Şimdi Ara

Normal N95 veya N95 8GB Ne farkı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N95 in bu iki modeli arasında ki fark tam olarak ne? Sadece hafızası mı yoksa daha belirgin farklar var mı?

Birde bu pda larda windows live messenger üzerinden görüntülü konuşma imkanı var n95 üzerinden böyle bir şey yapma şansımız var mı?

• N95 8GB ın N95 e göre daha geniş ekranı, daha sağlam kızağı ve 8gb hafızası var
  • ve daha fazla batarya ömrü..
    quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

N95 8GB ın N95 e göre daha geniş ekranı, daha sağlam kızağı ve 8gb hafızası var
  • fiyat farkı var
  • Birde bu pda larda windows live messenger üzerinden görüntülü konuşma imkanı var n95 üzerinden böyle bir şey yapma şansımız var mı?
  • en onemlisi ram farkı var n95 8gb ta 128 mb ram var işlemci daha stabil calsıyo biraz daha hızlı sorunlar giderilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 31 Ocak 2008; 15:16:33 >
  • Nokia N95 - 8GB farkı:

-8GB dahili hafıza
    -128MB SD RAM
    -1200mAh değerinde batarya
    -2.8" büyüklüğünde daha parlak bir ekran
    -N-Gage oyunları oynayabilme (Standart olarak geliyor)
    -Yenilenmiş ve geliştirilmiş olan müzik çalar arayüzü
    -Daha sağlam kızak yapısı
    -Ek yazılımlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 8gb ın normale göre eksilerini söliyim

ekran kalitesi daha kötü(çok az)
    kamera kapağı yok çizilebilir
    tuşlar birbirine daha yakın
    hafıza kartı girişi yok
  • Bence kamera kapağının olmaması bir eksi değil.. Hafıza kart girişini de napıcaksın ki zaten kapı gibi 8 GB var
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt

Bence kamera kapağının olmaması bir eksi değil.. Hafıza kart girişini de napıcaksın ki zaten kapı gibi 8 GB var

Ama çizile bilir masaya koyarken telin kamerası.Yada teli düşüre bilirsin lens çizilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 31 Ocak 2008; 16:35:17 >
  • AMAAANN düşürme
  • daha kaliteli ve daha hızlı gps
  • Maddi imkansızlıklardan dolayı normal n95 alacağım.Bana 1-2 gb hafıza olsa yeter bunun dışında keşke n95 8gb alsaydım dedirtmez değil mi bana normal 95? Bi de üç defadır soruyorum kimsenin dikkatini çekmedi galiba bu pdalarda ki windows live messengerla wifi üzerinden görüntülü konuşma olayını n95te de gerçekleştirebilir miyiz?

Artık karar vermem lazım yorumlarınızı esirgemeyin...
  • hayır görüntülü konuşma yapamazsın ve söliyim düz 95 alırsan pişman olmazsın ben kullanıyorum ve çok memnunum hafıza önemli değilse asla fazla para verip 8 gb alma paran yoksa 95 ten pişman olmıcağını temin ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

Birde bu pda larda windows live messenger üzerinden görüntülü konuşma imkanı var n95 üzerinden böyle bir şey yapma şansımız var mı?

Hiç 1 cihasda şuan için mümkün deil, çünkü bunu yapabilen yasılım lasım.

N95 ile N95 8GB arasında kamera farkı var onuda belirteyim. N95 daha iyi...

@Katze: N-Gage ve ek yasılımlar V20 ile artık N95te de var.
  • n95 in kamerası dahamı ii n95 8 gb a göre ?? bide wifi var dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

n95 in kamerası dahamı ii n95 8 gb a göre ?? bide wifi var dimi

Evet var..Birde N95 , N95 8 Gb'a göre cok daha zarif duruyor..
  • Ekran boyutu 8gb hafıza bekleme süresi malzeme kalitesi
  • İki cihaz arasında kalmış alacak arkadaşlara,her iki cihazıda kullanmış biri olarak şunu söylemek isterim;Öncelikle standart N95 ile web de gezerken son versiyonu yükleme rağmen sürekli "hafıza dolu" uyarısı alıyordum.8gb da bir yandan kulaklıktan müzik dinlerken diğer yandan messenger açıp, aynı anda donanımhabere girip istediğimi yazabiliyorum..Tabiiki ram farkı kendini açık olarak belli ediyor.Ve pil ömrüde biraz daha iyi,bunlara ek olarak kızak biraz daha iyi,eğer alacak arkadaşlar telefonu web tabanlı kullanmayı düşünüyorlarsa bence N95 8gb tercih etsinler..
  • normal n 95 metalik renkli olanın tuş takımı çok kısa zamanda deforme oluyor cirkin bir görüntu alıyor n95 siyah da böyle bir problem yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.