Bildirim
kamera görüntüsünü internetten nasıl yayınlarız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bi çok program var internette onları deniyebilrsin. mesela camfrog chat programı. yada online cam die bişi vardı herhalde onunla da biri bizi gözetlior gibi bişi yapılabiliordu tahminimce :) -
webview ile yayınlıyorlar zaten ama bizim öğrenmek istediğimiz bütün kameraları değil sadece bir kamerayı nette yayınlamak istiyoruz. bunun için ne yapmamız lazım onu öğrenmek istedim. -
quote:
Orjinalden alıntı: miroglu6
bi çok program var internette onları deniyebilrsin. mesela camfrog chat programı. yada online cam die bişi vardı herhalde onunla da biri bizi gözetlior gibi bişi yapılabiliordu tahminimce :)
camfrog da amaç biraz farklı ama -
kameralar nasıl kamera ? tipi cinsini yazabilirmisin ? webcam felan değil diimi :) ? -
Bu konuyu bende merak ediyorum. Mesela kaliteli güvenlik kamerası alsak. Bunun görüntüsünü nete aktarmak bilgisayar, internet, dışında hangi donanım ve yazılımlara ihtiyaç var. Anaokula olucak veliler girince görücek. -
benim bildiğim bu tarz bir site yok .... ama lycos diye bir tane site var o siteden kameralarla alakalı yapılabilen birşeyler görmüştüm ... araştır istersen -
IP cam kullanabilirsin. sana önderim AXIS 241Q Video Server örnek olarak tıkla ve izle -
bizim sirkette 8 kameralı ip camera var ve internette istediğimiz yerden izliyoruz bizim aldıgımız capture kartın markası geovision onun bi yazılımı var capture kartının takılı oldugu bilgisayara kuruyorsunuz ve ondan sonra o makinanın local ip sini modeme 3 port acarak tanıtıyorsunuz otomatik olarak local den o makinanın ip sini, dısarıdanda normal ip nizi yazdıgınızda modemdeki actıgınız o 3 port üzerinden kameraların takılı oldugu makinanın ip sinden direk görüntü alabiliyorsunuz... Kısaca mantık bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X