Şimdi Ara

kamera istemiyorum-tek tercih N-GAGE mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

delakitir babam göz doktoru(pff biraz fazla mı ezdim ne)

yok iyi olmuş.
    6230'un kamerası olduğunu unuttum tabi mesajı yazarken.

ama ngage hakikaten çok büyük şimdi şunu kabul edin, göz var nizam var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

quote:

delakitir babam göz doktoru(pff biraz fazla mı ezdim ne)

yok iyi olmuş.
    6230'un kamerası olduğunu unuttum tabi mesajı yazarken.

ama ngage hakikaten çok büyük şimdi şunu kabul edin, göz var nizam var.
    normal telefonlar 6230 mesela kaç cm 10 cm ama n-gage kaç cm 4 cm
  • 4 cm olan kalınlığımı acaba yada enimi boyumu ben hala çözemedim mpx200 10 cm değil
  • mp3 player olarak alacaksan hafiza problemin olmayacak
    ona bakarsan k500 al onda da mp3 player war 10-15 mb hafizasi war
    mp3 player olarak alacaksan ya N-GAGE al hele birde araban warsa mükemmel olur.TAKOZ olarak kullanirsin.
    mp3 player olarak tek seçenek kaldi SX1.
  • ya sx1de kamera var adam kamerasız istiyor tek seçenek mpx200 kaldı
  • ama mpx 200 de stereo ses war mi
    ya al sx1 fazla özellik göz çikarmaz
  • Usta_AsH ,
    ben de n-gage kullanıcısıyım ama bir zahmet n-gage kullanmayanlar laf atıp onlara salak muamelesi çekme, fark ettin mi bilmiyorum ama çocuk gibi davranıyorsun.

sponge bob,
    sana da n-gage almanı öneririm. iyi telefondur. ama konuşma tarzı beni rahatsız etmese de bir başkasını edebilir, bunu da göze al ve düşün iyice.
    onun dışında tüm Symbian S60 programlarını çalıştırabilirsin. Hatta ilk N-gage i alırsan kendinden mp3 ve radyosu da vardır. Şimdi alakasız biri atlar "diğerlerine de mp3 programı yüklersin naapçen radyoyu?" der. Radyoyu iplemesen bile müzik dinleyeceksen, kulaklık çıkışı stereo olan bir telefonu tercih et derim. Şahsen N-Gage kullanıyorum ve ses kalitesinden de memnunum. Bir de unutma, QD değil ama ilk N-Gage'i kutusundan çıkcan USB kablosu ile doğrudan bilgisayara bağlayabilirsin...
  • mpx200 derim ve tek geçerim ve ben bu telefonu birisi demişki otelefonu düşürünce rahmetli olur diye 2-3 kere düşürdüm ve hiç bir şey olmadı, şu anda üretilen hangi teefon varki 688 gibi 7 kattan düşse bile hiç bir şey olmasın.
  • Okulda 17" monitör gibi olan yerdeki taşı çatlatmıştım 688 ile. Ama telefona birşey olmamıştı.
  • biz mpx200'ü kamerası olmaması mp3 çalıcısı (sterio) windows yüklenebilir olması ve küçüklüğünden dolayı tavsiye ediyoruz mpx200'ü en çok karalayan asinehirdi sonuçta oda aldı ve memnun
  • bizde bi tane 688 vardı koleksiyoncular istedi 5 milyar nakit vermedik o telefon olmasa biz evde kendimizi nasıl koruyacaz (malum çelik kasa 1-2 kilo) kafaya atıldımı beyin kanaması garantili nerde böyle telefon
    adamlar silah üzerine bide telefon özelliği koymuşlar gözünü sevdiğimin teknılojisi

• N-GAGE

N-GAGE

N-GAGE
  • şimdi nerde o kadar saglam telefon. ne dersiniz sizce şu 6630 çok saglammıdır çelik gövdeli falan diyorlardı onun içinmiydi bilmiyorum ama yakın zamanda çıkacak heralde
  • Ya ngage i hiçmi görmedin takozun teki yaa, bide yan çevirip konuşacaksın iğrenç bir telefon.... SX1 ciyiz biz kesinlikle tavsiye olunur...
    Ama illa ben oyun konsolu isterim , konuşması mühim değil zaten çok konuşmuom, takozsa takoz yazın sokacak bi cep bulurum diyosan ngage al ama BT yok hiç bişi yok, 4096 renk vs . vs. vs.
  • NGAGE QD (çıkınca) al. [ÇIKTIMI ÇIKMADIMI BİLMİYOM AMA ÇIKMADI GALİBA.]
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: timhat

mp3 player olarak alacaksan hafiza problemin olmayacak
    ona bakarsan k500 al onda da mp3 player war 10-15 mb hafizasi war
    mp3 player olarak alacaksan ya N-GAGE al hele birde araban warsa mükemmel olur.TAKOZ olarak kullanirsin.
    mp3 player olarak tek seçenek kaldi SX1.

SX 1 i adam napicak yaw hee buldum sinirden TEKME ATACAK
    N-GAGE de
    boy:4 cm
    en: 13 cm
    6230 da
    boy:10 cm
    en:3 cm
    6630 da
    boy:10 cm
    en: 6 cm

gibi şey AMA BAZILARI N-GAGE Yİ ÇEKEMİYOR VE 3 CM LİK Bİ FARK İÇİN TELEFONA ATMADIĞI LAF KALMIYO BÖLE SALAKLARA ASLA ALDIRMA VE N-GAGE ALIP ŞU SALAKLARI DUMUR ET

quote:

ben kulllanmayanlara DEĞİL LAF ATAN BAZI APTALLARA SÖYLÜYORUM

http://www.gsmarena.com/nokia_n_gage-390.php

evet şuradan ngage'in ne kadar 4 cm boyunda olduğunu görebiliyoruz.

134 x 70 x 20 mm

ayrıca :

http://nfg.2y.net/games/TGS/TGSngage.jpg

http://www.burningdoor.com/steve/archives/n-gage.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya ngage i hiçmi görmedin takozun teki yaa, bide yan çevirip konuşacaksın iğrenç bir telefon.... SX1 ciyiz biz kesinlikle tavsiye olunur...
    Ama illa ben oyun konsolu isterim , konuşması mühim değil zaten çok konuşmuom, takozsa takoz yazın sokacak bi cep bulurum diyosan ngage al ama BT yok hiç bişi yok, 4096 renk vs . vs. vs.

N-Gage'te bluetooth yok ha. Bilmeden salladığın nerden belli. Dandirik bir kamera için SX1 gibi bir alete para verilmez. Benim arkadaşımın amcasının SX1'i 3 kere bozuldu her seferinde düzelttik deyip geri gönderdiler. Adam sonunda bıktı K700i aldı. 4096 renk, 65.000 renk dünyalar akdar fark var sanki. Ne fark var ikisinin arasında gözle görülür bir fark mı var acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya ngage i hiçmi görmedin takozun teki yaa, bide yan çevirip konuşacaksın iğrenç bir telefon.... SX1 ciyiz biz kesinlikle tavsiye olunur...
    ayıp oluyo sen al o sx1 ini münasip bi yerine sok çıkar sok çıkar senin gibiler böyle yapmaktan zevk alır
  • kardeş mezure diye bişey var ben ölçtüm vede 13 cm en 4 cm boy yaw 7 cm en ise bunun ekranı 6.5 cm bişi oluyo?
  • ya al resim koyduk alla allaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker.d -- 2 Ocak 2005, 22:17:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.