Şimdi Ara

KAMERA İLE NOKİA KAMERA'NIN NE FARKI VAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorum, konu başlığında da belirttiğim üzere normal kamera uygulaması ile işletim sisteminde yüklü olarak gelen ''Nokia Kamera'' uygulamasının farkı nedir ? Her ikisi de kamerayı açıyor, devamındaki farklılıklar nedir ?

• nokia kamerada el ile ayarlama yapılıyor ve daha iyi fotolar elde ediliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia camerada video çekerken zoom özelliği ve istediğin yere odaklama var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıt vererek yardımcı olduğunuz her ikine de teşekkür ederim. Peki arkadaşlar Here Maps ( Here Drive değil, Here Maps) ile yüklü olarak gelen ''Haritalar'' adlı uygulamanın farkı nedir ? Açıp ikisi arasındaki farkı anlamaya çalıştım ama bi fark göremedim..
  • Normal kamerada da var o istediğin yeri odaklama.

• quote:

Orijinalden alıntı: distomat

Yanıt vererek yardımcı olduğunuz her ikine de teşekkür ederim. Peki arkadaşlar Here Maps ( Here Drive değil, Here Maps) ile yüklü olarak gelen ''Haritalar'' adlı uygulamanın farkı nedir ? Açıp ikisi arasındaki farkı anlamaya çalıştım ama bi fark göremedim..

kullanmadığım için bilmiyorum

• Her Maps,Here uygulamalarıyla entegredir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 10 da hiçbir farkı yok, biri nokia cihazlara özel diğeri tüm sisteme sunuluyor.

• Arkadaşlar yanıtlr için her birinize tek tek teşekkür ederim.

Peki bir sorum daha olacak.. Tema rengini değiştir dediğimde, uygulamları ifade eden karoların rengi, seçilen renge komple değişiyor ancak gsmarena.com gibi sitelerde gördüğüm ekran görsellerinde, her bir karoya istenilen rengin atanabildiğini görüyorum..Bunu nasıl yapabiliyoruz ?
  • quote:

Arkadaşlar yanıtlr için her birinize tek tek teşekkür ederim.

Peki bir sorum daha olacak.. Tema rengini değiştir dediğimde, uygulamları ifade eden karoların rengi, seçilen renge komple değişiyor ancak gsmarena.com gibi sitelerde gördüğüm ekran görsellerinde, her bir karoya istenilen rengin atanabildiğini görüyorum..Bunu nasıl yapabiliyoruz ?

Karolara istediğin rengi atama sistemin özelliklerinde yok. Farklı bir yol var mı bilmiyorum.
    Ancak bazı uygulamalar sistem teması rengine uymuyor. Misal Lumia camera.
    Lumia camera tema rengi ne olursa olsun rengi hep mor olarak kalır. Ya da haberler uygulaması hep kırmızı dır.

• distomat kullanıcısına yanıt
    hepsinin rengi değişmiyor ama bazı uygulamalarla olabilir

• Ben de böyle biliyordum da gsmarena.com'da Lumia 830 fotoğraflarına bakınırken yüklü her uygulamanın rengi, tema renginden farklı olduğunu görünce sormak istedim..üstelik de sonradan yükleme uygulamalar değil, yerleşik sistem uygulamalarında durum böyleydi..
  • quote:

Ben de böyle biliyordum da gsmarena.com'da Lumia 830 fotoğraflarına bakınırken yüklü her uygulamanın rengi, tema renginden farklı olduğunu görünce sormak istedim..üstelik de sonradan yükleme uygulamalar değil, yerleşik sistem uygulamalarında durum böyleydi..

Zaten yerleşik sistem uygulamalarının aslında kendine özel renkleri var. Marketten yüklenen uygulamaların hepsi arka plana veya tema rengine uyuyorlar.

Mesela;
    Ofis - Kırmızı
    Oyun - Yeşil
    One Drive - Mavi
    Mix Radio - Pembe
    One Note - Mor
    Lumia uygulamaları - Eflatunumsu mor
    Haberler - Koyu kırmızı
    Finans - Yeşil
    Hava durumu(Live Tile harici) - Mavi
    PDF Reader - Turuncu
    Sağlık - Turuncu
    Seyahat - Koyu yeşil
    Spor - Mor
    Yeme İçme - Turkuvaz

Gibi.
    Bence sen renginin değişik olduğunu gördüğün uygulamanın tam ismini söylersen daha kolay anlaşırız.

• OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsınız. Ben dikkatli bakmayınca yanılgıya düştüm.

Bir de mesela tüm uygulamalardan bağımsız olarak whatsapp ın yer aldığı karonun rengini değiştirmek istiyorum. Bu mümkün müdür ?
  • quote:

Haklıymışsınız. Ben dikkatli bakmayınca yanılgıya düştüm.

Bir de mesela tüm uygulamalardan bağımsız olarak whatsapp ın yer aldığı karonun rengini değiştirmek istiyorum. Bu mümkün müdür ?

Tek bir uygulamanın rengi değişmiyor benim bildiğim.

• Arkadaşlar konuyla çok alakasız olacak ama.. Çektiğim bir videoyu, facebook uygulamasını açıp facebook'a yüklemek istedim.. İnanır mısınız bileme ama akşamdan beridir en az 50 defa denemişimdir..Her defasında da yükleme esnasında kesilip hata veriyor.. Videonun çözünürlüğünü değiştirdim ve düşürdüm, yine aynı hatayı veriyor Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir ?
  • quote:

Arkadaşlar konuyla çok alakasız olacak ama.. Çektiğim bir videoyu, facebook uygulamasını açıp facebook'a yüklemek istedim.. İnanır mısınız bileme ama akşamdan beridir en az 50 defa denemişimdir..Her defasında da yükleme esnasında kesilip hata veriyor.. Videonun çözünürlüğünü değiştirdim ve düşürdüm, yine aynı hatayı veriyor Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir ?

aynı sorun bendede foto yüklerken olmuştu ama sonra kendiliğinden düzeldi

• Halen yükleyemiyorum hocam.. Geceden beri kaçıncı deneyişim..Canım sıkıldı bu işe.. :(
  • distomat kullanıcısına yanıt
    Facebook kullanmadığım için bilemiyorum mahallesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.