Şimdi Ara

Kamera arızalı Note 4 830 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz n910cq samsung Türkiye cihazi..garantisi 4 5 ay vardir ama cihazi rootladigim icim garanti disi kaldi tabiki..cihazda dn5 6.0.1 s7 edge rom vardir..anlayamadim bir sekilde 1 kac ay once kamera acilirken titremeye basladi..kamera acilirken 3 4 saniye titresim motoru calisiyormus gibi titreyip eski haline geliyor video ve resim cekilebiliyor..genel anlamda temiz..cihaz sarj basligi usb kablosu iki adet silikon kilif ve 135 tl degerindeki clipcover pencereli kilifi vericem.cihazi sadece elden teslim dusunuyorum cihazi inceler icinize siner alirsiniz.fiyat ekranin sol tarafinda kasaya yakin yerden tirnak lekesi gibi cizik olustugu icin dusmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 7 Kasım 2016; 20:28:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

Cihaz n910cq samsung Türkiye cihazi..garantisi 4 5 ay vardir ama cihazi rootladigim icim garanti disi kaldi tabiki..cihazda dn5 6.0.1 s7 edge rom vardir..anlayamadim bir sekilde 1 kac ay once kamera acilirken titremeye basladi..kamera acilirken 3 4 saniye titresim motoru calisiyormus gibi titreyip eski haline geliyor video ve resim cekilebiliyor..genel anlamda temiz..cihaz sarj basligi usb kablosu iki adet silikon kilif ve 135 tl degerindeki clipcover pencereli kilifi vericem.cihazi sadece elden teslim dusunuyorum cihazi inceler icinize siner alirsiniz.

Ön kamera mi arka kamera mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros86

quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

Cihaz n910cq samsung Türkiye cihazi..garantisi 4 5 ay vardir ama cihazi rootladigim icim garanti disi kaldi tabiki..cihazda dn5 6.0.1 s7 edge rom vardir..anlayamadim bir sekilde 1 kac ay once kamera acilirken titremeye basladi..kamera acilirken 3 4 saniye titresim motoru calisiyormus gibi titreyip eski haline geliyor video ve resim cekilebiliyor..genel anlamda temiz..cihaz sarj basligi usb kablosu iki adet silikon kilif ve 135 tl degerindeki clipcover pencereli kilifi vericem.cihazi sadece elden teslim dusunuyorum cihazi inceler icinize siner alirsiniz.

Ön kamera mi arka kamera mi ?

arka kamera

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatta indirim var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.