Şimdi Ara

Normal N95 veya N95 8GB Ne farkı var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

n95 in kamerası dahamı ii n95 8 gb a göre ?? bide wifi var dimi

Telefonların kullandığı lens ve sensör aynı olmasına rağmen yazılımsal nedenlerden dolayı Nokia N95 biraz daha iyi performans sergiliyor.
  • en büyük farkı 8 gb hafizasi
  • youtube dan karşılaştırmalarını incelersen 8gb daha hızzlı olduğunu görürsün. hız çok farkediliyor neredeyse 3katı kadar daha hızlı .n81 8gb aldım daha hızlı olduğunu düşünerek
  • benim için telefonumun daha hızlı olması önemli 8gb olması dahada önemli telefonunuzdan verim bekliyorsanız bunlar önemli.bu yüzden n95 almadım n81 8gb aldım çok hızlı artık içim rahat çok verimli bir telefonum var
  • Arkadaşlar bence bu tür cihazlarda en önemli dikkat edilmesi gereken ramdir. Birden çok program çalıştırmak ve telefonun kasılmaması benim açımdan çok önemli. Ayrıca kızaklı telefonlarda kızak mekanizmasının iyi olması da önemli bir etken. 8 gb, siyah, daha büyük ekran, şarjının daha uzun gitmesi gibi ekstra özellikleri düşünürsek elbette n95 8gb. Bana göre tek eksi yönü görüntüsünün güzel olmasına rağmen biraz daha kaba olması. Ama n95 alan birisi zaten özelliği için alıyordur telefonu o yüzden kesinlikle n95 8gb alınası bir telefon. Aradaki fiyat farkı var elbette fakat ikinci el olarak düşündüğümüzde arada sadece 150 lira oynuyor :) İkinci el alıp kullanmaktan yana olan birisi olarak 150 lira için bu ekstra özelliklere değer diyorum.
  • Fazla eşelemeye gerek yok arkadaşlar n95 8gb normal 95 i her türlü yer ve yine söylüyorum yeni çıkan n96 alacaklar hiç kendini yormasın çift flaş ve dvb digital yayınlarada kanmasınlar çünkü flaş fazla 1 verim şağlamıyor aşağı yukarı aynı ışık digital yayınlarıda bulduktan sonra telefonu yerinden oynatmamanız gerekiyor yani buda iyi 1 özellik gibi görünsede bence 1 espisi yok yani 16 gb hafızaya ihtiyacı olan varsa alsın derim bu telefonu ama GELECEK 2 YIL İÇERSİNDE nokia TUBE ve N 98 ÇIKACAK bekleyebilen elindekiyle yetinsin veya n95 8 gb alsın şu anda en alınası telefon ve bundan sonra çıkacak telefonlarda extra kamera- hafıza ve dokunmatik ekran gibi özellikler olacak bilginize

• quote:

Orjinalden alıntı: bedaliza

Fazla eşelemeye gerek yok arkadaşlar n95 8gb normal 95 i her türlü yer ve yine söylüyorum yeni çıkan n96 alacaklar hiç kendini yormasın çift flaş ve dvb digital yayınlarada kanmasınlar çünkü flaş fazla 1 verim şağlamıyor aşağı yukarı aynı ışık digital yayınlarıda bulduktan sonra telefonu yerinden oynatmamanız gerekiyor yani buda iyi 1 özellik gibi görünsede bence 1 espisi yok yani 16 gb hafızaya ihtiyacı olan varsa alsın derim bu telefonu ama GELECEK 2 YIL İÇERSİNDE nokia TUBE ve N 98 ÇIKACAK bekleyebilen elindekiyle yetinsin veya n95 8 gb alsın şu anda en alınası telefon ve bundan sonra çıkacak telefonlarda extra kamera- hafıza ve dokunmatik ekran gibi özellikler olacak bilginize

