  • Gozetmenler sikayet etmis olsaydi sonucum aciklanmazdi demi kardes
  • açıktan baksan sohbet etsen bile cevap siklarinizda yanlışlarınız aynı olmadıkça sorun yok hoca şikayet etse sadece optiğine bakarlar o kadar kesin iptal edecekler hayatımız hocanın elinde diye birşey yok
  • Yardim
  • Yorumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman716

Yorumlar
    iptal edilir bence
  • Gercekmi kardes
  • Yorumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman716

Gercekmi kardes

şaka yapıyorum yav bu kadar kafanıza takmayın bu tür şeyleri kim kontrol edecek kamera kayıtını durduk yere.hem etseler bile sağa sola döndün diye birşey mi olacak korkma bu kadar otur lys çalış.
  • osman716 O kullanıcısına yanıt
    ben kameraya el bile salladım kardeş sonuçlar açıklandımı ben giriyorum birşey çıkmıyor sonucum çıkmıyor.
  • sharq32 S kullanıcısına yanıt
    Anlayamadim kardes sonucun aciklandimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.