Niye o kadar küçük yazdın yav

• Adı üstünde 8 gb hafızası ve sağlam kızağı var diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Adı üstünde 8 gb hafızası ve sağlam kızağı var diye biliyorum

ram hız farkı daha kaliteli malzeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 21 Temmuz 2008; 18:11:18 >
  • bende bir ekleme yapayim :) evet n95 8gb modelinde kamera korumasi yok ama arkadaki kamera onune cizilmez cam konulmus.benim telefonun heryeri cizildi.kamera kisminda en ufak cizik yok.bir fark daha soyleyeyim madem:) ekranin onune cam konulmus n95 8gb'ta.yani ekrana bastirdiginizda renklerde kayma olmuyor.cunku gercek lcd'sine degecek kadar kapak esnemiyor bu sekilde saga sola carpip ekrani kirma sansinizda yok gibi birsey...
  • +8 GB hafıza,
    +0,2 inç daha büyük ekran,
    +Artırılmış ram,
    +Daha sağlam malzeme,
    +Daha sağlam kızak yapısı,
    +İyileştirilmiş fotoğraf yazılımı,
    +Daha iyi batarya(konuşma ve bekleme süresi uzatıldı)
    daha var ama aklıma gelmedi...
  • n95 n95 8g dan daha iyi resim çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

bende 8gb ın normale göre eksilerini söliyim

ekran kalitesi daha kötü(çok az)
    kamera kapağı yok çizilebilir
    tuşlar birbirine daha yakın
    hafıza kartı girişi yok

Hafıza Kart Girişi Yok Derken Yarın N-95 8 Gb Alıyorum..Evelsi Gün İnceledim ve Kart Girişi Mevcut.
    Teli Aldıktan Sonra Yorumları Yapayım
    Hemde Uygun Bir Fiyata Alıyorum 650 Ytl İsteyen Varsa Sıfır. Kayıtlı Cihaz. Hemen Kargo Benden Göndereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salieri38 -- 23 Temmuz 2008; 16:00:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: salieri38

quote:

hafıza kartı girişi yok

Hafıza Kart Girişi Yok Derken Yarın N-95 8 Gb Alıyorum..Evelsi Gün İnceledim ve Kart Girişi Mevcut.
    Hemde Uygun Bir Fiyata Alıyorum 650 Ytl İsteyen Varsa Sıfır. Kayıtlı Cihaz. Hemen Kargo Benden Göndereyim

N95 8gbde harici hafıza kartı girişi yoktur.

• ben düz n95 kullanıyorum ve gayet memnunum. Şuanda n95 ile wi-fi üzerinden bağlanıpta yazıyorum bunları
  • konuyu hortlatmayın yaww
  • d<ha geniş dahagüzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedaliza

Fazla eşelemeye gerek yok arkadaşlar n95 8gb normal 95 i her türlü yer ve yine söylüyorum yeni çıkan n96 alacaklar hiç kendini yormasın çift flaş ve dvb digital yayınlarada kanmasınlar çünkü flaş fazla 1 verim şağlamıyor aşağı yukarı aynı ışık digital yayınlarıda bulduktan sonra telefonu yerinden oynatmamanız gerekiyor yani buda iyi 1 özellik gibi görünsede bence 1 espisi yok yani 16 gb hafızaya ihtiyacı olan varsa alsın derim bu telefonu ama GELECEK 2 YIL İÇERSİNDE nokia TUBE ve N 98 ÇIKACAK bekleyebilen elindekiyle yetinsin veya n95 8 gb alsın şu anda en alınası telefon ve bundan sonra çıkacak telefonlarda extra kamera- hafıza ve dokunmatik ekran gibi özellikler olacak bilginize

biraz daha büyük yazsaydın göremiyom

• Rengi Sİyah
  • quote:

Orjinalden alıntı: salieri38

quote:

hafıza kartı girişi yok

nedense halen yorum yapmamışsınız. durun tahmin edeyim. aldığınız n95 8gb dediğiniz telefon çakma nokia çinde üretilmiş nokia ile alakası olmayan 1,3 mp çekim yapan kameraya sahip ve standart yazılım yüklü. (symbian değil) dolayısıyla tema bile yüklenmiyor bu telefonlara. sahte ve dandik bir n95 8gb.
    Bu sonuçlara şuradan vardım. Nokia n95 8gb telefonlarda hafıza girişi yok. bunu kendi sitesinden görebilirsiniz. ve 650 ytl gibi bir fiyata her ne sebepten olursa olsun isterseniz abd den getirtin yinede bu fiyata alamazsınız. lütfen insanları hayal kırıklığına uğratacak saçma sapan şeylere yönlendirmeyin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.